top of page

KNJIGA UTISAKA | Rekonektivno Iscjeljivanje™

KNJIGA UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSI REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ - SEANSA UŽIVO.

Ana, 37 god. - Nikšić | Novembar, 2016.

 

~ Prva seansa ​ 

Čim je počela seansa, krenuli su "talasi" od stopala prema glavi i nazad. Bilo je veoma intenzivno i dugo je trajalo. A onda su stopala polako počela da tonu, a za njima postepeno i ostali djelovi tijela, sve do glave. Imala sam utisak kao da upadam u živi pijesak. Kao da mi cijelo tijelo propada kroz krevet, a na dušeku ostala samo glava. Osjetila sam, u jednom trenutku, i prazninu u stomaku. Kao veliku rupu. I dalje sam bila u tom uspravnom položaju, ali više ne "zarobljena" ispod kreveta, nego kao da se krevet okrenuo naopako, pa sam bila prikačena za njega. Zatim i propadanje kroz neki mozaik, tj. više kao let kroz njega. Baš je bilo dobro. Kao da sam u zabavnom parku. Dlanovi su mi od početka bili užareni i treperenje je bilo veoma jako. Kasnije sam se ponovo našla u horizontali. Uz utisak kao da sam kod zubara. Usne mi skroz utrnule, kao da sam primila anesteziju, tj. više njih. Zatim, kao da me je nešto ispod mene "čupkalo", i to sam osjećala po cijeloj donjoj strani tijela (strani na kojoj sam ležala). A u donjem dijelu kičme, koji mi je inače problematičan, osjetila sam neko prijatno bockanje i trnjenje. U jednom trenutku je iz lica počela da mi izlazi ljubičasta boja, i to u vidu nekih balona. Sve mi je pred očima bilo ljubičasto. Bilo je veoma prijatno. Zapravo, cijelo vrijeme mi je bilo prijatno, osim što sam pri kraju, tj. možda u posljednjoj četvrtini seanse osjećala bol u srčanoj čakri - kao neko jako stezanje. I nije mi baš bila prijatna pojava čovjeka u crnom, sa crnim cilindrom na glavi, ali je brzo nestao.  Zatim sam zaspala, a trudila sam se da ne zaspim. Naglo me je probudilo "pucanje" tj. eksplozija diska (tako sam to doživjela) u predjelu solarnog pleksusa, a iz njega je energija krenula u sve djelove mog tijela.

Odlično sam spavala. Rekla bih kao beba, ali je moje iskustvo da bebe i ne spavaju najbolje. Jutros sam se tako lagano probudila, mnogo prije alarma. Ne sjećam se da sam nešto sanjala. Jutros sam imala blagu vrtoglavicu na putu do posla, mada mislim da je u pitanju ovo vrijeme i moj pritisak koji je nešto niži. Odlično se osjećam.

~ Druga seansa

​Senzacije sinoć nijesu bile tako raznovrsne i intenzivne kao prethodno veče, ali ih  je bilo i bile su prijatne. Cijelo vrijeme sam imala razna strujanja u stopalima, oko članaka, dlanovima. Sve to je bilo intenzivnije na lijevoj strani. Usne su mi utrnule. Grebanje u grlu se javilo, kao da je u pitanju alergijska reakcija. U jednom trenutku sam zaspala, a probudio me je čudan zvuk iz grla - neko jako šištanje: "hhhhhhhh...". Nekoliko puta sam uzdahnula. Na kraju me je ponovo savladao san. Sve je bilo jako prijatno, ali sam bila umorna i nastavila da spavam. 

Jako pozitivna i danas sve radim sa nekom posebnom lakoćom. Samo da ne počnem da im pjevam na poslu.

~ Treća seansa

 

Sinoć sam osjetila jako strujanje kroz noge i ruke. Imala sam osjećaj da su nečiji prsti na mojim sljepoočnicama, tj. malo niže. Malo zujanja u ušima... Od pritiska u glavi kao da sam čula neki čudan zvuk, neko "krckanje". U toku seanse, počelo je da mi se vrzma po glavi "to tako treba". Sad ne znam za šta je to bilo vezano. Bockanje na čelu, glavi, nosu. Na kraju bockanje nosa toliko jako da je počelo da me svrbi. Poslije seanse nijesam mogla prestati da ga češem. I glavu. Tu noć sam svašta nešto sanjala. kao neka zabava. I poznatih i nepoznatih ljudi. Zatim san  da sam u nekom nepoznatom gradu. Prešla sam preko nekog mosta na kojem se desio udes. Nijesam prvo mogla da zaključim da li je dječak stradao ili pas. U prolazu vidim da nose bijeli kovčeg. Zatim sam pokušala mojoj djeci da objesnim smrt, da im ne bi ostala trauma od toga. Kad se sad sjetim sna, bio je težak. Ali jutros kad sam ustala nijesam imala osjećaj težine.

 

Dan poslije treće seanse sam, (poslije skoro dva mjeseca premišljanja) da li da kupim jedan stan, konačno donijela odluku da to ne uradim i osjetila veliko olakšanje. Uglavnom radim stvari po osjećaju, ali mi se u posljednje vrijeme sve "pomutilo". Izgleda da se vraćam u normalu. Primijetila sam i da mi u toku dana više ne pada energija kao ranije.                                                                                                              

PRAVILA O PRIVATNOSTI: FOTOGRAFIJE NE PREDSTAVLJAJU PRAVI IDENTITET OSOBA KOJE SU PROSLEDILE NJIHOV UTISAK. FOTOGRAFIJE KORISTE U POGLEDU LAKŠE NAVIGACIJE U OKVIRU TEME "KNJIGA UTISAKA". VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNU EVIDENCIJU I NIKADA NEĆE BITI OTKRIVENE, IZNAJMLJENE ILI PRENESENE TREĆIM LICIMA. INFORMACIJE U VEZI VAŠIH UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™  NEĆE BITI OTKRIVENE UKOLIKO MI NE PRUŽITE PISANU DOZVOLU DA TAKO MOGU DA URADIM. IVAN MIRKOVIĆ ZADRŽAVA PRAVO DA U BUDUĆNOSTI PREGLEDA I AŽURIRA PRAVILA O PRIVATNOSTI DA BI REFLEKTOVAO  AŽURIRANJA IZ KOMPANIJE (REKONEKCIJA DOO).      

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Igor, 29 god. | Tivat 

     
"Kada je seansa privedena kraju, primetio sam da mi je bol u očima puno umanjen, za recimo 90%. Takođe, bolovi i utrnutost u mišiću desne noge koje sam imao od ranije su u potpunosti nestali."  Vidi utisak

Knjiga_Utisaka_-_Rekonekcija_®_114no-log

Marjana, 40 god. | Podgorica

     
"Vidjela sam bijelog anđela i kasnije neki narandžasti kristal koji prvo svijetli, a zatim kao da se zatvara u neku kutiju. Anđeo je bio magličast, nijesam ga jasno vidjela. Nijesam mogla da se pomjerim..." Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Milica, 22 god. | Podgorica

     
"Zahvalna sam, za kratko vrijeme već se mnogo bolje i lakše osjećam. Osjećam da će sve biti još bolje. Imam mnogo manji strah nego ranije kao i veliku volju da se izborim sa tim. Mnogo više izlazim."  Vidi utisak

2018-01-29_21-57-27_edited.png

Ana, 27 god. | Podgorica

     
"
Poslije seansi osjećam da sam na mnogo visočijoj vibraciji, raspoloženje me drži tokom čitavog dana, imam dublji san i strpljivija sam što je jedan od mojih najvećih izazova. Mnogo sam zadovoljna i zahvalna." Vidi utisak

bottom of page