top of page

KNJIGA UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSI REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ - SEANSA UŽIVO.

Igor, 23 god. - Tivat | Septembar, 2016.

 

~ Prva seansa ​ 

Prepustio sam se. Na početku kao da i nisam osetio neku senzaciju, tek posle. Prvo što sam osetio je bilo kretanje mojih očiju i hladnoća, najviše na nogama i rukama. Nekoliko puta sam jače izdahnuo, uz osećaj kao da tada nisam izbacivao samo vazduh, nego da sam otpuštao još nešto iz mene. Nekoliko puta su mi se kratko trznule noge i ruke. U početku seanse sam se osećao veoma opušten i lagan, posebno u gornjoj polovini tela. Zatim na kratko i jako težak. Kao kratak pritisak na grudima. Nedugo zatim, osetio sam iznenadni nalet toplote u leđima. Kao da je neko upalio grejalicu ispod mene. I kao da se moje telo zagrijava do početka znojenja. Pri kraju seanse, jako teško mi je bilo da ostanem miran. Ta neugodnost se zbivala tako kao da sam u mišićima želeo da se pomerim, a znam da treba da mirujem. Zatim sam gledao da se dodatno opustim i da dišem dublje i pravilnije. Zapravo, to je bilo najduže vreme da mogu ostati miran u jednom položaju posle dugo vremena. Kada idem da spavam inače ne mogu da ostanem duže od 10 minuta u jednom istom položaju. Na kraju seanse osetio sam da su mi usne jako suve. 

~ Druga seansa

U drugoj seansi mi je puno brže proletelo vreme nego na prvoj. Opet kretanja očnih jabučica. Zatim i hladnoća na desnoj ruci, jako kratko. U glavi sam počeo da osećam lagani bol. U jednom momentu "uletila" mi je misao u obliku vizuelnog prikaza, nalik pomračenju Sunca u njegovom kretanju. Kasnije, u toku seanse sam i zatekao sebe da mislim o tome, šta to može da predstavlja. Zapazio sam opet da sam se "zagrejao". Pri kraju seanse opet počinje neudobnost, koja se postepeno povećavala, uz golicanje po kompletnom telu.

Posle druge seanse, zbog preteranog rada na kompjuteru oči su me počele jače boleti, posebno kada sam gledao levo-desno. Taj bol se nastavio i u sledeća dva dana, uključujući i sledeće jutro pre početka treće seanse.

~ Treća seansa

 

Treća seansa je bila mnogo drugačija od prethodne dve. Na početku sam odlučio da se u potpunosti prepustim i da ne razmišljam u toku iste. Prvo sam osetio pritisak po celom telu. Zatim i kretanja iznad moje obrve. Počeo sam duboko da dišem, a nedugo zatim, i jako plitko, a u nekim trenutcima imao sam utisak da uopšte i ne dišem. Nekoliko puta u toku seanse sam jako izdahnuo i pri tom, osećao sam se rasterećenije. Takođe, mnogo puta u toku seanse imao sam utisak kao da ne osećam ruke, tj. kao da ih nema. Od lakata prema dlanovima. Zatim pritisak na butinama. Hladna vazdušna kretanja. Nekoliko puta u toku seanse imao sam i utisak da ležim pod nagibom, i da mi je glava okrenuta na stranu. Zatim opet bol u glavi, uz pulsiranje. Imao sam utisak kao da iz mog tela kreće da izlazi nešto u prostor oko mene. Nekoliko puta glava, noge i ruke su se trznule na kratko. Isto tako, blage kontrakcije mišića na licu. Na primjer, obrva se podigne, brzo otvorim i zatvorim oči van moje želje. Zatim žmarci i trnci naizmenično. Naviralse su mi misli o moru i podmoriju, kao da sam negde utonuo, a u jednom trenutku sam čuo "zujanje" uz jako visok ton, tj. ton visoke frekvencije. Kao modulacija zvuka. Taj ton me je podsetio na posebne pištaljke za pse koje su prilagođene njihovom spektru čujnosti zvuka.

 

Kada je seansa privedena kraju, primetio sam da mi je bol u očima puno umanjen, za recimo 90%. Takođe, bolovi i utrnutost u mišiću desne noge koje sam imao od ranije su u potpunosti nestali, a dan ranije bukvalno nisam mogao zbog njih da pravilno sedim.

~ Četvrta seansa 

Na početku, prvo sam osetio na glavi tj. čelu jak pritisak. Isto tako, i jak vazdušni pritisak u ušima. Očne jabučice su se kontinuirano kretale. U toku četvrte seanse imao sam puno trzaja telom, najviše ekstremiteti, ruke i noge, mnogo puta. Isto tako, imao sam utisak kao da mi  telo nekako "vijuga" i zatim se kompletno telo jako trznulo. Kasnije, osetio sam i blage grčeve. Osetio sam talase hladnoće na desnoj ruci. U jednom trenutku su mi ruke odjednom skočile put gore, potpuno nesvesno se to dogodilo. Osetio sam da mi je desno uvo nadraženo i primetio sam jaku toplotu u stopalima. Posle četvrte seanse sam se osećao veoma "osveženo".                              

PRAVILA O PRIVATNOSTI: FOTOGRAFIJE NE PREDSTAVLJAJU PRAVI IDENTITET OSOBA KOJE SU PROSLEDILE NJIHOV UTISAK. FOTOGRAFIJE KORISTE NAJPRIJE RADI LAKŠE NAVIGACIJE U OKVIRU TEME "KNJIGA UTISAKA".  VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNU EVIDENCIJU I NIKADA NEĆE BITI OTKRIVENE, IZNAJMLJENE ILI PRENESENE TREĆIM LICIMA. INFORMACIJE U VEZI VAŠIH UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™  NEĆE BITI OTKRIVENE UKOLIKO MI NE PRUŽITE PISANU DOZVOLU DA TAKO MOGU DA URADIM. IVAN MIRKOVIĆ ZADRŽAVA PRAVO DA U BUDUĆNOSTI PREGLEDA I AŽURIRA PRAVILA O PRIVATNOSTI DA BI REFLEKTOVAO  AŽURIRANJA IZ KOMPANIJE (REKONEKCIJA DOO).      

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Kasija, 33 god. | Tivat 

     
"Toplotu tj. energiju i dalje osjećam kada se tijelo umiri, kao da je neko uz mene i grije me. Najvažnije od svega jeste da sam, kako tada, tako i danas, jako srećna, nasmijana i raspoložena..."  Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Ema, 23 god. | Kraljevo

     
"Pesimizam se smanjio, optimizam je  izuzetno veći. Počela sam više da se smejem, manje se nerviram. Leva noga sa kojom sam imala problema, koja mi je otežavala hod, oporavila se skroz. Trčim!" Vidi utisak

Knjiga_Utisaka_-_Rekonekcija_®_114no-log

Marjana, 40 god. | Podgorica

     
"Vidjela sam bijelog anđela i kasnije neki narandžasti kristal koji prvo svijetli, a zatim kao da se zatvara u neku kutiju. Anđeo je bio magličast, nijesam ga jasno vidjela. Nijesam mogla da se pomjerim..." Vidi utisak

2018-12-25_3-16-58.png

Ana, 37 god. | Nikšić 

     
"Jako pozitivna i sve radim sa nekom posebnom lakoćom. Samo da ne počnem da im pjevam na poslu.   Izgleda da se vraćam u normalu. Primijetila sam i da mi u toku dana više ne pada energija."  Vidi utisak

bottom of page