top of page

Uživo RI™ Nivo II Osnovni Program Obuke - Bukurešt  07 - 09 jul 2017.

Predavanja

Seminar Dr Erik Perla u Bukureštu počinje 07. jula 2017. u 18:30h  uvodnim predavanjem Esencija Isceljivanja™ (Essence of Healing™) i nastavlja se u subotu i nedelju, 08‒09. jula seminarom Nivoa II: Rekonektivno Isceljivanje osnovni program za praktičare™  (Reconnective Healing Foundational Practitioner Program ™). Preciznije informacije o programu seminara.

★ Seminar:  Rekonektivno Iscjeljivanje Osnovni Program za Praktičare™  Nivo II   (Reconnective Healing Foundational Practitioner Program ™)
★ Predavači: Erik Perl i nastavni tim Rekonekcije

Jezik: Engleski jezik sa simultanim prevodom na rumunski jezik

Mjesto održavanja: Sheraton Bucharest Hotel, Calea Dorobantilor 5-7, Bukurešt, Rumunija
★ GSM: +382 69 23 49 35
★ Elektronska pošta: ivanmirkovic@rekonekcija.me

★ Cijena seminara:  Onlajn Nivo I i Uživo Nivo II:                                                                                                        

KOMBO PAKET:   

 (Koristite kod imirkovic​)

POSEBAN KUPON - IMIRKOVIC -POPUST (20%) SE ODNOSI NA NAJNIŽU TRENUTNU CIJENU U PRODAVNICI. DA BI DOBILI POSEBAN POPUST ZA ONLAJN TRENING PROGRAM NIVOA I: ESENCIJA REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ (THE ESSENTIALS OF RECONNECTIVE HEALING ™) OSNOVNI PROGRAM ZA PRAKTIČARE™ NIVOA II:   (RECONNECTIVE HEALING FOUNDATIONAL PRACTITIONER PROGRAM ™).MOŽETE SE PRE-REGISTROVATI PUTEM MENE ILI PRI REGISTRACIJI KORISTITI KUPON KOD: "IMIRKOVIC". REGISTRACIJA I KUPOVINA SE IZVODI NA ZVANIČNOM (WWW.THERECONNECTION.COM) WEB SAJTU PUTEM SLEDEĆEG LINKA.

Vaša poruka je uspješno poslata. Hvala Vam. Odgovor ćete primiti u najkraćem mogućem roku. Ivan Mirković - Sert. Praktičar Rek. Iscjeljivanja ® i Rekonekcije ®

Registracija za seminar

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI: SEMINARI I INFORMACIJE, NISU DIZAJNIRANI DA BI, I NE PRUŽAJU SAVJETE U VEZI SA ZDRAVLJEM. NIKADA NE ODBACUJTE PROFESIONALNI SAVJET ZDRAVSTVENOG RADNIKA, I NE OKLEVAJTE DA GA POTRAŽITE, ZBOG NEČEG ŠTO STE NAUČILI, GLEDALI, ČULI, ČITALI ILI NA NEKI DRUGI NAČIN USTANOVILI ILI DOZNALI  A ŠTO SE ZASNIVA NA OVOM SEMINARU ILI BILO KOJOJ DRUGOJ INFORMACIJI PRENESENOJ UČESNIKU U BILO KOM SADA POZNATOM OBLIKU STVORENOM NAKON OVOG TRENUTKA UKLJUČIVAJUĆI ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA TAJ IZVESNI PISANI RAD KOJI SE TRENUTNO ZOVE "REKONEKCIJA: ISCELITE DRUGE, ISCJELITE SEBE". (THE RECONNECTION: HEAL OTHERS, HEAL YOURSELF) I NAUČENOJ U BILO KOM TRENUTKU PRE, ZA VREME ILI NAKON OVIH INFORMACIJA NEMA ZA CILJ DA ZAMENI USLUGA ŠKOLOVANOG PROFESIONALCA - ZDRAVSTVENOG RADNIKA, NITI DA BUDE ZAMENA ZA SAVET U VEZI SA VAŠIM ZDRAVLJEM KOJI DAJU DOKTORI. REKONEKCIJA I ERIK PERL (ERIC PEARL) PREPORUČUJU DA SE KONSULTUJETE SA SVOJIM DOKTOROM U VEZI SA STVARIMA KOJE SE ODNOSE NA VAŠE ZDRAVLJE,

Preciznije informacije o programu seminara.
Nivo I: Esencija Rekonektivnog isceljivanja (The Essentials of Reconnective Healing ™) ~
Nivo II: Rekonektivno isceljivanje™ osnovni program za praktičare (The Essentials of Reconnective Healing ™) ~
Suština isceljivanja ™ (Essence of Healing™)

Preciznije informacije o programu seminara.

Onlajn obuka Nivoa I: Esencija Rekonektivnog Isceljivanja™ (The Essentials of Reconnective Healing ™
- Onlajn Nivo I vas uvodi u punoću Rekonektivnog Iscjeljivanja™ - novi i razvijeni nivo zdravlja, ravnoteže i ljudskih potencijala koji ne zahtijeva komplikovane tehnike i rituale.

Kliknite ovdje da pročitate pun opis Onlajn obuke Nivoa I.

Uvodno predavanje "Esencija Iscjeljivanja™" (Essence of Healing™) traje oko 3h 30min i predstavlja uvod u filozofiju, umjetnosti i nauku o Rekonektivnom Iscjeljivanju®. Tokom uvodnog predavanja,  Erik Pearl će govoriti o njegovom upoznavanju sa frekvencijama Rekonektivnog Iscjeljivanja™, i šta zaista "iscjeljivanje" predstavlja.  Zatim, slijedi demonstracija uživo koja će predstaviti Rekonektivno Iscjeljivanje® u akciji – pozivanjem jednog ili više osoba iz publike sa vidljivim zdravstveni izazovom da bi volontirali. Ako preostane vremena, moderator će otvoriti rubriku za pitanja.

Nivo II:  (uživo) Rekonektivno Isceljivanje Osnovni Program za Praktičare™ (Reconnective Healing Foundational Practitioner Program™)

-Naglašava i upotpunjuje Vaše razumjevanje Rekonektivnog Iscjeljivanja kao vaše profesije. Ovaj napredni trening program podrazumjeva intezivniju praksu rada na masažnim krevetima, provođenje energetskog transfera kao i dublja objašnjenja nauke i filozofije Rekonektivnog iscjeljivanja™. Bićete u prilici da Eriku i njegovom nastavnom timu postavite konkretna pitanja o tome šta znači biti praktičar osnovnog stepena Rekonektivnog iscjeljivanja™. Ovaj program je dizajniran da Vam pomogne da pokrenete Vašu praksu i drugima ponudite Rekonektivno isceljivanja. Ako već imate vlastitu praksu u područiju zdravstvene brige, naučićete kako možete da integrišete Rekonektivno iscjeljivanje™ u nju. 

 

Nivo II:  (uživo) Rekonektivno Isceljivanje Osnovni Program za Praktičare™ - datumi:
★ petak, 7. jula - 18: 30-22:00 (Registracija počinje u 17:30 sati) 
★ subota, 8. jula - od 09:30 do 19:00 (Registracija počinje u 8.45 sati)
★ nedjelja, 9. jula - od 09:30 do 19:00 (Registracija počinje u 8.45 sati)
 

Preduslovi za Nivo II:
★ Uspješno završen Onlajn Trening Program Nivoa I: Esencija Rekonektivnog Isceljivanja™ (The Essentials of Reconnective Healing ™) 

★ Primljena seansa Rekonektivnog Isceljivanja™ od sertifikovanog praktičara osnovnog stepena Rekonektivnog Iscjeljivanja® (uživo)

Po uspješnom završenom Trening Programu Nivoa II, onlajn lekcijama i usaglašavanjem sa Standardima Prakse primićete Sertifikat o završenom seminaru i zvanje Praktičara Osnovnog Programa Rekonektivnog Iscjeljivanja®. Kao praktičar osnovnog nivoa postajete kvalifikovani da pohađate Rekonekciju - Program za Sertifikovane Praktičare (The Reconnection-Certified Practitioner Program).

Esencija RI™ Onlajn Nivo I

     
Novo! Onlajn obuka Nivoa I: Esencija Rekonektivnog isceljivanja (The Essentials of Reconnective Healing™) pre-prodaja petak, 31. mart 2017. Jezici: Engleski, Francuski, Njemački...Vidi temu

Uživo RI™ Nivo II Program 

     
Trening obuka uživo Nivoa II: Rekonektivno isceljivanje™ osnovni program za praktičare (Reconnective Healing Foundational Practitioner Program ™) uživo uz Dr. Erik Perla i nastavni tim Rekonekcije. Vidi temu

Uvod Predavanja Esencija RI™

     
Želeći da RI® približi drugima, priroda posla je Erika odvela u preko 100 zemalja u kojima je uticao na milione ljudi. Erik se nada da će jednog dana svi naučiti da pristupe toj prirodnoj darovitosti. Vidi temu

Dr. Erik Perl

     
Želeći da RI® približi drugima, priroda posla je Erika odvela u preko 100 zemalja u kojima je uticao na milione ljudi. Erik se nada da će jednog dana svi naučiti da pristupe toj prirodnoj darovitosti. Vidi temu

bottom of page