top of page

KNJIGA UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSI REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ - SEANSA UŽIVO.

 Žana, 42 god. - Beograd | Mart, 2015.

 

~ Prva seansa ​

 

Daću ti par povratnih informacija. Prvo sam osetila pulsiranje u obe šake, a onda neko bridenje, trajalo je sve vreme, pelo se do lakata. To je bio dosadniji deo. Onda mi se smejalo, baš onako lepo, te sam se malo smejala. Na svoje iznenađenje, nekoliko minuta posle toga osetila sam - svečanu ozbiljnost, nešto kao da svi značimo. Zatim sam počela da osećam prijatnu senzaciju u solarnom pleksusu, ne mogu je baš definisati, ali bilo je prijatno. Mislim da ste otkucaje mog srca osetili negde na 2/3 seanse jer sam tada osetila prijatnu senzaciju u srčanoj čakri. Nije trajalo baš dugo. Povremeno bih se tu i tamo zakikotala kao blesa. U nekoliko navrata sam osećala kratku vibraciju koja mi je prolazila kroz celo telo. Na petoj čakri sam osetila nešto, kao obruč, ali nije bilo neprijatno. Opet sam se zakikotala. Povremeno sam osećala da se lelujam na krevetu. Disala sam duboko, kao pred ulazak u meditaciju. Osećala sam bliskost sa Vama na sekunde, kao da ste bili tu. To je otprilike sve. Da, protezalo mi se u par navrata i to sam sa zadovoljstvom učinila. Javite mi kada je sledeća seansa. Osećam se vrlo lepo, opušteno i da, na kraju sam osetila mirnoću. Hvala još jednom. Uvek sam znala da ste izuzetno divni.

 

Zapažanje: Nešto se dešava tek posle seanse i to na mnogo dubljem nivou. Kao da sam umotana u neku zaštitnu opnu, čauricu, koja štiti. Mislim da se tek sada prima energija i informacije. Kao zaštita i punjenje. Eto tako.

 

~ Druga seansa ​
 

Da, osetila sam blage senzacije u drugoj čakri, to je istina, ali to je bilo gotovo nevažno. Ono što je bilo divno je da ovaj put nisam imala fizičkih senzacija ("pulsira mi ovo, bridi mi ono" - who gives the fuck). Naravno, počelo je kao što se završilo: smehom. Posebno je početak bio divan: zasmejala sam se i pomislila - Bože, kako je moj život divan. Onda sam ne samo lelujala, već sam imala osećaj da se okrećem oko svoje ose, aure, energije, ne tela, nazovite kako hoćete. Kao kad neko spinuje lopticu u tenisu, vrtela sam se oko svoje ose. Onda sam osetila nešto čudno: distancu između Vas i mene, kao što sam je osetila sa Perlom, a poticala je od Vas. Dakle, uglavnom dosta lelujanja i spinovanja, ništa fizičko. Na kraju sam osetila da ste zadovoljni, završlo se smehom kao na početku, a onda ste Vi pozvali. Hvala na svemu Ivane.

 

Posle druge seanse spavala sam vrlo okrepljujućim snom, što znači da je i podsvest bila oslobođena briga.

 

~ Treća seansa ​

 

Tokom treće seanse sve vreme sam osećala pulsiranje u solarnom pleksusu. Toplina oko lica, koja je prešla na srčanu čakru. Onda neverovatna toplota, baš toplota, svuda po telu. Toplota je bila kao da me je neko postavio pored užarene peći, ali nije bilo neprijatno. U par navrata mi se, naravno smejalo, ali čak nisam imala potrebu da to radim - smeh je bio “unutra”. Nisam se spinovala, nisam se čak ni klasično lelujala, ali sam imala osećaj da je moj omotač, aura, šta god, celovita, osećala sam tu celovitost, da je kristalno čista, da neće biti nekih oticanja energije. Odkud znate da sam pomislila, za ruke. (na momente sam pomislila da mi ruke stoje u posve drugačijem položaju). Neverovatna toplota, krunska čakra (Osećala sam krunsku čakru, da, zaista, u više navrata.) i stalno pulsiranje u solarnom pleksusu. Videla sam jednu plavu tačku pred očima, vrlo kratko. Usne su mi "bridele".

 

Jutros se osećam lepo i opušteno. Imala sam lep san. Izražavala sam ljubav i dragost ljudima, ispunjavalo me je. Do sada sam bila vrlo škrta u izražavanju dragosti.                      

PRAVILA O PRIVATNOSTI: FOTOGRAFIJE NE PREDSTAVLJAJU PRAVI IDENTITET OSOBA KOJE SU PROSLEDILE NJIHOV UTISAK. FOTOGRAFIJE KORISTE NAJPRIJE RADI LAKŠE NAVIGACIJE U OKVIRU TEME "KNJIGA UTISAKA". VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNU EVIDENCIJU I NIKADA NEĆE BITI OTKRIVENE, IZNAJMLJENE ILI PRENESENE TREĆIM LICIMA. INFORMACIJE U VEZI VAŠIH UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™  NEĆE BITI OTKRIVENE UKOLIKO MI NE PRUŽITE PISANU DOZVOLU DA TAKO MOGU DA URADIM. IVAN MIRKOVIĆ ZADRŽAVA PRAVO DA U BUDUĆNOSTI PREGLEDA I AŽURIRA PRAVILA O PRIVATNOSTI DA BI REFLEKTOVAO  AŽURIRANJA IZ KOMPANIJE (REKONEKCIJA DOO).      

2018-12-19_13-38-55_edited_edited.png

Ruža, 59 god. | Novi Sad

     
"Pojavila mi se slika bubamare koja kao da mi siše iz vrata sav bol, alergije koje trenutno imam i otoke iz mene. Potom jaka toplota od glave prema grudnom košu i lopaticama. Osetila sam trnce u... " Vidi utisak

2018-12-22_2-51-41_edited.png

Nevena, 23 god. | Budva 

     
"Probudila sam se lijepo. Baš naspavana i puna energije. Nasmijana bez razloga. Pozitivna. Nisam ništa sanjala.  I moram priznati da mi je jutros nedostajala seansa. Ivane, jedno veliko hvala  od srca za tebe."  Vidi utisak

2018-12-22_16-27-32.png

Amra, 39 god. | Pula

     
"Moja intuicija se pojačala. Osjećam se ispunjena i ponovno u svom svijetu preplavljenom ljubavlju kojem istinski i pripadam. Moje su misli postale kristalno jasne kao i moja životna vizija..."  Vidi utisak

2018-12-22_3-13-11.png

Nikolija, 31 god. | Budva

     
"Sledećih dana primjetila sam da sam uopšte puno mirnija, nije me mnogo toga moglo iznervirati, što bi me inače moglo iznervirati. Kao da sam bila na lijekovima za smirenje. Sa svim osobama..."  Vidi utisak

bottom of page