Efekti

Priroda posla je globalno priznata. Pripada integrativnoj i komplementarnoj zdravstvenoj brizi. U vezi je interakcija sa inteligentnim frekvencijskim opsegom koji harmonično utiče na čovjekovo tijelo i um i tako koristi osobi da postane vitalnija, energičnija, produktivnija, fleksibilnija, komunikativnija, svijesnija, zrelija, duševnija, istinitija. 

Potencijalni efekti

~ Vitalnost i očevidnija usklađenost sa vlastitom prirodom.

~ Razumjevanje vlastitih emocija, emotivna kontemplacija, izbistrivanje podsvijesti.

~ Periodični intenzivni naleti energije koja u vama stvara potrebu da iskočite iz kreveta u akciju.

~ Dublji unutarnji mir, fleksibilnost pri razmišljanju, priliv samopouzdanja.

~ Oslobađanje od napada panike, strahova, fobija i napetosti.

~ Relaksacija, tjelesna vitalnost, njena gipkost i kretanje. Prikladnija oko-ruka koordinacija pokreta. Normalizacija tjelesne težine.

~ Usklađenost sa rotacijom planete i godišnjim sezonama. Primjernije spavanje.

~ Pojačana intuicija, instinkt, kreativnost, podsticanje hrabrosti.

~ Momenti radosti i blaženstva, dobrog raspoloženja.

~ Pojačana percepcija, koncentracija, pamćenje, prikladniji pregled zbivanja i opažanja, pojačana svijest, preciznija upotreba jezika.

~ Početak pravljenja prioriteta u zdravlju, prikladnije prevazilaženje životnih izazova, uvećanje sposobnosti odlučivanja i rješavanja problema.

~ Dobijanje prirodnog impulsa da darujete i primite ljubav, prirodnije izražavanje brižnosti, dragosti, saosjećanja, razumjevanja i prihvatanja drugih.

~ Prepuštanje sadašnjem trenutku i uživanje u njemu.
~ Dobijanje nove, perspektivnije vizije života i prioriteta, ubrzavanje životnog napretka.

Rekonektivne frekvencije su inteligentne u njihovoj prirodi i u toku i poslije seansi prilagođavaju se svakoj osobi posebno, utiču direktno, ali i stvaraju okolnosti u njenom životu da se ona spontano, progresivno i kontinuirano promjeni, da kvaliteti koji se iznjedre kao efekti prime pravilan integritet. Poslije seansi, osoba nastavlja da prima potencijal rekonektivnih frekvencija u u toj brzini koja je za nju najprikladnija.

Rekonektivno Iscjeljivanje™ za životinje

Frekvencije mogu da koriste mnogim životinjama, kućnim ljubimcima, divljim životinjama pa i životinjama iz zoološkog vrta. Interakcija sa rekonektivnim frekvencijama im može koristiti da postanu harmoničniji, vitalniji, energičniji i zdraviji, kao i na primjer, da se prilagode i prevaziđu neke od potencijalnih izazova poput:

~ Problemi u vezi sa starošću, jakim i hroničnim bolovima u tijelu.

~ Agresivnim ponašanjem, strahovima, stresom, emotivnim traumama koje potiču od zlostavljanja.

~ Ubrzanom zacjeljivanju rana posle fizičkih povreda i operativnih zahvata.

Naučne Reference:
 

~ Prema naučnim ogledima Rekonektivne frekvencije pretenduju da rekonektuju pokidane DNK-a lance u tijelu.  (Vidi Naučne Reference)

~ Seansa RI™ od 10 min. je više nego dvostruko djelotvornija od fizikalne terpije u obnavljanju punog raspona pokreta. (Vidi Naučne Reference)
~ Laboratorijski eksperimenti ukazuju da se uz energetski potencijal rekonektivnih frekvencija list otkinut od matične grane može održati u životu         tokom devedeset dana, a prirodno odumiranje istog se zbiva u roku od sedam do deset dana.  (Vidi Naučne Reference)

~ Interakcija sa frekvencijama revitalizuje i energizuje tijelo, uvećava energetski potencijal koji tijelo emituje. (Vidi Naučne Reference)
Potiče tijelo i um da komuniciraju sa Univerzumom na višem i opsežnijem nivou emitovanja i prijema svijetlosti i informacija. (Vidi Naučne Reference)

Interakcija sa frekvencijama potče efekte koherencije i rezonantnosti koji omogućavaju optimalno zdravlje, harmoniju i ravnotežu. (Vidi Naučne Reference)

 

~ Ubrzava metabolizam i imunitet organizma, umiruje nervni sistem tijela. (Vidi Naučne Reference)

~ Rekonektivno Iscjeljivanje poboljšava i ubrzava  komunikaciju između ćelija organizma. (Vidi Naučne Reference)
~ Podsticanje vrhunskih sportskih performansi i rezultata. (Vidi Naučne Reference)

Ubrzavanje energetske i tjelesne regenerecije posle operativnih zahvata uz vidno poboljšanje kardiovaskularne i imunološke funkcije tijela. (Vidi Naučne Reference)

Podsjetnik. "Nije neophodno da osjećate reakciju da bi se reakcija zbivala." ~ Dr Erik Perl

Pri interakciji sa rekonektivnim frekvencijama  nekada se zbivaju i prikladne reakcije ~ tzv. "Registri"~ u vidu senzacija. Njihova priroda je relativna.

~ Pulsiranje, "žmarci", povlačenje, bridenje, potiskivanje, izvlačenje, istezanje, treperenje, utrnutost, bockanje, uvijanje, žarenje.

~ Energetski talasi, elektricitet, magnetsko privlačenje / odbijanje, vrtložna fluktacija energije, putovanje kroz energiju.

~ Osjećaj blaženstva i relaksacije, osjećaj adrenalina, uzbuđenost, blaži napadi panike i nervoze, vizuelni i zvučni prikazi, boje.

~ Priroda senzacija se nekada zbiva van čulne realnosti, tako ta osoba na primjer, vidi zvuk, ili čuje boje.

~ Golicanje, smeh/plakanje, kašalj, zijevanje, trzanje i grčenje mišića, osjećaj ježenja, blaga pulsirajuća bol. zujanje u ušima.

~ Toplota, hladnoća, Lakoća / težina u tijelu, krčanje crijeva, intezivno gutanje.

~ Pospanost, neprekidno zjevanje, utisak utonuća u dušek kreveta, spavanje, i pritom, potpuno gubljenje osjećaja za vrijeme.

~ Vizije koje potiču introspektivna razmišljanja, muzika i zvukovi koji otvaraju potisnute emocije iz podsvijesti.

~ Brzi pokreti očiju (vidi REM - Rapid Eye Movement), kruženje tj. "igranje" očnih jabučica i obrva, suzenje očiju, povjetarac.

~ Izmjene u biološkim ritmovima, ubrzano/usporeno kucanje srca, ubzrano / usporeno disanje, promjene u mišićnim pokretima,

~ Utisak da tijelo i tjelesni ekstremiteti zauzimaju posve drugačiji položaj od realnog, njihovo izduživanje, protezanje.

~ Utisak "treperenja" uz osjećaj kao da je tijelo prikopčano na struju, utisak punjenja energijom, utisak plutanja.

~ Osjećaj "razlivanja", izlaženja iz sebe, lebdenja u vazduhu, osjećaj širenja (kao da vam se tijelo i njegovi ekstremiteti povećavaju, rastu).

~ Interakcija sa frekvencijama evidentno mijenja srčane talase, moždane talase, podiže nivo kiseonika u krvi. (Vidi Naučne Reference)


SENZACIJE KOJI SE ODVIJAJU TOKOM SEANSE IMAJU KOMPLEMENTARNU, RECIPROČNU I RELATIVNU PRIRODU.

Rekonektivno Iscjeljivanje™

     
Predstavlja interakciju sa inteligentnim i ekspandiranim frekvencijskim opsegom   koji harmonično utiče na tijelo i um. Priroda frekvencija  je realna, opipljiva i mjerljiva. Možete je zaista osjetiti.
 Vidi temu

Lična Rekonekcija™

     
Ranije poznata kao 'Lična Rekonekcija'  predstavlja tačan energetski model dizajniran da ubrza razmjenu energije, svjetlosti i informacija™ koje su zapažene u potencijalu Rekonektivnog Iscjeljivanja™. Vidi temu

The Reconnection Roll Up Banner (Univers

Životni Napredak

     
U toku interakcije, inteligencija rekonektivnih frekvencija zapravo "vidi" realan potencijal osobe i zatim pruža opsežnu realizaciju njenih potreba, u tačnoj brzini i ritmu univerzuma. Vidi temu

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

 IVAN MIRKOVIC | MONTENEGRO | +38269234935        | WWW.REKONEKCIJA.ME © 2019