KONTAKT    

Ivan Mirković

Reconnective Healing™ and the Personal Reconnection™ - Certified Practitioner

ivanmirkovic@rekonekcija.me

Njegoševa, Herceg Novi, 85340, Montenegro

GSM: +38269 23 49 35 - viber, watsapp, skype, messenger

www.Rekonekcija.me

PRAKTIČAR KOJI JE PREPOZNAT OD KANCELARIJE REKONEKCIJE KAO SERTIFIKOVANI PRAKTIČAR REKONEKCIJE™ I/ILI PRAKTIČAR OSNOVNOG STEPENA REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ (RECONNECTION - CERTIFIED PRACTITIONER AND/OR RECONNECTIVE HEALING FOUNDATIONAL PRACTITIONER) MORA BITI PRIKLADNO ZAVEDEN U WEB ARHIVI NA OFICIJALNOM WEB SAJTU WWW.THERECONNECTION.COM.

Sa Rekonekcijom sam se prvi put upoznao 2013 godine. Razgledajući izloge pažnju mi je privukla knjiga  Dr Erik Perla ”Rekonekcija: Iscijeli druge, Iscijeli sebe”. (The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself). Kupio sam je i sledeće jutro počeo polako da čitam. Taj trenutak je zaista bio vitalna tačka moje unutarnje transformacije. Osjetio sam potrebu da prenesem istinu. Kasnije, želio sam da, kako predlaže i naslov knjige, podijelim taj dar iscjeljivanja sa drugim osobama i nedugo zatim, 2014 godine, krenuo sa prikladnom profesionalnom obukom u vezi Rekonekcije.

 

U toku 2014. godine otpočinjem sa trening programima Rekonektivnog Iscjeljivanja™ Nivoa I – The Essentials of Reconnective Healing™ zatim i Nivoa II – Reconnective Healing Foundational Practitioner Program™ kod Dr Erik Perla. U toku 2015. Zatim sledi nastavak obuke za Nivo III – Reconnection-Certified Practitioner Program™.
 

Za mene, Rekonekcija predstavlja podsetnik kako da se duša vrati u njenu harmoniju. Dar da komuniciramo putem energije koja zaista teži da nas poveže sa Univerzumom i podsjeti kako da postanemo zdraviji, svijesniji, fleksibilniji, komunikativniji, duševniji, istinitiji.
 

Uz Rekonekciju, mi se podsjećamo ko smo zaista.

Reconnective Healing™ Sertifikat
The Reconnection™ Sertifikat
The Reconnection™ Sertifikat
The_Reconnection™_Certificate_-_Creden

UKOLIKO PRAKTI;AR NA VAŠ ZAHTJEV VAM NE POKAŽE SERTIFIKAT O ZAVRŠENOJ OBUCI I RESERTIFIKACIJI, POTREBNO JE DA INFORMIŠETE KACELARIJU REKONEKCIJE NA INFO@THERECONNECTION.COM. ​

 

IVAN MIRKOVIĆ JE KVALIFIKOVAN I OVLAŠĆEN OD STRANE DR. ERIK PERLA I REKONEKCIJE® DOO DA IZVODI REKONEKTIVNO ISCJELJIVANJE™ I REKONEKCIJU™. DR ERIK PERL I OSOBE POVEZANE SA NJEGOVIM RADOM, UKLJUČUJUĆI ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA REKONEKTIVNO ISCJELJIVANJE™ I REKONEKCIJU™, NE IZDAJU NIKAKVE TVRDNJE, OBEĆANJA, REPREZENTACIJE ILI GARANCIJE, I NE DIJAGNOSTIFIKUJU NITI TRETIRAJU ODREĐENE ZDRAVSTVENE IZAZOVE. SEANSE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ I REKONEKCIJE™ NISU ZAMJENA ZA MEDICINSKE TRETMANE. VI STE LIČNO ODGOVORNI ZA ZDRAVSTVENU NJEGU O SEBI I VAŠE POSJETE LIJEKARU ILI PROFESIONALNOM ZDRAVSTVENOM RADNIKU.

Rekonektivno Iscjeljivanje™

     
Predstavlja povratak u optimalno stanje ravnoteže. Zbiva se kao prirodni rezulat interakcije sa opsežnim i inteligentnim  spektrom  frekvencija koji se sastoji od energije, svijetlosti i informacije™. 
Vidi temu

Rekonekcija™

     
Ranije poznata kao 'Lična Rekonekcija'  predstavlja tačan energetski model dizajniran da ubrza razmjenu energije, svjetlosti i informacija™ koje su zapažene u potencijalu Rekonektivnog Iscjeljivanja™. Vidi temu

Efekti

     

Interakcija sa energijom, svijetlom i informacijom potiče i prikladne efekte koji u osobi otpočinju da razvijaju novu i prirodniju viziju zdravlja, harmonije, vitalnosti i Životnog Napretka™. Vidi temu

22007481_1553946111337627_49609403285924

Dr Erik Perl

     
Želeći da Rekonektivno Iscjeljivanje™ približi drugima, priroda posla je Erika odvela u preko 100 zemalja u kojima je uticao na milione ljudi. Erik se nada da će jednog dana svi naučiti da pristupe toj prirodnoj darovitosti. Vidi temu

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

 IVAN MIRKOVIC | MONTENEGRO | +38269234935        | WWW.REKONEKCIJA.ME © 2019