top of page

Dr Erik Perl je 1993. godine pronašao mogućnost interakcije sa informativim i inteligentnim frekvencijskim opsegom koji harmonično utiče na tijelo i um, i ubrzo počeo sa njegovim prosleđivanjem kako bi mnoge osobe na planeti primile mogućnost iscjeljenja na mnogim nivoima. Tako da, priroda tog posla danas je prepoznata pod tačnim nazivima kao Rekonektivno Iscjeljivanje™ i Lična Rekonekcija™.

Naravno, to nisu dvije potpuno nezavisne stvari. U njima postoji uzajamno preklapanje, ekspanzija i rast. Rekonektivno Iscjeljivanje™ orijentiše se na iscjeljivanje tijela i uma dok Lična Rekonekcija™ koristi osobi da razumije njen životni tok, kao i da nadogradi, usmjeri i ubrza njene potencijale.

 

Poslije interakcije sa frekvencijskim opsegom (energijom, svijetlom i informacijom™), osoba prima energetsku punoću i zatim počinje da živi više u integritetu sa tom istinom. Iz te perspektive, osoba se mjenja na mnogim nivoima, na misaonom, emotivnom, energetskom i tjelesnom. Ona postaje vitalnija, energičnija, produktivnija, fleksibilnija, komunikativnija, svijesnija, duševnija, istinitija. U vezi je primanje punog potencijala. Rekonekcija sa originalnom punoćom. 

 

Priroda efekata je relativna. Relaksacija, dublji unutarnji mir, tjelesna vitalnost, fleksibilnost pri razmišljanju, prikladnija usklađenost sa rotacijom planete i godišnjim sezonama, primjernije spavanje, jača koncentracija, pamćenje, preciznija upotreba jezika, promjena odnosa prema zbivanjima i stresu, prikladnije prevazilaženje životnih izazova, razumjevanje vlastitih emocija - predstavljaju samo neke od njih.  Naravno, sve se to o zbiva u korelaciji sa njenim trenutnim nivoom razumjevanja, zrelosti, svijesti i intelekta. Tako da svaka osoba dobija ono što je najprikladnije za nju.

Najvažnije je to da osoba posle interakcije sa rekonektivnim frekvencijama počinje da "zrači" jednom novom vibracijom, tako da njena priroda takođe iscjeljuje njeno okruženje. Direktno ili indirektno. Na primjer, ako nakon primljene seanse nekom “pružimo” pogled, osmjeh ili zagrljaj, postoji istinski potencijal u tome, u tom aktu, da je ta osoba zapravo isto tako primila dio tih frekvencija na podsvijesnom nivou.

 

Ne postoji pogrešan trenutak da se priđe dobroj energiji. Gdje god da počnete, ona će Vas odvesti do mjesta na kojem treba da budete. 

Potencijal energije, svijetlosti i informacije™ Vam pruža razumjevanje da smo neprekidno uronjeni u moru energije i povezani najfinijim umnim, emotivnim i duševnim nitima, ne samo sa osobama oko nas, nego i prirodom, planetom i Univerzumom.

01-01-2016 05-34-58.png

Rekonektivno Iscjeljivanje™

     
Predstavlja interakciju sa opsežnim i inteligentnim  frekvencijskim opsegom  energije, svijetlosti i informacije™ koji harmonično utiče na tijelo i um.  Priroda frekvencija  je realna, opipljiva i mjerljiva.  Vidi temu 

Lična_Rekonekcija_thumbnail.jpg

Lična Rekonekcija™

     
Predstavlja tačan energetski model dizajniran da ubrza razmjenu energije, svjetlosti i informacija™ i koristi osobi da usmjeri, ubrza i nadogradi njene potencijale, kao i da razumije njen životni tok. Vidi temu

Efekti

     

Priroda posla u vezi materije Rekonekcije je  priznata i pripada integrativnoj i komplemtarnoj    zdravstvenoj brizi. Interakcija sa frekvencijama  harmonično utiče na tijelo i um. Vidi temu

22007481_1553946111337627_49609403285924

Dr Erik Perl

     
Želeći da Rekonektivne frekvencije  približi drugima, priroda posla je Dr Erik Perla odvela u preko 100 zemalja u kojima je uticao na milione ljudi u želji  da će mnoge osobe na planeti moći da osjete njihov potencijal. Vidi temu

bottom of page