top of page

Rekonektivno Iscjeljivanje predstavlja interakciju sa inteligentnim i informativnim frekvencijskim opsegom koji harmonično utiče na tijelo i um. Priroda frekvencija  je realna, opipljiva i mjerljiva. Možete je zaista osjetiti.  

 

Dizajn tijela i uma je perfektan i inherentan Univerzumu, tako da sam sebe organizuje i re-organizuje. Nije mu potrebno dodavati nešto kako bi bio još potpuniji. Ne treba nikakvu interferenciju. Ono što interakcija sa Rekonektivnim frekvencijama zaista čini, je to da nezdravi materijali (energetski, misaoni, emotivni) koji su potisnuti u tijelu i umu u vidu interferencija, počinju da izlaze van. Tada, tijelo i um koriste vlatitu inteligenciju i nesmetano uvode te momente u prikladnu harmoniju koja prati brzinu i ritam univerzuma.

Poslije interakcije sa energijom i informacijom, osoba prima energetsku punoću i zatim počinje da živi više u integritetu sa tom istinom. Iz te perspektive, osoba se mjenja na svakom nivou, misaonom, emotivnom, energetskom, tjelesnom. Ona postaje vitalnija, energičnija, produktivnija, fleksibilnija, komunikativnija, svijesnija, duševnija, istinitija. U vezi je primanje punog potencijala. 

 

Rekonekcija sa originalnom punoćom. 

Priroda posla nadilazi energetske tehnike koje su do sada poznate na planeti. Potencijal frekvencija je inteligentan i nije ga moguće usmjeravati tako da isti teče tamo gdje je najprikladniji. 

Prirodni tok seanse. “Udite. Lezite i zatvorite oči. Pustite sebe da plutate, ali nemojte zaspati." ~ Dr Erik Perl 

Od Vas se očekuje da legnete leđima udobno (bez jastuka) na masažni krevet, da zatvorite oči i da budete relaksirani. Prepustite se. Opažajte zbivanja koja se odvijaju u tijelu i umu. Da bi najprikladnije primili energiju, svijetlost i informaciju, najbolje da budete u stanju otvorenosti i očekivanja bez vezivanja za krajnji tok i efekat. Seansa traje oko 30 min. Imajte u vidu da prije seanse isključite mobilni aparat. Nakit možete da zadržite na vama, ako je udoban. Vaše prepuštanje seansi je od vitalnog značaja za njen tok. To znači ne truditi se, ne usmjeravati energiju, ne koncentrisati se, ne vizualizirati, ne meditirati, ne koristiti posebne tehnike disanja...Opažajte, prepustite se.

Rekonektivno Iscjeljivanje (RI) se izvodi u 1 ~ 3 seanse, uživo ili seansom na daljinu, u trajanju od 30 minuta. 

Seanse Rekonektivnog Iscjeljivanja se mogu izvoditi i na daljinu bez obzira gdje se zapravo nalazite na planeti. Tako predstavljaju i odličnu opciju za osobe koje ne mogu putovati. U vezi je transfer informacija energijom, tako da efekti su potpuno isti prilikom seanse uživo ili seanse na daljinu. 

NAKON ŠTO STE PRIMILI NEVJEROVATNE EFEKTE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ (RI) MOŽDA ŽELITE KRENUTI IZVAN TJELESNOG I UMNOG ISCJELJENJA I OTKRITI KAKO VAM LIČNA REKONEKCIJA™ (R) MOŽE KORISTITI DA NADOGRADITE, USMJERITE I UBRZATE VAŠ UMNI I TJELESNI POTENCIJAL.

Interakcija na daljinu

     
Seanse Rekonektivnog Iscjeljivanja™ se mogu izvoditi na daljinu bez obzira gdje se zapravo osoba nalazi na planeti. Tako predstavljaju i odličnu opciju za osobe koje ne mogu putovati. Efekat je isti kao i tokom seanse uživo. Vidi temu

Lična_Rekonekcija_thumbnail.jpg

Lična Rekonekcija™

     
Predstavlja tačan energetski model dizajniran da ubrza razmjenu energije, svjetlosti i informacija™ i koristi osobi da usmjeri, ubrza i nadogradi njene potencijale, kao i da razumije njen životni tok. Vidi temu

RI™ za životinje

     

Interakcija sa  potencijalom rekonektivnih frekvencijama može da koristi  mnogim životinjama, kako kućnim ljubimcima, tako i divljim životinjama, koristeći im da postanu vitalniji i energičniji. Vidi temu

Rekonekcija i nauka

Naučne Reference

     

Iz mnogih eksperimenata u laboratorijskim uslovima izvedeni su nevjerovatni uvidi. Na primjer, da interakcija sa frekvencijama mijenja srčane talase, moždane talase, podiže nivo kiseonika u krvi,.. Vidi temu

bottom of page