Renomirani naučnici provode prikladna naučna istraživanja i eksperimente u želji da razumiju kompletnost uticaja rekonektivnih frekvencija (energije, svijetlosti i informacije™) na čovjeka, floru i faunu.

Konstantin Korotkov.jpg

Dr Konstantin Korotkov
Vidi Naučne Reference

William A. Tiller.jpg

Dr Vilijam Tiler 
Vidi Naučne Reference

Gary E. Schwartz.jpg

Dr Geri Švarc 
Vidi Naučne Reference

Hiroshi Motoyama.jpg

Dr Hiroši Motojama 
Vidi Naučne Reference

James J. Hurtak.jpg

Dr Džejms Hurtak
Vidi Naučne Reference

Prvi element je energija. Mi smo energija. Naše tijelo važi kao precizna razmjera atoma i njegovih elemenata. Emocije i misli uma su energija. Tako da, sve što možemo da primjetimo je zapravo energija. U toku interakcije sa rekonektivnim frekvencijama mi zapravo komuniciramo sa unverzumom putem svijetlosne rezonantnosti i tako razmjenjujemo informaciju. 

Iz mnogih eksperimenata u laboratorijskim uslovima izvedeni su nevjerovatni uvidi. Na primjer, da interakcija sa rekonektivnim frekvencijama mijenja srčane talase, moždane talase, podiže nivo kiseonika u krvi, pospješuje mikrovaskularni protok krvi, ubrzava metabolizam i imunitet organizma, revitalizuje i energizuje tijelo, umiruje nervni sistem, uvećava energetski potencijal koji tijelo emituje, donosi viši nivo svijetlosne koherentnosti između tjelesnih ćelija, utiče na relevaciju ljudskih emocija, usklađuje lijevu i desnu moždanu hemisferu, restruktuira i regeneriše DNK-a lance, podstiče vrhunske sportske performanse. 

 

EFEKTI REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ PREDSTAVLJENI SU U KNJIZI RENOMIRANOG NAUČNIKA, DR KONSTANTIN KOROTKOVA “NAUKA POTVRĐUJE REKONEKTIVNO ISCJELJIVANJE” (ENG. SCIENCE CONFIRMS RECONNECTIVE HEALING). TEORIJSKI DIO PRIKLADNO JE OBJAŠNJEN U KNJIZI DR GERIJA ŠVARCA “ŽIVI UNIVERZUM ENERGIJE.” (ENG. THE LIVING ENERGY UNIVERSE). PRIRODA REKONEKTIVNIH FREKVENCIJA OPISANA JE U KNJIZI DR ERIK PERLA ”REKONEKCIJA: ISCIJELI DRUGE, ISCIJELI SEBE”. (ENG.  THE RECONNECTION: HEAL OTHERS, HEAL YOURSELF). U KNJIZI "POLJE" (ENG. THE FIELD) DR LIN MEKTAGART OPISANA JE SVIJEST POLJA NULTE TAČKE TJ. ETERIČKOG POLJA U KOJEM ŽIVIMO.
 

Rekonektivno Iscjeljivanje™

     
Predstavlja povratak u optimalno stanje ravnoteže. Zbiva se kao prirodni rezulat interakcije sa opsežnim i inteligentnim  spektrom  frekvencija koji se sastoji od energije, svijetlosti i informacije™. 
 Vidi temu

Rekonekcija™

     
Ranije poznata kao 'Lična Rekonekcija'  predstavlja tačan energetski model dizajniran da ubrza razmjenu energije, svjetlosti i informacija™ koje su zapažene u potencijalu Rekonektivnog Iscjeljivanja™. 
Vidi temu

Efekti

     

Priroda posla u vezi materije Rekonekcije je  priznata i pripada integrativnoj i komplemtarnoj    zdravstvenoj brizi. Interakcija sa frekvencijama  harmonično utiče na tijelo i umVidi temu

22007481_1553946111337627_49609403285924

Dr Erik Perl

     
Želeći da Rekonektivno Iscjeljivanje™ približi drugima, priroda posla je Erika odvela u preko 100 zemalja u kojima je uticao na milione ljudi. Erik se nada da će jednog dana svi naučiti da pristupe toj prirodnoj darovitosti. Vidi temu

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

 IVAN MIRKOVIC | MONTENEGRO | +38269234935        | WWW.REKONEKCIJA.ME © 2019