top of page

Knjiga utisaka tokom i posle seansi Rekonektivnog Iscjeljivanja ® (RI) ~ seansa na daljinu. Utisci osoba koja ih približno tačno i precizno mogu opisati iz njihove perspektive opažanja, brižljivo su zapisivani i predstavljeni u prikladnoj temi. 

          

RI ® | Knjiga utisaka | Ektarina 47 god. - Pariz, Francuska | Mart, 2015.

 

★ Prva seansa ​

 

Pri početku osetila sam se jako teška. Potom, pritisak na grudni koš koji je u meni potaknuo blagi napad panike. Uzdahnula sam nekoliko puta, sigurno 7 - 8 puta. Odjednom sam osetila da više nisam teška pa sam osetila pritisak na levi grud (na njemu sam imala operaciju). Jako sam disala. Osetila sam da mi ruke idu u vis, kao da nisu više na krevetu. Potom desna ruka se počela okretati na desnu stranu, ka zidu. Osetila sam trzaje desnom stranom tela, najviše desnom rukom, pri tom, osjećala sam hladnoću u toj polovini tela. Posle terapije osjećala sam se dobro, malo mi se vrtelo u glavi.

 

Dobro jutro. Noćas sam sanjala rat. Ali ja sam samo gledala, nisam se borila. Prvo sam ustala u šest ujutru, bilo mi je dobro, ustala sam sretna. Kako je bilo previše rano, ponovo sam zaspala i probudila se u 10 ujutru, umorna, uz vidni bol u leđima i blagu opijenost. Sledeći dan sam jako loše spavala. Bila sam jakonervozna i besna na sve, ali fizički mi je bilo bolje. Manje me je bolila glava, imala sam više mentalne jakosti i fizičke snage. Postojeći bol u kičmi mi se "skoncentrisao" u jednu tačku pri centru kičmenog stuba. Tupi bol, uz osjećaj kao da je nešto prikačeno za taj deo.

 

Jutros mi je bolje. Nisam više nervozna ni besna. Čak sam se dobro smejala sa decom večeras. Ne boli me više kičma.

 

★ Druga seansa ​

 

Kao prvi put, postala sam jako teška. Trzala sam se nekoliko puta, kompletno telo. Imala sam osećaj "kao da letim" a da su mi pritom leđa još uvek "zalepljena" na krevetu. Neki delovi tela su me zaboleli. Na primer, iznad grudi (iznad grudi, od ranije, imam portakat - za injekcije hemo-terapije) i iza leve noge (povredila sam je pre 4 godine ali sada mi je mnogo bolje). Pri kraju sam zaspala i pritom sanjala da sam u vozu, da imamo sudar i da je voda prodrla u voz. Nisam mogla više da dišem, pa sam se iznenada probudila. Posle toga dugo nisam mogla da zaspim.

 

Jutros se, naravno, osećam umorna, malo mi srce jače kuca i pomalo sam "depresivna". Imam dosta da radim danas, a samo bi ležala u krevetu da spavam.

 

★ Treća seansa ​

 

Pri početku sam odmah zaspala, a nedugo posle me je probudila jaka toplota, svuda po telu. Osetila sam da sam opet "teška" i opet pritisak na grudi pri kom mi je bilo teško da dišem. Zatim energiju u kolenima, levoj nozi i ručnom zglobu leve ruke. Nedugo kasnije, pri kraju terapije, osetila sam se umorno i potom zaspala. Sanjala sam neki Evropski susret za zdravlje (za dobru prehranu) i naučila sam dječaka "skateboarding". 

 

 Jutros mi se dosta vrti u glavi, ali pritisak mi je dobar. Ostajem u krevetu da se odmaram.

 

Danas se jako dobro osećam. Ništa me više ne boli. Ne osećam se ni tužna, ni presretna. Osećam se "lagana", kao da ništa ne teži. Nervoza je pala, osećam se mirnija u telu. Koliko će to trajati, nemam pojma. Ali se osećam kao da je sve na svoje mesto.

★Poštujući privatnost, lične informacije osoba su privatne prirode.                           

RI ® | Knjiga utisaka | Ektarina 47 god. - Pariz, Francuska | Mart, 2015.

Ljubica, 23 god. | Podgorica 

     
"Poslije seanse sam se osjećala odlično, puna energije, radosti! Bolovi su u potpunosti nestali. Kada sam legla nisam mogla da spavam od sreće i viška energije. Tri dana posle toga sam se osjećala...  "  Vidi utisak

Ruža, 59 god. | Novi Sad

     
"Pojavila mi se slika bubamare koja kao da mi siše iz vrata sav bol, alergije koje trenutno imam i otoke iz mene. Potom jaka toplota od glave prema grudnom košu i lopaticama. Osetila sam trnce u...  "  Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Žana, 42 god. | Beograd

     
"Jutros se osećam lepo i opušteno. Imam sam lep san. Izražavala sam ljubav i dragost ljudima, ispunjavalo me je. Do sada sam bila vrlo škrta u izražavanju dragosti. Spavala sam vrlo okrepljujućim snom"  Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Amra, 39 god. | Pula

     
"Moja intuicija se pojačala. Osjećam se ispunjena i ponovno u svom svijetu preplavljenom ljubavlju kojem istinski i pripadam. Moje su misli postale kristalno jasne kao i moja životna vizija..."  Vidi utisak

bottom of page