top of page

Amra, 39 god. - Pula, Hrvatska | Mart, 2016

~ Prva seansa

Legla sam na krevet u svojoj sobi. Bila sam prilično zbunjena i uzbuđena, no kasnije sam se u potpunosti prepustila.

Zaklopila sam oči i ubrzo osjetila pritisak na njima, a zatim i ubrzane otkucaje srca. Pokušavala sam se primiriti. Osjetila sam najprije hladnoću iako sam bila dobro ušuskana. Glasnice su bile najedanput totalno zatvorene. Tama me počela okruživati i kapci su mi postali teški. Nisam se mogla pomaknuti. Javio se strah uz velik osjećaj nemoći i tuge. Grlo mi je postalo suho a otkucaji srca sve brži. Tamne boje spuštale su se kao neke sjenke na moje tijelo. U jednom trenu, sasvim jasno sam mogla primjetiti da sam iznad svog tijela. Tako sam se osjećala. Počeli su lagani trnci po cijelom tijelu, od mojih stopala a koji su se lagano uspinjali ka gornjem dijelu tijela. Zatim sam osjetila nevjerovatnu toplinu i Vašu prisutnost, baš kao da ste pored mene. Boje su postajale sve jače, izmjenjivale su se od crne, tamno plave, zelene, do ljubičaste, u nijansama od svijetlije do tamnije. U tim bojama pojavljuju se Vaše oči. A u meni se pojavljuje utisak sigurnosti, spokoja, mira uz osjećaj izvlačenja neke tuge, straha, nemoći iz mog tijela. Počele su mi teći suze. Primjetila sam da izdahom otpuštam sav nemir, tugu, nemoć, težinu, a uz svaki sledeći udah sam osjećala kao da udišem bijelu svijetlost. Tada su se sve fizičke senzacije potpuno umanjile. Osjetila sam se u potpunosti ispunjena ljubavlju. Misli su mi bile u harmoniji. Suze su mi potekle i osjetila sam ljubav prema samoj sebi kao nikada do tada. Neopisiv osjećaj ljepote i lakoće nije me napuštao a bio je tako intenzivan. Sa lakoćom sam zaspala. Odmah nakon seanse krenuo je san poput filma.

Nakon prve seanse, počela sam sa ogromnim zanimanjem čitati sve o Rekonektivnom Iscjeljivanju kao i knjigu koja će mi dati kompletan uvid za sve. Nevjerojatno, još uvijek osjećam energiju i to me zbunjuje. No, iako zbunjena, duboko u meni vrlo sam predana. Nogica lijeva, točnije zglob mi je totalno sad pokretljiv. Vrat me ne boli, malo glava i cijela lijeva strana. Kod lopatica osjećam blagu nelagodu. Jako mi se razbistrio vid. Dosta mi se misli i odluka iskristaliziralo zadivljujuće za vrlo kratko vrijeme.

 

~ Druga seansa ​

 

Pri početku osjećala sam uzbuđenost. Doslovno su mi otkucaji srca odzvanjali u glavi i grudima. Lagani hladan vjetrić, poput povjetarca počeo je prolaziti mojim tijelom. Nedugo zatim, postupno sam počela osjećati toplinu po tijelu, blage trnce i zatim lagano lelujanje. Kao da sam na vodi i na laganim talasima. A nedugo potom, kao da sam uzdignuta od ležišta kreveta. Plavičaste boje mjenjale su se naizmjenično uz viziju crnih do tamno plavih oblaka velikog nevremena. Ruke, pa i prsti su mi se činili jako teški i potpuno nepokretljivi. Za malo da sam zaplakala. Osjećaji, sjećanja i neugodne uspomene navirale su sa velikom gorčinom u mom srcu. Prolazila sam emotivno kroz te momente, izuzetnom brzinom. No nedugo kasnije zapazila sam kako nestaju uz težinu i bol. Osobito oko srca preplavio me osjećaj težine, tuge, ogorčenosti i usamljenosti.  Zbunjena, prepustila sam se u potpunosti. No nakon samo nekoliko trenutaka, taj osjećaj se odvojio od mene kao da nikada nije ni postojao. Spokoj u mojoj duši, mir, ispunjenost i esencija ljubavi ispunile su ubrzo moje srce. Ponovo se pojavljuje plavičasta boja, vizija neba i duge uz osjećaj laganosti. 

 

Sledećeg jutra sam se osjećala vrlo iscrpljeno, pomalo zamišljeno i zbunjeno. Da bi se nakon nekoliko dana osjećala neobjašnjivu radost, dobro raspoloženje, ispunjenost, srce preplavljeno ljubavlju. Moje misli i želje postale su kristalno jasne. Osobe koje mi stvaraju osjećaj nelagode i težine počele su izlaziti iz mog života. Poneki čak koji su ušli u bezazlenu polemiku javljali su se kasnije sa isprikama.

 

~ Treća seansa ​

 

Treća seansa je bila najupečatljivija. Ležala sam sasvim mirno na udobnom krevetu i pokrivena. Prvo sam počela osjećati izrazito jak, hladan zrak po cijelom mom tijelu. Otkucaji srca su postajali vrlo zvučni i ubrzani. Pojavljuje se osjećaj tjeskobe prožet nelagodom i tamom oko mene. Kao da sam bila izgubljena u vremenu i prostoru. Imala sam osjećaj da tonem i gušim se. Moje misli nisam mogla razabrati i obuzeo me osjećaj nemoći. Započele su izuzetno jake kontrakcije mišića posvuda po tijelu, osobito na nogama. Noge su se počele trzati bez mog uticaja, a zatim su se trzaji dalje prenosili po cijelom tijelu. Po trupu, rukama, grudnom košu, leđima, vratu i naposljetku glavi. Potom se javlja osjećaj da cijelim tijelom lebdim iznad kreveta. Imala sam čudne vizije i preplašila sam se na momente. Očne jabučice su se okretale uz pritisak a očni kapci podrhtavali. Nakon nekoliko trenutaka osjetila sam Vašu prisutnost. Osjet vrlo intenzivan, kao neki trnci i blaga toplina. Kao da sam bila u polu snu. Obuzeo me osjećaj spokoja kao da je iz mene izlazila "teška" energija i pri tom, težina tijela je nestajala. Potom osjećaj istezanja. Zatim slijedi vizija sa bojama. Pojavljuje se plavičasta boja koju zamjenjuju zelenkaste nijanse od tamnije pa sve do svijetlije. Tonovi zlatne i čudni prizvući vjetra. Potom intenzivan miris cvijeća. Osjećala sam potpunost sebe, svoga bića. Mogla sam osjetiti svoju snagu, osjećaj blaženosti, mira, ljubavi. Težina i pritisak koji sam dugo osjećala oko srca naprosto je nestala. Prepustila sam se u potpunosti. Preplavio me osjećaj ljubavi i potom sam zaspala.

Poslije seansi sve se počelo odmotavati polako. Osjećaji blazenstva su me počeli ispunjavati a to je u konačnici ono što sam najviše i željela. Vratiti se u onu moju prirodu. Moje su misli postale kristalno jasne kao i moja životna vizija. Osobe poput mene počele su krasiti moj život i neprestano se nižu. Osobe koje mi stvaraju osjećaj nelagode i težine naprosto su izašle iz mog života. Moja intuicija se pojačala. Osjećam se ispunjena i ponovno u svom svijetu preplavljenom ljubavlju kojem istinski i pripadam. I na tome od srca mogu zahvaliti posebnoj duši Ivanu, koja me usmjerila na to putovanje koje je zbilja potaknula sve dobro u meni.
                                             

KNJIGA UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSI REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ - SEANSA UŽIVO.

PRAVILA O PRIVATNOSTI: FOTOGRAFIJE NE PREDSTAVLJAJU PRAVI IDENTITET OSOBA KOJE SU PROSLEDILE NJIHOV UTISAK. FOTOGRAFIJE KORISTE NAJPRIJE RADI LAKŠE NAVIGACIJE U OKVIRU TEME "KNJIGA UTISAKA". VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNU EVIDENCIJU I NIKADA NEĆE BITI OTKRIVENE, IZNAJMLJENE ILI PRENESENE TREĆIM LICIMA. INFORMACIJE U VEZI VAŠIH UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™  NEĆE BITI OTKRIVENE UKOLIKO MI NE PRUŽITE PISANU DOZVOLU DA TAKO MOGU DA URADIM. IVAN MIRKOVIĆ ZADRŽAVA PRAVO DA U BUDUĆNOSTI PREGLEDA I AŽURIRA PRAVILA O PRIVATNOSTI DA BI REFLEKTOVAO  AŽURIRANJA IZ KOMPANIJE (REKONEKCIJA DOO).      

2018-12-22_2-51-41_edited.png

Nevena, 23 god. | Budva 

     
"Probudila sam se lijepo. Baš naspavana i puna energije. Nasmijana bez razloga. Pozitivna. Nisam ništa sanjala.  I moram priznati da mi je jutros nedostajala seansa. Ivane, jedno veliko hvala  od srca za tebe."  Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Žana, 42 god. | Beograd

     
"Jutros se osećam lepo i opušteno. Imam sam lep san. Izražavala sam ljubav i dragost ljudima, ispunjavalo me je. Do sada sam bila vrlo škrta u izražavanju dragosti. Spavala sam vrlo okrepljujućim snom".  Vidi utisak

2018-12-22_3-13-11.png

Nikolija, 31 god. | Budva

     
"Sledećih dana primjetila sam da sam uopšte puno mirnija, nije me mnogo toga moglo iznervirati, što bi me inače moglo iznervirati. Kao da sam bila na lijekovima za smirenje. Sa svim osobama..."  Vidi utisak

2018-12-22_3-39-33_edited.png

Tanja, 24 god. | Danilovgrad

     
"I sad se prelijepo osjećam i tako mi je nekako vid razbistren. Kao da su mi se vidici proširili. Kao da sam tek oči otvorila, baš mi je jasan pogled i nekako "veći". Ne znam da li sam Vam rekla, sinoć, nakon..."  Vidi utisak

bottom of page