top of page

Nezavisna amaterka mjerenja i eksperimenti izvedeni u želji da razumijemo kompletnost uticaja Rekonektivnih frekvencija (energije, svijetlosti i informacije™) na čovjeka, floru i faunu. 

MJERENJE ENERGETSKIH EMISIJA

EKSPERIMENT DIZAJNIRAN DA OPAZI ENERGETSKE PROMJENE U TIJELU KOJE SE JAVLJAJU KOD LJUDI KOJI PRIMAJU POTENCIJAL FREKVENCIJA.

KIRLIANOVA FOTOGRAFIJA
 JE TEHNIKA ZA BILJEŽENJE FENOMENA ELEKTRIČNIH KORONALNIH PRAŽNJENJA. IME JE DOBILA PO SEMYONU KIRLIANU, KOJI JE 1939. GODINE OTKRIO DA AKO JE OBJEKT NA FOTOGRAFSKOJ PLOČI SPOJEN NA VISOKONAPONSKI IZVOR, NA FOTOGRAFSKOJ PLOČI STVARA SE SLIKA. TEHNIKA JE POZNATA I POD NAZIVOM "ELEKTROGRAFIJA", "ELEKTROFOTOGRAFIJA" ILI "FOTOGRAFIJA S KORONSKIM PRAŽNJENJEM" (CDP - CORONA DISCHARGE PHOTOGRAPHY).

UREĐAJ KOJI SMO KORISTILI ZA SNIMANJE  FOTOGRAFIJA  PRSTIJU RUKE UZ KORIŠĆENJE VISOKOG NAPONA DIZAJNIRAN JE OD STRANE NAUČNIKA SOFIJE BLANK (DR SOFIYA BLANK).

TOK EKSPERIMENATA. 

Eksperiment u Beogradu u aprilu 2015, izveden pred ruskim akademicima, a koji je koristio da se predstavi potencijal i efekat rekonektivne energije prije i poslije interakcije sa njom. U toku eksperimenta akademici koristili poseban aparat za snimanje energetskog otiska ruke (tzv. Kirlijanova fotografija). Poslije kratkog teorijskog uvoda izveo sam tridesetominutnu seansu Rekonektivnog iscjeljivanja™ djevojci volonteru koja je imala konkretan zdravstveni izazov – akrofobiju (strah od visine).

REZULTATI: 

Nakon interakcije sa energijom, djevojka je osjetila momentalnu tjelesnu energičnost, umnu relaksaciju, a mogla je i da koristi pokretne stepenice bez osjećaja nervoze i panike. Fotografija energetskog otiska prstiju njene ruke prije i poslije seanse takođe je predočila da se njen tjelesni energetski potencijal znatno pojačao nakon interakcije sa rekonektivnim frekvencijama.
 

DR SOFIYA BLANK - AMERIČKI KOORDINATOR U NDÉAM - NOOSFERSKI DUHOVNI EKOLOŠKI SVJETSKI SKUP (NSEWA - NOOSPHERE SPIRITUAL ECOLOGICAL WORLD ASSEMBLY).
~ ISTRAŽIVAČ I AUTOR 3 KNJIGE, ČLAN SVJETSKE UNIJE IZ KNJIŽEVNIKA. ISTRAŽIVAČ U POLJU KAKO MOLITVA DJELUJE NA LJUDSKU AURU I ISTRAŽIVAČ KIRLIJANOVE FOTOGRAFIJE NA IUMAB - INTERNATIONAL UNION OF MEDICAL AND APPLIED BIOELECTROGRAPHY.

William A. Tiller.jpg

Dr Vilijam Tiler 

     
Dr Vilijam Tiler (SAD) Profesor emeritus Univerziteta Stanford - Odsjek Materijalne Nauke. ~ Autor osam knjiga, 250 naučnih radova. Proveo je oko 34 godine u akademskoj zajednici. Vidi temu

Gary E. Schwartz.jpg

Dr Geri Švarc 

     
Dr Geri Švarc - direktor laboratorije za razvoj svijesti i zdravlja na univerzitetu Arizona. ~ Direktor Medicine, Neurologije, Psihijatrije, Psihologije i Hirurgije ~ direktor, Laboratorije za napredak svijesti i zdravlja. Vidi temu

Hiroshi Motoyama.jpg

Dr Hiroši Motojama

     

Naučnik, predavač i autor. Pronalazač je uređaja za identifikaciju meridiana i energije u čovjekovom tijelu (AMI - Apparatus for Meridian Identification)  kako bi se pročitao protok energije kroz meridijane tijelaVidi temu

Dr Eric Pearl.jpg

Dr Erik Perl

     
Želeći da Rekonektivno Iscjeljivanje™ približi drugima, priroda posla je Erika odvela u preko 100 zemalja u kojima je uticao na milione ljudi. Erik se nada da će jednog dana svi naučiti da pristupe toj prirodnoj darovitosti. Vidi temu

bottom of page