top of page

KNJIGA UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSI REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™  - SEANSA UŽIVO.

Katarina, 19 god. - Herceg Novi | Oktobar, 2016.

 

~ Prva seansa ​ 

Prvo sam videla jako belo svetlo iznad mojih očiju, a koje je na trenutke postajalo jače, a zatim i puno tamnije. Kada bude jače, tada mi se javi bol u očima, uz jače treperenje u njima i pritisak na slepoočnicama, a kada bude tamije, tada blaži bolovi u glavi uz "kuckanje" i "pulsiranje" u njoj. Toplota i hladnoća su se konstantno smenjivale svuda u telu, naizmenično, opet prateći ritam i jačinu svetla iznad mojih očiju. Kada se svetlost pojača, osetim toplotu, a kada pređe u tamu, hladnoću, i sve tako tokom cele seanse. Takođe, "zujanje" u glavi sam čula od početka do kraja seanse, a nekoliko puta i zvuk uzletanja aviona. Svo vreme imala sam utisak da se još neko kreće pored mene i Ivana, a kasnije i da stoji odmah pored masažnog kreveta. Nedugo posle, počinju trzaji telom. (inače imam tikove i trzaje, posebno ujutru prilikom buđenja). Prvo desna ruka, zatim obe ruke i obe noge, pa njihovo savijanje u zglobovima napred i nazad, isto naizmenično. Prvo ruke zajedno, pa zatim noge. Kao da neka sila uzima moje ruke, noge i počinje da ih savija u zglobovima. Tj. kao da radim vežbe, ali da sam ja potpuno "ukočena", i ne mogu samovoljno da ih pomeram, nego ta sila to radi za mene. Tokom savijanja, primetila sam "pucketanja" u mojim zglobovima, a nikada mi ne pucketaju kada ih inače savijam. Za noge, imala sam osećaj da su postale veoma dugačke tj. izdužene. Osetila sam i kako mi se čak prsti na rukama i stopalima pomeraju, kao da i oni rade vežbe. Zatim pritisak u stomaku, uz tupi bol, kao da je neki težak predmet na njemu i da me pritiska sve jače i jače, kao da hoće da prođe kroz njega, pa zatim popusti. Tokom pritiska, imala sam utisak kao da bol i još neka masa izlaze iz mog želudca. Pred kraj seanse imala sam utisak da se moje telo "krivi", čas u jednu stranu, čas u drugu. Kasnije, kao da ležim na leđima, ali sva iskrivljena, kao da su mi noge pružene na levu stranu, ruke na desnu, a glava isto na desnoj strani. Jako čudan i smešan osećaj. Na kraju, osećaj kao da mi se celo telo podiglo, kao da ne ležim na krevetu, nego u visini. Da lebdim iznad njega i da sam mnogo lagana. 

Posle seanse hvalilo mi je vazduha i usta su mi bila jako suva. U prvih nekoliko minuta osećala sam vrtoglavicu i dezorijentisanost a koja se zatim postepeno smanjivala. Tada sam se osećala mnogo bolje i smirenije nego prije seanse. Kada sam došla kući počela sam se smejati i uhvatila me energija za igrom i baletskom koreografijom.

~ Druga seansa ​ 

Opet svetlost iznad očiju, ali ovaj put ne tako jaka, nego tamnija, koja se na momente potpuno "zamrači" i tada vidim samo mrak, pa se opet pojavi blaga svetlost. Zatim sam osetila nalet toplote svuda po telu. Kao da se moje telo ravnomerno "zagrijalo". Mišići na licu su počeli da me golicaju, a osetila sam opet pritisak u očima kao na prvoj seansi. Na potiljku glave imala sam osećaj da me nešto "čupa" za koren kose. Kao neka buba koja se prikačila na nju i želi da ga iščupa. Druga seansa je krenula odmah sa trzajima u telu. Imala sam osećaj da nešto počinje da me steže na grudima u predelu srca. A ruke su počele bukvalno da mi "plešu", proizvodeći "elegantne" pokrete, prvo jedna pa druga i na kraju obe završe na mojim grudima, posle čega samo padnu opet pored tela. I tako mnogo puta za redom. Prvo jedna, pa druga, a nekada i istovremeno. Pri tim pokretima osetila sam da mi se tada ramena nekako "skupljaju". Zatim noge isto tako, elegantni pokreti, bukvalno kao da igram balet. Pokreti su bili drugačiji nego tokom prve seanse i tada sam ih potpuno savijala u kolenima, u pokretima prema stomaku, a sada kao da počinje drugi set vežbi, spajanje mojih stopala put unutra, kružni pokreti prema van i unutra koji idu malo više od mojih mogućnosti (prije nekoliko godina imala sam povredu mišića natkolenice prilikom izvođenja špage na baletu, i od tada moji pokreti sa nogama su jako umanjeni). Prilikom tog "istezanja" osećala sam nadražaje, treperenje u mišićima, pritisak iza kolena, jače grčeve i bolove u nogama a koji su na momente išli do granice podnošljivosti.  Na stopalima sam imala utisak da su mi navučeni "baletanski jastučići". Primetila sam da mi nešto "klokoće" u stomaku, a zatim i veliko olakšanje, uz utisak kao da nema ni jedan organ u njemu. Taj osećaj me je pratio do kraja seanse.

Posle seanse osetila sam se osveženo a opet, imala sam osećaj kao da ću da zaspem svakog trena. Taj dan sam spavala "kao top", a inače loše spavam, budim se i trzam u toku noći. Kao da imam košmare, a pri tom ne sećam  se šta sam sanjala.

~ Treća seansa ​ 

Na početku treće seanse imala sam utisak da uopšte ne ležim kako treba, da nisam prava, nego kao da sam sva u talasima izvijena. I da sam jako lagana. Kao da težim svega nekoliko kilograma. Zatim sam osetila da ruke kreću da mi se pomeraju, a zatim i noge koje su krenule da se podižu u vis, jedna pa druga. Posle toga i da se zatežu prema meni, isto naizmenično. Pri tom zatezanju osetila sam opet "krckanje" u njima. Kao da radim Jogu, a pri tim pokretima osetila sam "pucketanje" i u kičmi (imam skoliozu).  Osetila sam "golicanje" po nogama. Ramena su mi se takođe počela kružno kretati i kao da se na trenutke podignu, pa zatim spuste. Zatim je stomak počeo da me "steže" kao da je kaiš oko njega, a na njemu da je nešto zavezano, nekakav "čvor" i da to pokušava da se odveže. U trećoj seansi, kretanju nogu i ruku pridružila se i glava tj. vrat je počeo da mi radi vežbe "istezanja", čas na jednu, čas na drugu stranu. Pri tom, primetila sam da mi tada oči krenu suziti i da mi trnu usta i jezik. Počela sam sve teže i teže da dišem, a nedugo kasnije, sve lakše i lakše. Zatim duboka relaksacija. Nekoliko puta imala sam jako duboki udisaj i izdisaj. 

Posle treće seanse osetila sam se jako "lagana", kao da sam spavala i da nekoliko časova nisam ustajala iz kreveta. Bukvalno kada sam zatvorila oči počeo je osećaj relaksacije i samo sam osetila tu i tamo da mi ruke i noge "lete". Posle seansi, primetila sam da su mi svaki dan pokreti sve lakši i fleksibilniji nego ranije. I da puno bolje spavam i ne budim se za sada u toku noći.           

PRAVILA O PRIVATNOSTI: FOTOGRAFIJE NE PREDSTAVLJAJU PRAVI IDENTITET OSOBA KOJE SU PROSLEDILE NJIHOV UTISAK. FOTOGRAFIJE KORISTE NAJPRIJE RADI LAKŠE NAVIGACIJE U OKVIRU TEME "KNJIGA UTISAKA". VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNU EVIDENCIJU I NIKADA NEĆE BITI OTKRIVENE, IZNAJMLJENE ILI PRENESENE TREĆIM LICIMA. INFORMACIJE U VEZI VAŠIH UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™  NEĆE BITI OTKRIVENE UKOLIKO MI NE PRUŽITE PISANU DOZVOLU DA TAKO MOGU DA URADIM. IVAN MIRKOVIĆ ZADRŽAVA PRAVO DA U BUDUĆNOSTI PREGLEDA I AŽURIRA PRAVILA O PRIVATNOSTI DA BI REFLEKTOVAO  AŽURIRANJA IZ KOMPANIJE (REKONEKCIJA DOO).      

Kristina, 35 god. | Novi Sad 

     
"Danas se ekstra osjećam. Seanse Rekonektivnog Iscjeljivanja ® su mi pomogle da suzbijem unutarnju nervozu koju sam često imao. Uopšte osjećam bolju usklađenost, fizički a tako i misaono."  Vidi utisak

2018-06-04_20-10-13.png

Njegoš, 31 god. | Danilovgrad

     
"Osjećaj blaženstva je definitivno nezamjenjiv. Poslije  seanse osjećam se drugačije, moje tijelo je  stabilnije ili je to priliv samopouzdanja, nisam siguran, ali baš je pozitivan osjećaj." Vidi utisak

2018-12-22_3-47-46.png

Dušica, 45 god. | Novi Sad

     
"Jutros se osećam fantastično, ispunjena sam ogromnom srećom i dobrom energijom. Posle tri seanse mnogo se dobro osećam, nema stresa.Mnogo bolje dišem, nisam više nervozna. "  Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Momčilo, 37 god. | H. Novi 

     
"Milisekund te dijeli da ne zaspeš, a isto tako i od budnosti. Ne mogu to dovoljno da naglasim, kao neki vid hibernacije, zaista, kao da se razliješ, osjećaj blaženstva, ujedinjenja sa prirodom."  Vidi utisak

bottom of page