top of page

KNJIGA UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSI REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ - SEANSA UŽIVO.

Ema, 23 god. - Kraljevo |  Jul, 2016.

~ Prva seansa 

Neverovatno! Prvo su mi oči "igrale", a bile su zatvorene. Nekako čudno. Zatim sam osećala i na stopalima i na šakama kao da mi nervi "plešu". Opuštena skroz, lagana. Treperale su mi oči. Zatim lagana bockanja u šakama i stopalima, pa čak i koleno leve noge. A uglavnom sam imala problema uvek baš sa leve strane. I levo oko mi je takođe treperalo više od desnog. Bukvalno sam imala osećaj kao da lebdim. I oči nisam mogla da otvorim. Bila sam skroz van sebe. Pri tom imala sam osećaj brzog "treperenja" u rukama i nogama. Zaista prija i volela bih da ponovim.

Sledeće noći posle prve seanse sanjala sam osobe sa kojima nikada nisam bila posebno bliska i osobe sa kojima jesam bila prijatelj, ali više nisam. Kad sam se probudila, baš sam se i zapitala zašto sam baš njih sanjala.

~ Druga seansa

Druga seansa je bila malo drugačija, malo jača. Uglavnom mi je sada reagovalo lice, pogotovo usne. Prvo oči, kao i prošli put, pa onda usne. Usne su mi bukvalno okretale glavu sa jedne na drugu stranu i pravile su čudne oblike, mislim da sam izgledala jako smešno. I da, ramena su mi takođe ovoga puta bila nemirna, da tako kažem. Videla sam oči. Bile tu sve vreme i bile su nekako bez emocija, udubljene. Kao kad se zagledamo u jednu tačku. Malo je bilo jezivo. Bola nije bilo, ali malo bockanja i probadanja jeste. Relaksaciju sam osetila, posebno na levoj nozi, na kojoj imam problem. I tu sam na stopalima i ispod kolena osetila blago probadanje.

Inače, posle prve dve seanse se osećam se mnogo dobro i hodam mnogo bolje.

 

~ Treća seansa

Treća seansa je protekla relativno mirnije. Nisam imala trzaje lica, ali jesam osetila u desnoj nozi neki pritisak. Tokom kompletne seanse sam u očima imala "bleskove". I zvukovi su dolazili kao misao. Nisam videla ništa posebno, oči su mi bile zatvorene sve vreme, nisam mogla da ih otvorim do kraja, bukvalno. Bila sam opuštena, više nego prethodnih puta, iako sam imala neprekidna "bockanja" i probadanja tokom seanse. Jednom, pa prestane, pa onda ponovo. Na svaka dva minuta otprilike, koliko sam ja procenila. Videla sam oči na kraju, iste oči, saosaćajan pogled. I posle, kada sam legla da spavam, videla sam ih sve dok nisam zaspala, utonula u san.

Osećam se odlično. Sanjala sam životinje, i ponovo oči. Oči su bile saosećajne. A životinje, sve su bile bebe. Mačići, štenci, prasići. Domaće životinje. I priroda. Sve je bilo u prirodi. Nije mi se to ranije dešavalo. Čudno je bilo. Crno sve samo su se pojavljivale oči tj. njihovi obrisi, bez boje. Ništa detaljinije. A to je trajalo dok nisam zaspala i počela da sanjam. A još nešto, mogu da kažem da sam pozitvnja nego ikada, a bila sam veliki pesimista. Pesimizam se smanjio, optimizam je sada izuzetno veći. Počela sam više da se smejem, manje se nerviram. Leva noga sa kojom sam imala problema, koja mi je otežavala hod, oporavila se skroz. Trčim!                                  

PRAVILA O PRIVATNOSTI: FOTOGRAFIJE NE PREDSTAVLJAJU PRAVI IDENTITET OSOBA KOJE SU PROSLEDILE NJIHOV UTISAK. FOTOGRAFIJE KORISTE NAJPRIJE RADI LAKŠE NAVIGACIJE U OKVIRU TEME "KNJIGA UTISAKA".  VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNU EVIDENCIJU I NIKADA NEĆE BITI OTKRIVENE, IZNAJMLJENE ILI PRENESENE TREĆIM LICIMA. INFORMACIJE U VEZI VAŠIH UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™  NEĆE BITI OTKRIVENE UKOLIKO MI NE PRUŽITE PISANU DOZVOLU DA TAKO MOGU DA URADIM. IVAN MIRKOVIĆ ZADRŽAVA PRAVO DA U BUDUĆNOSTI PREGLEDA I AŽURIRA PRAVILA O PRIVATNOSTI DA BI REFLEKTOVAO  AŽURIRANJA IZ KOMPANIJE (REKONEKCIJA DOO).      

2018-12-22_3-39-33_edited.png

Tanja, 24 god. | Danilovgrad

     
"I sad se prelijepo osjećam i tako mi je nekako vid razbistren. Kao da su mi se vidici proširili. Kao da sam tek oči otvorila, baš mi je jasan pogled i nekako "veći". Ne znam da li sam Vam rekla, sinoć, nakon..."  Vidi utisak

28-05-2016 20-31-11.png

Kasija, 33 god. | Tivat 

     
"Toplotu tj. energiju i dalje osjećam kada se tijelo umiri, kao da je neko uz mene i grije me. Najvažnije od svega jeste da sam, kako tada, tako i danas, jako srećna, nasmijana i raspoložena..."  Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Igor, 29 god. | Tivat 

     
"Kada je seansa privedena kraju, primetio sam da mi je bol u očima puno umanjen, za recimo 90%. Takođe, bolovi i utrnutost u mišiću desne noge koje sam imao od ranije su u potpunosti nestali."  Vidi utisak

Knjiga_Utisaka_-_Rekonekcija_®_114no-log

Marjana, 40 god. | Podgorica

     
"Vidjela sam bijelog anđela i kasnije neki narandžasti kristal koji prvo svijetli, a zatim kao da se zatvara u neku kutiju. Anđeo je bio magličast, nijesam ga jasno vidjela. Nijesam mogla da se pomjerim..." Vidi utisak

bottom of page