top of page
Prosledite Vaš utisak tokom i posle seansi Rekonekcije ® (R) i Rekonektivnog Iscjeljivanja ® (RI).

POLISA PRIVATNOSTI - REKONEKTIVNO ISCJELJIVANJE™: VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNU EVIDENCIJU I NIKADA NEĆE BITI OTKRIVENE, IZNAJMLJENE ILI PRENESENE TREĆIM LICIMA. INFORMACIJE U VEZI VAŠIH UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ NEĆE BITI OTKRIVENE UKOLIKO MI NE PRUŽITE PISANU DOZVOLU DA TAKO MOGU DA URADIM. IVAN MIRKOVIĆ ZADRŽAVA PRAVO DA U BUDUĆNOSTI PREGLEDA I AŽURIRA PRAVILA O PRIVATNOSTI DA BI REFLEKTOVAO AŽURIRANJA IZ KOMPANIJE (REKONEKCIJA DOO).

POLISA PRIVATNOSTI - LIČNA REKONEKCIJA™: VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU LIČNE REKONEKCIJE™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNU EVIDENCIJU I MOGU BITI PRENESENE TREĆEM LICU OD POVJERENJA, REKONEKCIJI DOO. INFORMACIJE U VEZI VAŠIH UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSE LIČNE REKONEKCIJE™ NEĆE BITI OTKRIVENE UKOLIKO MI NE PRUŽITE PISANU DOZVOLU DA TAKO URADIM. IVAN MIRKOVIĆ ZADRŽAVA PRAVO DA U BUDUĆNOSTI PREGLEDA I AŽURIRA PRAVILA O PRIVATNOSTI DA BI REFLEKTOVAO AŽURIRANJA IZ KOMPANIJE (REKONEKCIJA DOO).

POLISA PRIVATNOSTI - ONLAJN BILTENI: ONLAJN BILTENI SE KORISTE DA VAS INFORMIŠU O NOVIM I BUDUĆIM DOGAĐAJIMA U VEZI REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ I REKONEKCIJE™. MARKIRAJUĆI "DA" VI SE SLAŽETE DA PRIMATE DNEVNE, NEDELJNE ILI MJESEČNE BILTENE. VAŠE IME I E-POŠTA SE KORISTE SAMO ZA SLANJE BILTENA I NEĆE BITI IZNAJMLJENI ILI PRENESENI TREĆIM LICIMA.

USLOVI KORIŠĆENJA: WWW.REKONEKCIJA.ME KORISTI TEHNOLOGIJU ZA PRIKUPLJANJE INFORMACIJA (KOLAČIĆA) KAKO BI PERSONALIZOVAO VAŠE ONLAJN KORISNIČKI UTISAK I PRATIO STATISTIKU POSJETA. KORIŠĆENJEM INTERNET STRANICE PRISTAJETE NA NAVEDENA PRAVILA.

Rekonektivno Iscjeljivanje™

     
Predstavlja interakciju sa opsežnim i inteligentnim  frekvencijskim opsegom  energije, svijetlosti i informacije™ koji harmonično utiče na tijelo i um.  Priroda frekvencija  je realna, opipljiva i mjerljiva. 
Vidi temu

Interakcija na daljinu

     
Seanse Rekonektivnog Iscjeljivanja™ se mogu izvoditi na daljinu bez obzira gdje se zapravo osoba nalazi na planeti. Tako predstavljaju i odličnu opciju za osobe koje ne mogu putovati. Efekat je isti kao i tokom seanse uživo. 
Vidi temu

Lična_Rekonekcija_thumbnail.jpg

Lična Rekonekcija™

     
Predstavlja tačan energetski model dizajniran da ubrza razmjenu energije, svjetlosti i informacija™ i koristi osobi da usmjeri, ubrza i nadogradi njene potencijale, kao i da razumije njen životni tok. Vidi temu

www.Rekonekcija.me - Kontakt.png

KONTAKT

     
Ivan Mirković je kvalifikovan i ovlašćen od strane Dr Erik Perla  da izvodi Rekonektivno Iscjeljivanje™ i Ličnu Rekonekciju™. Za sve informacije kontaktirajte kancelariju Rekonekcije info@thereconnection.com Vidi temu

bottom of page