Renomirani naučnici provode prikladna naučna istraživanja i eksperimente u želji da razumiju kompletnost uticaja rekonektivnih frekvencija (energije, svijetlosti i informacije™) na čovjeka, floru i faunu.

Konstantin%20Korotkov_edited.jpg

Dr Konstantin Korotkov
Vidi Naučne Reference

William%20A_edited.jpg

Dr Vilijam Tiler 
Vidi Naučne Reference

Gary%20E_edited.jpg

Dr Geri Švarc 
Vidi Naučne Reference

Hiroshi Motoyama.jpg

Dr Hiroši Motojama 
Vidi Naučne Reference

James%20J_edited.jpg

Dr Džejms Hurtak
Vidi Naučne Reference

Prvi element je energija. Mi smo energija. Naše tijelo je energija. Emocije i misli uma su energija. Tako da, sve što možemo da primjetimo je zapravo energija. U toku interakcije sa rekonektivnim frekvencijama mi zapravo komuniciramo sa unverzumom putem energije, svijetlosne rezonantnosti i tako primamo informaciju. 

Iz mnogih eksperimenata u laboratorijskim uslovima izvedeni su nevjerovatni uvidi. Na primjer, da interakcija sa rekonektivnim frekvencijama mijenja srčane talase, moždane talase, uvećava nivo kiseonika u krvi, revitalizuje i energizuje tijelo, uvećava energetski potencijal koji tijelo emituje, omogućava viši nivo svijetlosne koherentnosti između tjelesnih ćelija, umiruje nervni sistem,
usklađuje lijevu i desnu moždanu hemisferu, ubrzava metabolizam i imunitet organizma, pospješuje mikrovaskularni protok krvi, ubrzava zacjeljenje tijela poslije povreda i operativnih zahvata, restruktuira i regeneriše DNK-a lance. podstiče vrhunske sportske performanse.  

 

Laboratorijski eksperimenti ukazuju da se uz energetski potencijal energije, svijetlosti i informacije™ list otkinut od matične grane može održati u životu tokom devedeset dana, a prirodno odumiranje istog se zbiva u roku od sedam do deset dana. Takođe, kada se toplotom ili elektricitetom u nauci šokiraju DNK (Dezoksiribonukleinska kiselina) lanci oni se odmotavaju. Kada se zatim izlože potencijalu frekvencija, oni se ponovno uvijaju u spiralu.  Tokom eksperimenata, primjećeno je da interakcija zapravo ispravlja oštećenja koja su od ranije postojala u DNK uzorku. Eksperiment ukazuje da potencijal frekvencija ima direktan uticaj na DNK kod ljudskog bića.

EFEKTI REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ PREDSTAVLJENI SU U KNJIZI RENOMIRANOG NAUČNIKA, DR KONSTANTIN KOROTKOVA “NAUKA POTVRĐUJE REKONEKTIVNO ISCJELJIVANJE” (ENG. SCIENCE CONFIRMS RECONNECTIVE HEALING). TEORIJSKI DIO PRIKLADNO JE OBJAŠNJEN U KNJIZI DR GERIJA ŠVARCA “ŽIVI UNIVERZUM ENERGIJE.” (ENG. THE LIVING ENERGY UNIVERSE). PRIRODA REKONEKTIVNIH FREKVENCIJA OPISANA JE U KNJIZI DR ERIK PERLA ”REKONEKCIJA: ISCIJELI DRUGE, ISCIJELI SEBE”. (ENG.  THE RECONNECTION: HEAL OTHERS, HEAL YOURSELF). U KNJIZI "POLJE" (ENG. THE FIELD) DR LIN MEKTAGART OPISANA JE SVIJEST POLJA NULTE TAČKE TJ. ETERIČKOG POLJA U KOJEM ŽIVIMO.
 

Rekonektivno Iscjeljivanje™

     
Predstavlja interakciju sa opsežnim i inteligentnim  frekvencijskim opsegom  energije, svijetlosti i informacije™ koji harmonično utiče na tijelo i um.  Priroda frekvencija  je realna, opipljiva i mjerljiva.  
Vidi temu 

Lična Rekonekcija™

     
Predstavlja tačan energetski model dizajniran da ubrza razmjenu energije, svjetlosti i informacija™ i koristi osobi da usmjeri, ubrza i nadogradi njene potencijale, kao i da razumije njen životni tok. Vidi temu

Efekti

     

Priroda posla u vezi materije Rekonekcije je  priznata i pripada integrativnoj i komplemtarnoj    zdravstvenoj brizi. Interakcija sa frekvencijama  harmonično utiče na tijelo i um. Vidi temu

22007481_1553946111337627_49609403285924

Dr Erik Perl

     
Želeći da Rekonektivne frekvencije  približi drugima, priroda posla je Dr Erik Perla odvela u preko 100 zemalja u kojima je uticao na milione ljudi u želji  da će mnoge osobe na planeti moći da osjete njihov potencijal. Vidi temu

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

 IVAN MIRKOVIC | MONTENEGRO | +38269234935        | WWW.REKONEKCIJA.ME © 2019