top of page

ONLAJN TRENING PROGRAM NIVOA I: ESENCIJA REKONEKTIVNOG ISCELJIVANJA™ (THE ESSENTIALS OF RECONNECTIVE HEALING ™)

Rekonektivno isceljivanje™ je relativno nova energetska metoda unapređenja zdravlja koju od 1993. godine obučava Dr Erik Perl u mnogim razvijenim gradovima i zemljama na planeti. U vezi je interakcija sa informativnim frekvencijskim opsegom koji harmonično utiče na tijelo i um.

Navedenom frekvencijskom potencijalu je moguće pristupiti sa bilo kojeg mjesta na planeti. Navedene frekvencije mogu da postoje unutar i oko vas, a ne samo na određenom mjestu. Možete ih osjetiti, povezati se sa njima uživo, kao i putem velikih udaljenosti – kroz slušanje, čitanje, gledajući ih u akciji. One se prenose kinestetički putem vida i zvuka. U skladu sa tim, kancelarija Rekonekcije (The Reconnection) omogućila je novi onlajn interaktivni trening program nivoa I, koji Vam pruža prikladne video materijale kako da pronađete, osjetite i sledite rekonektivne frekvencije. Taj trening program vas zapravo upoznaje sa punoćom Rekonektivnog iscjeljivanja™, novim potencijalom unapređenja zdravlja koji ne zahtjeva posebne tehnike i rituale.

ONLAJN INTERAKTIVNI KURS NIVOA I:  ESENCIJA REKONEKTIVNOG ISCELJIVANJA™  (THE ESSENTIALS OF RECONNECTIVE HEALING™)
 

PRI REGISTRACIJI KORISTITI KUPON KOD: PORTAL10 (-10%)

ENGLEASKI JEZIK

ONLAJN INTERAKTIVNI KURS NIVOA I:  ESENCIJA REKONEKTIVNOG ISCELJIVANJA™  (THE ESSENTIALS OF RECONNECTIVE HEALING™)
 

PRI REGISTRACIJI KORISTITI KUPON KOD: PORTAL10 (-10%)

FRANCUSKI JEZIK

ONLAJN INTERAKTIVNI KURS NIVOA I:  ESENCIJA REKONEKTIVNOG ISCELJIVANJA™  (THE ESSENTIALS OF RECONNECTIVE HEALING™)
 

PRI REGISTRACIJI KORISTITI KUPON KOD: PORTAL10 (-10%)

HRVATSKI JEZIK

ONLAJN INTERAKTIVNI KURS NIVOA I:  ESENCIJA REKONEKTIVNOG ISCELJIVANJA™  (THE ESSENTIALS OF RECONNECTIVE HEALING™)
 

PRI REGISTRACIJI KORISTITI KUPON KOD: PORTAL10 (-10%)

SRPSKI JEZIK

PREVOD U VIDU TITLOVA JE OMOGUĆEN NA SLEDEĆIM JEZICIMA: ENGLESKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, ŠPANSKI, PORTUGALSKI, RUMUNSKI, ITALIJANSKI, ČEŠKI, HOLANDSKI, RUSKI, HRVATSKI, SRPSKI JEZIK.

NAPOMENA: SEMINARI I INFORMACIJE, NISU DIZAJNIRANI DA BI, I NE PRUŽAJU SAVJETE U VEZI SA ZDRAVLJEM. NIKADA NE ODBACUJTE PROFESIONALNI SAVJET ZDRAVSTVENOG RADNIKA, I NE OKLEVAJTE DA GA POTRAŽITE, ZBOG NEČEG ŠTO STE NAUČILI, GLEDALI, ČULI, ČITALI ILI NA NEKI DRUGI NAČIN USTANOVILI ILI DOZNALI  A ŠTO SE ZASNIVA NA OVOM SEMINARU ILI BILO KOJOJ DRUGOJ INFORMACIJI PRENESENOJ UČESNIKU U BILO KOM SADA POZNATOM OBLIKU STVORENOM NAKON OVOG TRENUTKA UKLJUČIVAJUĆI ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA TAJ IZVJESNI PISANI RAD KOJI SE TRENUTNO ZOVE "REKONEKCIJA: ISCJELITE DRUGE, ISCJELITE SEBE". (THE RECONNECTION: HEAL OTHERS, HEAL YOURSELF) I NAUČENOJ U BILO KOM TRENUTKU PRE, ZA VREME ILI NAKON OVIH INFORMACIJA NEMA ZA CILJ DA ZAMENI USLUGU ŠKOLOVANOG PROFESIONALCA - ZDRAVSTVENOG RADNIKA, NITI DA BUDE ZAMENA ZA SAVJET U VEZI SA VAŠIM ZDRAVLJEM KOJI DAJU DOKTORI. REKONEKCIJA I ERIK PERL (ERIC PEARL) PREPORUČUJU DA SE KONSULTUJETE SA VAŠIM DOKTOROM U VEZI SA STVARIMA KOJE SE ODNOSE NA VAŠE ZDRAVLJE,

Preciznije informacije o programu seminara.

ONLAJN KURS PORTAL - ESENCIJA REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ NIVOA I (THE PORTAL - RECONNECTIVE HEALING ONLINE ESSENTIALS COURSE™).

On zapravo predstavlja intimni, audio – vizuelni i interaktivni utisak primanja informacija sa dr Erik Perlom, a koji Vam takođe omogućava da se krećete i radite vlastitim korakom. Digitalni interfejs koji se kontinuirano  unapređuje će Vam omogućiti pristup video materijalima, kako kod kuće, tako i u kancelariji. Tokom Nivoa I, naučićete kako da osjetite, slijedite i komunicirate sa opsežnim frekvencijskim potencijalom koji se sastoji od energije, svijetlosti i informacije™.

Uz Onlajn Nivo 1, imate mogućnost da pristupite i naučite esenciju navedenog posla. Ako imate mobilni telefon, tablet, laptop ili desktop kompjuter, kao i omogućenu vezu sa internetom, možete otpočeti Vaše putovanje da iscjelite sebe i druge.

Nakom kupovine onlajn Nivoa I, na Vašu elektronsku poštu primićete lične informacije za logovanje na onlajn video striming platformu (poput Netflix.com) za gledanje interaktivnog video materijala sa dr Erik Perlom. U vezi su osmočasovni interaktivni modeli predavanja kao i interakcija u jedan na jedan privatnom okruženju. Kompletan trening program podjeljen je na 8 modela koje prvi put gledate prema tačno preciziranom redosledu. Kada odgledate sve predviđene modele predavanja, tada ih opet možete gledati koliko vi želite i po vašem željenom redosledu. Pristup materijalima ostaje u vezi sa vašim ličnim korisničkim nalogom i imate pravo da ih gledate opet, kada god to želite.

Naravno, onlajn nivo I Vas ne uči kako da radite posao profesionalno. On Vas zapravo edukuje kako da osjetite potencijal rekonektivnih frekvencija.

Za profesionalni rad sa drugim osobama, neophodno je završiti Nivo II (Rekonektivno Iscjeljivanje™), koji polažete uživo, gdje vas dr Erik Perl i njegov nastavni tim dubinski edukuju o tome, posebno o standardima prakse i kodeksom, kako bi priroda posla zadržala njen integritet, suštinu i filozofiju. U skladu sa tim, poslije Nivoa I ne dobijate sertifikat. On se dobija posle završenog Nivoa II – uživo.

Ukratko, osoba koja želi da krene sa početnom obukom, prvo kreće sa pohađanjem Onlajn video programa Nivoa I – koji predstavlja uslov za polaganje sledećih trening programa Nivoa II (Rekonektivno Iscjeljivanje™) i Nivoa III (Lična Rekonekcija™) koji se uvijek zbivaju uživo u toku godine, u mnogim gradovima na planeti.

Nivo I je nezavisan od nivoa II i III, tako da se uvijek gleda posebno i onlajn.

~ GLEDANJE SE MOŽE IZVESTI PUTEM DESKTOP KOMPJUTERA, LAPTOPA, TABLETA, KAO I PAMETNOG MOBILNOG TELEFONA (TZV. SMARTPHONE). GLEDANJE SE IZVODI ONLAJN, TAKO DA VAM JE NEOPHODNA I PRIKLADNA POVEZANOST NA INTERNET MREŽU. PO USPJEŠNOM ZAVRŠETKU OVOG TRENING PROGRAMA, ISPUNIĆETE USLOVE DA POHAĐATE - NIVO II - KATALIZATOR: VIKEND URANJANJA UŽIVO (THE CATALYST: LIVE IMMERSION WEEKEND - LEVEL II - TRAINING PROGRAM™) U NEKIM OD SLEDEĆIH GRADOVA U EVROPI, TOKOM 2021. GODINE.

NIVO II

LIVE IMMERSION WEEKEND

15 - 16  MAJ 2021.

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon

PORTO, PORTUGAL

stockholm-sweden-stokgolm-3220_edited.jp

STOKHOLM, ŠVEDSKA

NIVO II

LIVE IMMERSION WEEKEND

2. - 3. OKT. 2021.

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
zurich2.jpg

NIVO II

LIVE IMMERSION WEEKEND

23 - 23  OKT. 2021.

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon

CIRIH, ŠVAJCARSKA

chateau-of-rambouillet.jpg

RAMBUJE, FRANCUSKA

NIVO II

LIVE IMMERSION WEEKEND

VIKEND URANJANJA -UŽIVO

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon

13. - 14.  NOV. 2021.

POSLIJE ZAVRŠENOG ONLAJN TRENING PROGRAMA NIVOA I, OD KANCELARIJE REKONEKCIJE PRIMIĆETE ELEKTRONSKU POŠTU O NADOLAZEĆIM TRENING PROGRAMIMA .

2018-09-09_20-06-37.png

Uvodna Predavanja - Esencija 

     
Esencija Isceljivanja
(Essence of Healing) uvodna predavanja traju oko 3h i predstavljaju uvod u filozofiju, umjetnosti i nauku o tom prirodnom daru koji zaista može da se nauči. Vidi temu

27657665_1686674738064763_70773545537868

Katalizator™ - Nivo II uživo

     
Katalizator: Vikend uranjanja uživo (nivo II) trening program uživo sa Dr. Erik Perlom i nastavnim timom Rekonekcije. Nezaboravno iskustvo uživo koje će naglasiti Vaše ovladavanje sa ovim poslom. Vidi temu

2018-05-12_14-38-24.png

Rekonekcija™ - Nivo III uživo

     
Program obuke uživo: Rekonekcija™ - Sertifikovani Program za Praktičare - ranije poznat kao Nivo III (Reconnection-Certified Practitioner Program™) uživo uz Dr. Erik Perla i nastavni tim Rekonekcije.  Vidi temu

Dr Erik Perl

     
Želeći da Rekonektivno Iscjeljivanje™ približi drugima, priroda posla je Erika odvela u preko 100 zemalja u kojima je uticao na milione ljudi. Erik se nada da će jednog dana svi naučiti da pristupe toj prirodnoj darovitosti. Vidi temu

bottom of page