top of page

KNJIGA UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSI REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ - SEANSA UŽIVO.

Dragutin 53 god. - Podgorica | Decembar, 2014.

 

~ Prva seansa ​

 

U toku prve seanse sam osjetio opuštanje cijelog tijela kao i središnjeg dijela stomaka (gdje sam inače uvijek osjećao neki vid grča). Različite misli su mi velikom brzinom prolazile kroz glavu tokom kompletnog tretmana. U stopalima sam osjećao promjene temperature i vibracije. Kroz desno stopalo do sredine potkoljenice (gdje imam povećane vene) osjećao sam neobično strujanje. Nedugo potom, ruke koje sam skroz opuštene držao pored tijela su se krenule pomjerati, grčiti bez mog uticaja. Desna ruka se odaljila od tijela, dok je lijeva pritiskala butinu da bi se kasnije i ona nesvjesno odaljila. Poslije izvjesnog vremena ruke su počele da se primiču nazad ka tijelu. Intezivne temperaturne promjene (toplota) sam osjetio u čeonom predjelu, u rukama, stopalima, ramenom dijelu. Palac na nozi sa kojim sam imao problem urastanja nokta je davao osjećaj utrnosti a naposletku i olakšanja. Tokom seanse sam nekoliko puta iskusio jako, nekontrolisano trzanje kompletnog tijela (izvana je to izgledalo kao da mi je neko prislonio elektro šoker uz tijelo).

Nakon seanse sam osjetio lakoću u cijelom tijelu, kao da je život postao lakši i da me ništa ne može iznervirati.

 

~ Druga seansa ​

 

Osjetio sam potpunu relaksaciju. Razne misli su mi prolazile kroz glavu. Desna ruka se kao i kod prve seanse odaljila nesvjesno u stranu, a kasnije mi je djelovala kao da lebdi. Trzanje kompletnog tijela sam iskusio par puta. Olakšanje oko lijevog uveta (gdje sam ranije osjećao bol). Na obe noge, od stopala do koljena sam osjećao naizmjenično strujanje energije u pravcu gore-dolje. Na oba stopala se temperatura smjenjivala, kao pulsiranje. Nakon seanse, osjećaj smirenosti i relaksacije je zaista fenomenalan.

 

~ Treća seansa ​

 

Dan poslije druge seanse primijetio sam djelimično povlačenje vene na desnoj nozi, koja je bila izražena i povremeno mi izazivala neugodan osjećaj kad bih duže stajao. U toku treće seanse osjetio sam potpuno opuštanje tijela, praćeno neobičnim strujanjem nalik pulsiranju koje se talasasto kreće kroz tijelo. Na sredini grudi i stomaka sam osjetio olakšanje, kao da je neko veliki i težak kamen makao sa mene. Desna ruka se i tokom ove seanse nesvjesno udaljavala od tijela. Osjećaj opuštanja je bio prisutan duž kičme i vrata. Osjećaj kao da mi je tijelo potpuno utonulo u dušek na kom sam ležao. Napetost i stres koje sam osjećao ranije su nestajali.

 

~ Četvrta seansa ​

 

Tokom seanse iskusio sam blage pokrete desne ruke i trzanje kompletnog tijela na momente. Desna ruka je krenula da lebdi na nekoliko minuta. Potom, kao da me je neko tapnuo po leđima i ramena su se momentalno opustila. Glavobolja koju sam osjećao je nestala poslije nekoliko minuta tretmana a tako i stres. Iskusio sam potpunu relaksaciju uma i tijela.

 

Danas se ekstra osjećam. Seanse Rekonektivnog Iscjeljivanja su mi pomogle da suzbijem unutarnju nervozu koju sam često imao. Potom značajno umanjivanje vene na desnoj nozi. Uopšte osjećam bolju usklađenost, kako fizički, tako i misaono, duhovno. Nevjerovatno iskustvo koje bih svima preporučio.                    

PRAVILA O PRIVATNOSTI: FOTOGRAFIJE NE PREDSTAVLJAJU PRAVI IDENTITET OSOBA KOJE SU PROSLEDILE NJIHOV UTISAK. FOTOGRAFIJE KORISTE NAJPRIJE RADI LAKŠE NAVIGACIJE U OKVIRU TEME "KNJIGA UTISAKA". VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNU EVIDENCIJU I NIKADA NEĆE BITI OTKRIVENE, IZNAJMLJENE ILI PRENESENE TREĆIM LICIMA. INFORMACIJE U VEZI VAŠIH UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™  NEĆE BITI OTKRIVENE UKOLIKO MI NE PRUŽITE PISANU DOZVOLU DA TAKO MOGU DA URADIM. IVAN MIRKOVIĆ ZADRŽAVA PRAVO DA U BUDUĆNOSTI PREGLEDA I AŽURIRA PRAVILA O PRIVATNOSTI DA BI REFLEKTOVAO  AŽURIRANJA IZ KOMPANIJE (REKONEKCIJA DOO).      

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Momčilo, 37 god. | H. Novi 

     
"Milisekund te dijeli da ne zaspeš, a isto tako i od budnosti. Ne mogu to dovoljno da naglasim, kao neki vid hibernacije, zaista, kao da se razliješ, osjećaj blaženstva, ujedinjenja sa prirodom."  Vidi utisak

07-01-2017 02-13-45.png

Katarina, 19 god. | Herceg Novi

     
"Primetila sam da su mi svaki dan pokreti sve lakši i fleksibilniji nego ranije. osećam  se osveženo a opet, imala sam osećaj kao da ću da zaspem svakog trena. I da puno bolje spavam i ne budim se u toku noći."  Vidi utisak

17-05-2016 12-41-01.png

Maida, 27 god. | Beograd

     
"Meni su se napadi i strahovi umanjili.  Lakše se suočavam sa svim, a što je prije bilo nezamislivo. Ranije sam imala tu tešku glavobolju i osećaj oduzetosti u desnoj strani tijela. Sve je to nestalo posle seanse."  Vidi utisak

2019-03-11_19-56-20.png

Danijel, 23 god. | Podgorica

     
"Posle tri seanse Rekonektivnog Iscjeljivanja jako se prijatno osjećam, emotivno i mentalno. Nemam napade panike. Dobro spavam.  I jedva čekam da opet budete slobodni da dođem."  Vidi utisak

bottom of page