Naučne Reference

Renomirani naučnici provode prikladna naučna istraživanja i eksperimente u želji da razumiju kompletnost uticaja frekvencija Rekonektivnog Iscjeljivanja ® (energije, svijetlosti i informacije™) na čovjeka, floru i faunu. 

Važnost Rekonektivnog Iscjeljivanja i Rekonekcije® postaje jasna kada se pročita ‘KNJIGA ZNANJA; KLJUČEVI ENOHA '. To je tekst više svijesti o 64 područja nauke i objašnjava kako je ljudska rasa povezana sa naprednijom višom evolucijskom strukturom univerzalne inteligencije. Ovaj bestseler preveden je na nekoliko jezika. Više o ovoj knjizi možete naći na www.keysofenoch.org

OVU KNJIGU OBJAVIO JE DR. J. J. HURTAK, NAUČNIK I FUTURIST, 15 GODINA PRIJE NEGO ŠTO JE DR ERIK PERL OTKRIO VEZU SA FREKVENCIJAMA REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA®. RELEVANTNA SU POGLAVLJA 314 I 317.


POGLAVLJE 314, STRANA 486:

59. Kroz projekciju SvJetlosti koja dolazi iz ćelije snimača (ili aktivnosti Merkabe) odabrani pojedinci mogu se ponovo povezati sa slikom Adama Kadmona kroz rezonancu koja deluje kroz hiperdimenzionalni prostor. 

60. U to vrijeme oni pojedinci koji nisu imali božansku sliku mogu se otvoriti da prime lik Adama Kadmona. 

61. Neki pojedinci primaju dodatni visokofrekventni rezonantni prenos koji djeluje u paralelnoj fazi s njihovim normalnim rezonantnim vezama. Ova dodatna rezonanca visoke frekvencije djeluje kao podnosilac (putem ovih pojedinačnih biotransduktora) za moduliranje paranormalnih energija. 

65. Najzad, kada se ova rezonanca visoke frekvencije poravna sa sistemom biotransduktora u tijelu, sedam čakri može se u potpunosti transformisati u božansku sliku.

 

POGLAVLJE 317, STRANICA 523,: 


1. U svim biološkim sistemima djeluje put zamjenjivosti za standardizaciju jedinstvenih nivoa vibracija. Naše galaktičko tijelo stvaranja kontroliše obnavljajuće funkcije putem aksijatonalnih linija meridijana koje su ekvivalent akupunkturnim linijama koje se mogu povezati sa rezonantnim sistemima zvijezda. 

 

2. Ove aksiotonalne linije nisu ograničene na fizičko tijelo ili biološku tvorevina, već su otvorenog tipa i mogu povezati tijelo aksiotonalnim linijama koje proizlaze iz različitih populacija zvijezda i postoje kao mehanizmi hemijskog koda. 

 

3. Kada Čovjek otkrije vezu između svog životnog prostora i aksijatonalnih mreža koje upravljaju tijelom kroz beskonačno dijeljenje ćelija, Čovjek će dobiti novu nad nauku poznatu kao medicinska astronomija.

 

17. Zbog toga je akupunktura, korišćena tokom poslednjih 12.000 godina evolucionog postojanja, bila odsečena od „progresivnih“ viših programskih kanala zvezda kada su se korenske rase pobunile protiv Očevog programiranja. To je dovelo do toga da je dvanaest biofizičkih meridijana prekinuto iz direktne veze sa Nad sobom.

19. Do ovog vremena, tijelu je bilo ostavljeno da radi na molekularno biološkim nivoima sa samo ograničenim obrascima magnetne rezonance kako bi nastavilo s funkcijama aminokiselina, osnovnih životnih blokova.

21. Drugim riječima, čovjek je bio odsječen od viših zvijezdanih tačaka koje su neophodne za održavanje usavršenog oblika Adama Kadmona.

24. Čovjek u ovom trenutku napreduje u novi biološki program,

25. To napredovanje zahtijeva da se njegove akupunkturne linije prošire na aksijatonalne linije koje će biti izravno povezane sa Nad dušom; jer ako Čovjek želi nastaviti s daljnjim napredovanjem duše, on mora povezati svoje aksijatonalne linije sa svojom Nad dušom, što također čini uspon na sljedeći kvantni nivo Adama Kadmona, baš kao što i tijelo Adama Kadmona čini uspon u potpuno novi program u našem univerzumu.

29. Aksiotonalne linije dio su petodimenzionalnog cirkulacijskog sistema koji kombinuje boju i zvukove, a koji se koriste za izvlačenje iz nad tijela osnovne energije koja se koristi za obnavljanje funkcija ljudskog evolucijskog tijela.

Adam Kadmon: Duhovno-fizička kreacija na planetarnim svjetovima, biće artikulisano božanskim zračenjem koje je kasnije poništeno PADOM, što je rezultiralo gubitkom duhovnih darova.

Aksijatonalne linije: povezuju ljudski biološki sistem sa vrhunskim astrobiološkim analogima.

KREDITI:

​DR DŽEJMS HURTAK - DOKTOR DRUŠTVENIH NAUKA, ARHEOLOG I FUTURISTA. OSNIVAČ I PREDSJEDNIK MEĐUNARODNE AKADEMIJE ZA BUDUĆU NAUKU - FUTURESCIENCE.ORG. AUTOR JE PREKO DVADESET KNJIGA, UKLJUČUJUĆI BESTSELER "KNJIGA ZNANJA: KLJUČEVI ENOHA®", KOJA JE PREVEDENA NA PETNAEST JEZIKA, UKLJUČUJUĆI  I JAPANSKI - WWW.KEYSOFENOCH.ORG 


IZVOR: THE BOOK OF KNOWLEDGE: THE KEYS OF ENOCH - JAMES J. HURTAK | PREVOD: IVAN MIRKOVIĆ

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Eksperimenti u laboratoriji

Kao predmet testiranja u Laborat. za Ljudske Energetske Sisteme (Human Energy Systems Laboratory) na univerzitetu Arizone, frekvencije RI™ su podvrgnute prikladnim naučnim eksperimentima.  Vidi temu

Umanjeno kretanje ruke

Prikledani eksperiment pri kojem je konstatovano da je seansa RI™ u trajanju od 10 min. više nego dvostruko djelotvornija od fizikalne terpije u obnavljanju punog raspona pokreta ramena ruke. Vidi temu

Uticaj frekvencija RI® na DNK

Naučna studija predvođena uz Dr Geri Švarc-a i Dr Glen Rejn-a  predviđena je da ispita šta se zbiva kada se beskontaktni energetski modaliteti i Rekonektivno Iscjeljivanje™ primjene na biljke i njihovu DNK.  Vidi temu

ece4ee_99e7bb47d25448878cb6128bc028c985-

Studija u toku trening programa   

U okviru naučne studije, kod osoba su mjerene mogućnosti da rade, da osjete, emituju, primaju svjetlo i druge elektromagnetske frekvencije prije i nakon pohađanja trening programa Rekonektivnog Iscjeljivanja. Vidi temu  

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

 IVAN MIRKOVIC | MONTENEGRO | +38269234935        | WWW.REKONEKCIJA.ME © 2019