top of page

KNJIGA UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSI REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ - SEANSA UŽIVO.

Tanja, 24 god. - Danilovgrad | maj, 2016 god.

~ Prva seansa 

Tokom prve seanse prvo sam osjetila uzbuđenost, naliv toplote u grudi, potom i ubrzano kucanje srca. Poslije toga i nalete toplote. Zatim peckanje u desnoj nozi i koljenu s kojim inače imam problem i pomjeranje istog koljena u stranu. Zatim nevjerovatan utisak da mi se glava okreće za 180°. U stomaku kao da se nešto pokretalo uz krčanje crijeva, a zatim i pulsiranje želudca. Kompletno vrijeme sam osjećala strujanje energije, nalete toplote, na trenutak i jači bol u desnoj ruci. Pred kraj seanse i pomjeranje prstiju na rukama, zatim otvaranje šaka iako su iste već bile otvorene i osjećaj kao da lebdim iznad kreveta. Vidjela sam svijetle linije, kao meridijani, zatim prvo "pucketanje" pa nedugo zatim, i "zvonjenje" u glavi. Vidjela sam i "oči" na kratko. Na kraju seanse osjetila sam se prelijepo i opušteno, uz pucketanje pršljenova, jako prijatno, kao i pojačano pucketanje radijatora kojeg sam uplalila prije početka seanse a koji se svo vrijeme čuo (pucketao) i štrecala sam od njega svo vrijeme.

Poslije seanse moj želudac je nastavio da pulsira. Inače, uvijek kada se emotivno potresem, meni želudac hoće da iskoči od uznemirenosti. Prvo me tu "pogađa". On mi je slaba tačka. 

Mnogo sam baš osjetljiva tj. sve doživljavam dušom. Moj utisak poslije prve seanse je blaženstvo i zahvalnost. Tako sam lijepo spavala, kao beba. I jutros se tako i osjećam. Zaista, tako sam zadovoljna. Inače Ivane, danas sam kompletan dan u desnom koljenu (koje se sinoć pomjeralo) osjećala kao vrelinu, protok energije, cirkulaciju. Isto tako, malo sam bila konfuzna u toku dana. Večeras se osjećam prelijepo, a to je i moj brat primijetio, a koji pritom, ne zna razlog.

~ Druga seansa

Druga seansa je u pogledu senzacija i reakcija bila puno konkretnija i "efektivnija" iako nemam adekvatnih riječi da opišem šta sam sve osjetila. Seansa je bila posebna jer je u meni probudila moju unutarnju lijepotu, osjećaj duševne ispunjenosti, neke posebne, unutarnje radosti i blaženstva. Počela je sa intezivnim momentima okretanja nogu, naročito desne, uz okretanje ruku i otvaranjem šaka. Zatim, prijatan bol u leđima u predjelu na kom inače imam bolove. Isto tako, prijatan bol na mjestu gdje sam operisala zuč. Zatim žmarci u stomaku, strujanje energije uz propratni prelijep osjećaj kao da se odvajam od tijela i da lebdim iznad kreveta. U jednom momentu, počinje zujanje u ušima i vidim talase svijetlosti koji idu prema meni. Nedugo kasnije, u meni počinje iznenadan priliv hladnoće. U jednom trenutku mi je naišao neki strah, uz neodređene misli. Kao da su strahovi počeli izlaziti iz mene. Ponovo počinje peckanje u želudcu, pa opet utisak okretanja glave za 180°, uz okretanje lijevo-desno. 

Poslije seanse osjećam se puna energije, smirena i zahvalna do neba.

Večeras dok sam meditirala bukvalno sam imala "fitnes meditaciju". Ja Vam ne mogu opisati šta sam doživjela. Podizanje ruku za 90°, utisak okretanja ruku za 360°, jedna pa druga. Okretanje glave za 180°, okretanje na lijevu i desnu stranu. Žmarci u želudcu. Podizanje glave, vrata i gornjeg djela leđa, okretanje glave gore-dolje, širenje mojih usana u osmijeh, a zatim i smijanje. Podizanje nogu, prvo jedna, pa druga, pa obje. Savršeno se osjećam i sva sam pod utiscima. Nevjerovatno je i to da se ni u jednom trenutku nisam uplašila.

~ Treća seansa

U početku opet uznemirena i uzbuđena. Slijedi pojačano kucanje srca, jak pritisak na glavi uz okretanje glave i bol na njenoj lijevoj strani. okretanje nogu ka unutra, spajanje peta i podizanje ka gore, bol u lijevoj strani glave, ruke, žmarci u stomaku uz hladne i tople talase. Pri tom, donji dio nogu mi je bio konstantno topao. Zatim jači bol u gornjem djelu. Tako da, leđa su me baš boljela, a inače imam problema s tim dijelom leđa, na taj dio mi je kriva kičma i imam često bolove. Podizanje ruku i prizor koji je ovoj seansi dao posebnu draž, je kada sam u potpunom mraku i zatvorenih očiju ugledala svoje ruke kako se podižu uvis i kao da je svjetlost ulazila/izlazila iz njih ka gore. Zaista neopisiv prizor, kao iz filmova. Zahvalna do neba.

I sad se prelijepo osjećam i tako mi je nekako vid razbistren. Kao da su mi se vidici proširili. Kao da sam tek oči otvorila, baš mi je jasan pogled i nekako "veći". Ne znam da li sam Vam rekla, sinoć, nakon završene seanse, brat mi je rekao da mi oči izgledaju jako velike i da sijaju. Tako da, to što ja osjećam očigledno da se i vidi. I zaista se lijepo osjećam. Sada bih se samo smijala.                       

PRAVILA O PRIVATNOSTI: VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNU EVIDENCIJU I NIKADA NEĆE BITI OTKRIVENE, IZNAJMLJENE ILI PRENESENE TREĆIM LICIMA. INFORMACIJE U VEZI VAŠIH UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™  NEĆE BITI OTKRIVENE UKOLIKO MI NE PRUŽITE PISANU DOZVOLU DA TAKO MOGU DA URADIM. IVAN MIRKOVIĆ ZADRŽAVA PRAVO DA U BUDUĆNOSTI PREGLEDA I AŽURIRA PRAVILA O PRIVATNOSTI DA BI REFLEKTOVAO  AŽURIRANJA IZ KOMPANIJE (REKONEKCIJA DOO).      

2018-12-22_16-27-32.png

Amra, 39 god. | Pula

     
"Moja intuicija se pojačala. Osjećam se ispunjena i ponovno u svom svijetu preplavljenom ljubavlju kojem istinski i pripadam. Moje su misli postale kristalno jasne kao i moja životna vizija..."  Vidi utisak

2018-12-22_3-13-11.png

Nikolija, 31 god. | Budva

     
"Sledećih dana primjetila sam da sam uopšte puno mirnija, nije me mnogo toga moglo iznervirati, što bi me inače moglo iznervirati. Kao da sam bila na lijekovima za smirenje. Sa svim osobama..."  Vidi utisak

28-05-2016 20-31-11.png

Kasija, 33 god. | Tivat 

     
"Toplotu tj. energiju i dalje osjećam kada se tijelo umiri, kao da je neko uz mene i grije me. Najvažnije od svega jeste da sam, kako tada, tako i danas, jako srećna, nasmijana i raspoložena."  Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Ema, 23 god. | Kraljevo

     
"Pesimizam se smanjio, optimizam je  izuzetno veći. Počela sam više da se smejem, manje se nerviram. Leva noga sa kojom sam imala problema, koja mi je otežavala hod, oporavila se skroz. Trčim!." Vidi utisak

bottom of page