top of page

KNJIGA UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSI REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ - SEANSA UŽIVO I NA DALJINU.

Ljubica, 23 god. - Podgorica | Oktobar, 2014.

 

~ Prva seansa

 

Kod prve  seanse sam kompletno vrijeme imala osjećaj da ću izaći iz sebe. Kao da neka sila uzima moje tijelo, pomjera ga, uvrće, podiže, spušta, svuda oko mene. Najintezvniji utisak je bio u momentu kada sam osjetila da nešto podiže moje kukove metar - lijevo iznad mene. Upirala sam petama i potiljkom u dušek masažnog stola, jer sam imala osjećaj da ću iskočiti iz sebe. Zatim, istom silom, kao da me je neko zgrabio za kukove i spustio ih metar dolje - desno, ispod mene (kao da su mi kukovi iskrivljeni - čas lijevi podignut a desni špušten i obratno). Potom sam osjetila toplinu u desnoj šaci (šaka sa problematičnim nervom koji mi zadaje bol preko podlaktice i seže do kičme). Zatim nešto poput udarca neke sile o desnu podlakticu. Naposletku, osjetila sam da mi je kičma van centra tijela (čas je bila lijevo od centra, čas desno) uz osjećaj kao da mi je neko uvrće. Imala sam osjećaj kao da je moje biće žica koja se proteže od glave do stopala, a koja se pritom uvijala, oscilirala, napokon smirila i stabilizovala u centru tijela na samom kraju seanse. Tokom seanse nisam imala skoro nikakvih misli ili mentalnih slika. Pomislila sam na ljude koje volim i svog mačka. Mišići lica su mi poigravali na momente i imala sam želju da otvorim oči. Tijelo se takođe pomjeralo i na momente trzalo.

 

Poslije seanse sam se osjećala odlično, puna energije, radosti! Bolovi su u potpunosti nestali. Kada sam legla nisam mogla da spavam od sreće i viška energije. Tri dana posle toga sam se osjećala moćno i fantastično, takođe bez ikakvih bolova. Četvrtog dana ujutru, zaboravila sam da popijem tabletu od terapije i osjetila sam strah da mi se zbog toga ne vrati bol. Od tog momenta, bol mi se zaista vratio i trajao tri naredna dana. Posle toga sam imala bol periodično.

 

~ Druga seansa

 

(Drugu seansu Ivan mi je uradio na daljinu, zbog nemogućnosti dolaska u Podgoricu). Čim sam skolpila oči, osjetila sam kao da me tijelo napušta, kao da izlazi iz mene i leti vertikalno ispred mene, približno pod uglom od 45°. Osjetila sam strah i nervozu kako sam se udaljivala od sebe. Poslije toga, imala sam osjećaj da mi stopala idu naprijed, da mi se kompletan donji dio tijela horizontalno izdužuje. Držala sam vrhove prstiju pritisnute o krevet a osjećaj je bio kao da ih držim na krevetu stotinama metara ispred. Osjetila sam kao da propadam, da tonem, i isto ono uvrtanje centra tijela kao iz prve seanse, samo što mi je ovaj put osjećaj bio kao da sjedim, iako sam znala da ležim. Posle toga se dugo nije ništa dešavalo, nikakav osjećaj, osim straha i nervoze. Misli su mi lutale svuda. U glavi su mi navirale pjesme kojih se sada ne sjećam. Nisam mogla da zaustavim misli. Bilo mi je hladno, vrpoljila sam se i ubrzo pokrila pokrivačem sa kreveta. Tad sam se umirila i iznenada osjetila ogromnu navalu energije. Kao da je neko detonirao bombu u meni. Ispod mene se pojavila čista vrelina, kao da ležim na peći. Desna šaka mi je bila vrela i gorela je od topline. U tom trenutku, majka je otvorila vrata od mračne sobe i rekla mi da je prošlo 30 min. vremena. Iznenadila sam se, jer sve je izgledalo relativno kratko.

 

Poslije druge seanse se osjećam dobro i pozitivno. Ne boli me ništa osim palca desne šake. Na momente osjećam oštar bol u zglobu palca koji se širi. Taj bol osjećam zadnjh godinu i po dana. Kad nastupi, ne predajem mu se i nestane nedugo potom. Osjećam kao da tu sada izviru svi strahovi, sumnje i negativne emocije. Osim toga, vratio mi se osjećaj u desnoj šaci, kao da je ponovo moja. Kao da je prije bila odsječena od tijela, a nije ni hladna kao ranije.

 

~ Treća seansa

 

(Ivan je takođe uradio na daljinu) Prvo sam osjetila kao da su mi ruke podignute i da lebde u vazduhu. Potom osjećaj kao da mi je potiljak glave zalijepljen za krevet, a ostatak tijela pod uglom od približno 45°. Nedugo zatim, sve se povratilo u normalu i osjećaji su nestali neko vrijeme. Sledeći osjećaj: Moja glava je počela zatezati unazad (kao da je neko uhvatio rukama i povukao preko kreveta, unazad i prema dolje) i pritom sam osjetila peckanje. Potom jake oscilacije. Prvo u predjelu glave, (kao da je jako vrtim lijevo - desno), pa kasnije iste takve oscilacije u tijelu, (kao da se tijelo trese velikom brzinom lijevo - desno). Ovog puta sam osjetila ponovno krivljenje tijela, ali u najmanjem intenzitetu i samo sa lijeve strane. Osjećaj u rukama je bio kao da sam ih podigla sa kreveta i savijala u laktovima, iako su ležale nepomične na krevetu. Pri kraju seanse, osjetila sam kao da mi je tijelo vraćeno, kao da je ponovo moje. Prvi put posle dugo vremena sam osjetila kičmu u centru tijela, ruke i noge tamo gdje trebaju da budu. Osjećala sam prste na rukama i nogama, uz osjećaj zadovoljstva.

 

Jutros se osjećam mnogo bolje, najbolje do sad. Taj bol što sam osjećala u rukama se smanjuje postepeno od jutros, nadam se da će potpuno i nestati. Nemam više ostrih bolova nigdje. Bol koji je bio najgori u palcu i šaci ne osjećam više. Psihički se osjećam odlično, pozitivno.                     

PRAVILA O PRIVATNOSTI: FOTOGRAFIJE NE PREDSTAVLJAJU PRAVI IDENTITET OSOBA KOJE SU PROSLEDILE NJIHOV UTISAK. FOTOGRAFIJE KORISTE NAJPRIJE RADI LAKŠE NAVIGACIJE U OKVIRU TEME "KNJIGA UTISAKA". VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNU EVIDENCIJU I NIKADA NEĆE BITI OTKRIVENE, IZNAJMLJENE ILI PRENESENE TREĆIM LICIMA. INFORMACIJE U VEZI VAŠIH UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™  NEĆE BITI OTKRIVENE UKOLIKO MI NE PRUŽITE PISANU DOZVOLU DA TAKO MOGU DA URADIM. IVAN MIRKOVIĆ ZADRŽAVA PRAVO DA U BUDUĆNOSTI PREGLEDA I AŽURIRA PRAVILA O PRIVATNOSTI DA BI REFLEKTOVAO  AŽURIRANJA IZ KOMPANIJE (REKONEKCIJA DOO).      

2018-12-19_13-38-55_edited_edited.png

Ruža, 59 god. | Novi Sad

     
"Pojavila mi se slika bubamare koja kao da mi siše iz vrata sav bol, alergije koje trenutno imam i otoke iz mene. Potom jaka toplota od glave prema grudnom košu i lopaticama. Osetila sam trnce u prstima ruke."  Vidi utisak          

2018-12-22_2-51-41_edited.png

Nevena, 23 god. | Budva 

     
"Probudila sam se lijepo. Baš naspavana i puna energije. Nasmijana bez razloga. Pozitivna. Nisam ništa sanjala.  I moram priznati da mi je jutros nedostajala seansa. Ivane, jedno veliko hvala  od srca za tebe."  Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Žana, 42 god. | Beograd

     
"Jutros se osećam lepo i opušteno. Imam sam lep san. Izražavala sam ljubav i dragost ljudima, ispunjavalo me je. Do sada sam bila vrlo škrta u izražavanju dragosti. Spavala sam vrlo okrepljujućim snom".  Vidi utisak

2018-12-22_16-27-32.png

Amra, 39 god. | Pula

     
"Moja intuicija se pojačala. Osjećam se ispunjena i ponovno u svom svijetu preplavljenom ljubavlju kojem istinski i pripadam. Moje su misli postale kristalno jasne kao i moja životna vizija..."  Vidi utisak

bottom of page