top of page

Naučne Reference

Renomirani naučnici provode prikladna naučna istraživanja i eksperimente u želji da razumiju kompletnost uticaja frekvencija Rekonektivnog Iscjeljivanja ® (energije, svijetlosti i informacije™) na čovjeka, floru i faunu. 

Važnost modela Lične Rekonekcije® postaje jasna kada se pročita ‘KNJIGA ZNANJA; KLJUČEVI ENOHA '. To je tekst više svijesti o 64 područja nauke i objašnjava kako je ljudska rasa povezana sa naprednijom višom evolucijskom strukturom univerzalne inteligencije. Ovaj bestseler preveden je na nekoliko jezika. Više o ovoj knjizi možete naći na www.keysofenoch.org

OVU KNJIGU OBJAVIO JE DR. J. J. HURTAK, NAUČNIK I FUTURIST, 15 GODINA PRIJE NEGO ŠTO JE DR ERIK PERL OTKRIO VEZU SA FREKVENCIJAMA REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA®. RELEVANTNA SU POGLAVLJA 314 I 317.


POGLAVLJE 314, STRANA 486:

59. Kroz projekciju svJetlosti koja dolazi iz ćelije snimača (ili aktivnosti Merkabe) odabrani pojedinci mogu se ponovo povezati sa slikom Adama Kadmona kroz rezonancu koja deluje kroz hiperdimenzionalni prostor. 

60. U to vrijeme oni pojedinci koji nisu imali božansku sliku mogu se otvoriti da prime lik Adama Kadmona. 

61. Neki pojedinci primaju dodatni visokofrekventni rezonantni prenos koji djeluje u paralelnoj fazi s njihovim normalnim rezonantnim vezama. Ova dodatna rezonanca visoke frekvencije djeluje kao podnosilac (putem ovih pojedinačnih biotransduktora) za moduliranje paranormalnih energija. 

65. Najzad, kada se ova rezonanca visoke frekvencije poravna sa sistemom biotransduktora u tijelu, sedam čakri mogu se u potpunosti transformisati u božansku sliku.

 

POGLAVLJE 317, STRANICA 523,: 


1. U svim biološkim sistemima djeluje put zamjenjivosti za standardizaciju jedinstvenih nivoa vibracija. Naše galaktičko tijelo stvaranja kontroliše obnavljajuće funkcije putem aksijatonalnih linija meridijana koje su ekvivalent akupunkturnim linijama koje se mogu povezati sa rezonantnim sistemima zvijezda. 

 

2. Ove aksiotonalne linije nisu ograničene na fizičko tijelo ili biološku tvorevinu, već su otvorenog tipa i mogu povezati tijelo aksiotonalnim linijama koje proizlaze iz različitih populacija zvijezda i postoje kao mehanizmi hemijskog koda. 

 

3. Kada čovjek otkrije vezu između svog životnog prostora i aksijatonalnih mreža koje upravljaju tijelom kroz beskonačno dijeljenje ćelija, čovjek će dobiti novu nad nauku poznatu kao - Medicinska astronomija.

 

17. Zbog toga je akupunktura, korišćena tokom poslednjih 12.000 godina evolucionog postojanja, bila odsječena od „progresivnih“ viših programskih kanala zvijezda kada su se korjenske rase pobunile protiv Očevog programiranja. To je dovelo do toga da je dvanaest biofizičkih meridijana prekinuto iz direktne veze sa Nad sobom.

19. Do ovog vremena, tijelu je bilo ostavljeno da radi na molekularno biološkim nivoima sa samo ograničenim obrascima magnetne rezonance kako bi nastavilo s funkcijama aminokiselina, osnovnih životnih blokova.

21. Drugim riječima, čovjek je bio odsječen od viših zvijezdanih tačaka koje su neophodne za održavanje usavršenog oblika Adama Kadmona.

24. Čovjek u ovom trenutku napreduje u novi biološki program.

25. To napredovanje zahtijeva da se njegove akupunkturne linije prošire na aksijatonalne linije koje će biti direktno povezane sa Nad dušom; jer ako čovjek želi nastaviti s daljnjim napredovanjem duše, on mora povezati svoje aksijatonalne linije sa svojom Nad dušom, što takođe relevantno napretku na sljedeći kvantni nivo Adama Kadmona, baš kao što i tijelo Adama Kadmona čini uspon u potpuno novi program, u našem univerzumu.

29. Aksiotonalne linije dio su petodimenzionalnog cirkulatornog sistema koji kombinuje boju i zvukove, a koji se koriste za izvlačenje iz nad tijela osnovne energije koja se koristi za obnavljanje funkcija ljudskog evolucijskog tijela.

Adam Kadmon: Duhovno-fizička kreacija na planetarnim svjetovima. Biće artikulisano božanskim zračenjem koje je kasnije poništeno PADOM, što je rezultiralo gubitkom duhovnih darova.

Aksijatonalne linije: povezuju ljudski biološki sistem sa naprednim astrobiološkim analogima.

KREDITI:

​DR DŽEJMS HURTAK - DOKTOR DRUŠTVENIH NAUKA, ARHEOLOG I FUTURISTA. OSNIVAČ I PREDSJEDNIK MEĐUNARODNE AKADEMIJE ZA BUDUĆU NAUKU - FUTURESCIENCE.ORG. AUTOR JE PREKO DVADESET KNJIGA, UKLJUČUJUĆI BESTSELER "KNJIGA ZNANJA: KLJUČEVI ENOHA®", KOJA JE PREVEDENA NA PETNAEST JEZIKA, UKLJUČUJUĆI  I JAPANSKI - WWW.KEYSOFENOCH.ORG 


IZVOR: THE BOOK OF KNOWLEDGE: THE KEYS OF ENOCH - JAMES J. HURTAK | PREVOD: IVAN MIRKOVIĆ

99094647_1359919197530859_45837208206432

Lična Rekonekcija™

     
Predstavlja tačan energetski model dizajniran da ubrza razmjenu energije, svjetlosti i informacija™ i koristi osobi da usmjeri, ubrza i nadogradi njene potencijale, kao i da razumije njen životni tok. Vidi temu

20-03-2016 21-29-20.png

Knjiga znanja: Ključevi Enoha 

Predstavlja tekst više svijesti o 64 područja nauke i objašnjava kako je ljudska rasa povezana sa naprednijom višom evolucijskom strukturom univerzalne inteligencije. Preveden je na nekoliko jezika. Vidi temu

Uticaj frekvencija RI® na DNK

Naučna studija predvođena uz Dr Geri Švarc-a i Dr Glen Rejn-a  predviđena je da ispita šta se zbiva kada se beskontaktni energetski modaliteti i Rekonektivno Iscjeljivanje™ primjene na biljke i njihovu DNK.  Vidi temu

29-10-2017 11-24-55.png

Eksperiment kod atrofije mišića   

Primjećene su značajne promjene u reakciji tijela na puls napona, što ukazuje na promjene u elektro -provodljivosti tijela, vidno uzrokovane promjenama u mikrovaskularnom protoku krvi i znojenju. Vidi temu  

bottom of page