top of page

KNJIGA UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSI REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ - SEANSA UŽIVO.

Nikolija, 31 god. - Budva | Oktobar, 2014 god.

 

~ Prva seansa ​

 

Prvo sam osjetila strujanje kroz tijelo, od stopala, prema glavi. Zatim težinu u kompletnom tijelu, a najviše u predijelu od kukova prema glavi, kao ravnomjeni pritisak. Potom ruke, u kojima sam imala osjećaj upale mišića i težine, nisam mogla da ih voljno pomjerim. Potom naizmjeničnu hladnoću i toplotu po tijelu. Stopala su mi se nekoliko puta u toku seanse trzala, kao da ih neko povlači za prste u nazad (prema glavi). Koljeno mi je bridilo, kao kad igra živac, blago poigravanje, uz pritisak u listovima nogu. U toku seanse otčepio mi se sinus na lijevom obrazu i počeo da curi. Imala sam još nekoliko senzacija, poput bolnih tačaka u abdomenu i grudnom košu (osjećaj kao da je na tim mjestima nešto začepljeno a da su pod pritiskom ti čvorovi postajali otčepljeni uz utisak raspršivanja).

 

Posle seanse sam se prijatno osjećala, ujutru sam nešto duže spavala.

 

~ Druga seansa ​

 

Ushićena zbog sledeće seanse, legla sam na krevet i odmah pri početku sam dobila utisak da ležim na plaži, njenom pjesku, potpuno relaksirana, bez priliva misli. Odmah zatim, počinje strujanje energije od stopala prema gore i njihovo trzanje. Zatim desno rame je počelo da se izvija, kao da se namješta, kao da ga neko povlači prema gore pa ponovo vrati u prvobitan položaj. Kako je energija putovala prema glavi osjećala sam sve jači pritisak u njoj a koji je bio jako prijatan. Zatim sam osjetila ugodan potisak na sredini dlanova a tako i na glavi (krunska čakra). Potisak u obliku kruga, kao da mi neko palčevima pritiska taj deo. Prvi dio seanse pored svih tih senzacija je bio prilično ugodan, a pri kraju mi je bilo jako naporno da ležim, uhvatila me nervoza, nisam mogla da se namjestim, nemir u mislima, bukvalno sam htjela da ustanem, da prekinem seansu, ali to nisam učinila, mada sam bila na "granici". Zatim sam imala osjećaj da je na krugovima u dlanovima počela ulaziti energija, a na glavi izlaziti (kao kit kada izbacuje vodu) i posle toga mi je bilo lakše. Imala sam osjećaj da bi jako dugo mogla ostati pri toj senzaciji. Seansa se tada završila i osjetila sam veliko olakšanje, kao da je neko skinuo teret sa mene. Okrenula sam se na stranu i u momentu zaspala.

 

Sledećih dana primjetila sam da sam uopšte puno mirnija, nije me mnogo toga moglo iznervirati, što bi me inače moglo iznervirati. Kao da sam bila na lijekovima za smirenje. Sa svim osobama sam imala posve drugačiji pristup, a tako i sa idejama, planovima, organizacijom. Kao da sam nakupila puno pozitivne energije. Sve mi je nekako lakše i spontanije polazilo za rukom.

 

~ Treća seansa ​

 

U početku opet relaksacija. Iste senzacije, tok energije od stopala prema glavi ali ovog puta i od dlanova prema glavi. Potom trzaji ruku, trnci u prstima i velika težina u rukama do ramena. Zatim se ta težina prenijela na pluća (grudni koš). Iznenada me hvata nelagodnost, nervoza, nije mi prijalo da ležim. Imala sam osjećaj ukočenosti, uhvatilo me namještanje da bi mogla da ostanem u ležećem položaju. Koliko sam se god trudila da budem relaksirana, nisam to uspjevala postići. Oči su mi se van moje volje počele kretati u mnogim pravcima a jednom su se isto tako, van mog uticaja otvorile i odmah potom, zatvorile. Šta god da me je zagolicalo, nisam mogla da se počešem, (kao da mozak izdaje naredbu, ali da ruke ne reaguju) da pomjerim ruke u kojima sam imala osjećaj da su utonule u dušek kreveta. Zatim kao da me je neko počeo izvlačiti za ramena, za vrat, glavu, kao da me navlači da legnem što ravnije na krevet. Kada su mi ramena dosegla taj ravni položaj, lopatice su mi se pripile na podlogu i imala sam osjećaj kao da sam priljepljena za tvrdu drvenu podlogu ispod kreveta. Osjetila sam da su mi leđa potpuno ravna, da nemam izvijenu kičmu i mnogo mi je prijao taj momenat tako da sam u tom položaju zaspala (iako nikada u životu nisam mogla da spavam na leđima). 

 

Poslije seansi osjetila sam veliko olakšanje u leđima i koljenima sa kojima sam imala dugogodišnje probleme. Mentalne blagodati posle druge seanse su se takođe nastavile. Dobila sam dodatnu pokretačku i psihičku snagu. Na poslu reagujem uz puno manje stresa, a ako primim neku neprijatnu poruku na mobilnom, reagujem kao da čitam neku vijest iz dnevne štampe koja me se ne tiče. Sa mojim djetetom imam neuporedivo više strpljenja, pažnje, brižnosti i razumjevanja. Ivane, puno Vam hvala.

PRAVILA O PRIVATNOSTI: FOTOGRAFIJE NE PREDSTAVLJAJU PRAVI IDENTITET OSOBA KOJE SU PROSLEDILE NJIHOV UTISAK. FOTOGRAFIJE KORISTE NAJPRIJE RADI LAKŠE NAVIGACIJE U OKVIRU TEME "KNJIGA UTISAKA". VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNU EVIDENCIJU I NIKADA NEĆE BITI OTKRIVENE, IZNAJMLJENE ILI PRENESENE TREĆIM LICIMA. INFORMACIJE U VEZI VAŠIH UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™  NEĆE BITI OTKRIVENE UKOLIKO MI NE PRUŽITE PISANU DOZVOLU DA TAKO MOGU DA URADIM. IVAN MIRKOVIĆ ZADRŽAVA PRAVO DA U BUDUĆNOSTI PREGLEDA I AŽURIRA PRAVILA O PRIVATNOSTI DA BI REFLEKTOVAO  AŽURIRANJA IZ KOMPANIJE (REKONEKCIJA DOO).      

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Žana, 42 god. | Beograd

     
"Jutros se osećam lepo i opušteno. Imam sam lep san. Izražavala sam ljubav i dragost ljudima, ispunjavalo me je. Do sada sam bila vrlo škrta u izražavanju dragosti. Spavala sam vrlo okrepljujućim snom".  Vidi utisak

2018-12-22_16-27-32.png

Amra, 39 god. | Pula

     
"Moja intuicija se pojačala. Osjećam se ispunjena i ponovno u svom svijetu preplavljenom ljubavlju kojem istinski i pripadam. Moje su misli postale kristalno jasne kao i moja životna vizija..."  Vidi utisak

2018-12-22_3-39-33_edited.png

Tanja, 24 god. | Danilovgrad

     
"I sad se prelijepo osjećam i tako mi je nekako vid razbistren. Kao da su mi se vidici proširili. Kao da sam tek oči otvorila, baš mi je jasan pogled i nekako "veći". Ne znam da li sam Vam rekla, sinoć, nakon..."  Vidi utisak

28-05-2016 20-31-11.png

Kasija, 33 god. | Tivat 

     
"Toplotu tj. energiju i dalje osjećam kada se tijelo umiri, kao da je neko uz mene i grije me. Najvažnije od svega jeste da sam, kako tada, tako i danas, jako srećna, nasmijana i raspoložena..."  Vidi utisak

bottom of page