top of page

Efekti

Priroda posla planetarno je priznata. Pripada integrativnoj i komplementarnoj zdravstvenoj brizi. Interakcija sa energijom, svijetlom i informacijom™ u okviru seansi Rekonektivnog Iscjeljivanja™, i Rekonekcije potiče i prikladne efekte koji u osobi otpočinju da razvijaju novu i prirodniju viziju zdravlja, harmonije, vitalnosti i Životnog Napretka™.

 

~ Vitalnost i očevidnija usklađenost sa vlastitom prirodom.

~ Razumjevanje vlastitih emocija, emotivna kontemplacija, izbistrivanje podsvijesti.

~ Periodični intenzivni naleti energije koja u vama stvara potrebu da iskočite iz kreveta u akciju.

~ Dublji unutarnji mir, fleksibilnost pri razmišljanju.

~ Oslobađanje od napada panike, strahova i fobija.

~ Relaksacija, tjelesna vitalnost, njena gipkost i kretanje. Prikladnija oko-ruka koordinacija pokreta. Normalizacija tjelesne težine.

~ Usklađenost sa rotacijom planete i godišnjim sezonama. Primjernije spavanje.

~ Pojačana intuicija, instinkt, kreativnost.

~ Momenti radosti i blaženstva, dobrog raspoloženja.

~ Pojačana percepcija, koncentracija, pamćenje, prikladniji pregled zbivanja i opažanja, pojačana svijest, preciznija upotreba jezika.

~ Početak pravljenja prioriteta u zdravlju, prikladnije prevazilaženje životnih izazova.

~ Dobijanje prirodnog impulsa da darujete i primite ljubav, prirodnije izražavanje brižnosti, dragosti, razumjevanja.

~ Prepuštanje sadašnjem trenutku i uživanje u njemu.
~ Dobijanje nove, perspektivnije vizije života i prioriteta.

Naučne Reference:
 

~ Prema naučnim ogledima Rekonektivne frekvencije pretenduju da rekonektuju pokidane DNK-a lance u tijelu.  (Vidi Naučne Reference)

~ Seansa RI™ od 10 min. je više nego dvostruko djelotvornija od fizikalne terpije u obnavljanju punog raspona pokreta. (Vidi Naučne Reference)
~ Laboratorijski eksperimenti ukazuju da se uz energetski potencijal rekonektivnih frekvencija list otkinut od matične grane može održati u životu  tokom devedeset dana, a prirodno odumiranje istog se zbiva u roku od sedam do deset dana. (Vidi Naučne Reference)

~ Interakcija sa frekvencijama revitalizuje i energizuje tijelo, uvećava energetski potencijal koji tijelo emituje. (Vidi Naučne Reference)

~ Ubrzava metabolizam i imunitet organizma, umiruje nervni sistem tijela. (Vidi Naučne Reference)

~ Rekonektivno Iscjeljivanje poboljšava i ubrzava  komunikaciju između ćelija organizma. (Vidi Naučne Reference)
~ Podsticanje vrhunskih sportskih performansi i rezultata. (Vidi Naučne Reference)

Važno. "Nije neophodno da osjećate reakciju da bi se reakcija zbivala." ~ Dr. Erik Perl

 

Pri interakciji sa rekonektivnim frekvencijama  nekada se zbivaju i prikladne reakcije ~ tzv. "Registri"~ u vidu senzacija. Njihova priroda je relativna.

~ Pulsiranje, "žmarci", povlačenje, bridenje, potiskivanje, izvlačenje, istezanje, treperenje, utrnutost, bockanje, uvijanje, žarenje.

~ Energetski talasi, elektricitet, magnetsko privlačenje / odbijanje, vrtložna fluktacija energije, putovanje kroz energiju.

~ Osjećaj blaženstva i relaksacije, osjećaj adrenalina, uzbuđenost, blaži napadi panike i nervoze, vizuelni i zvučni prikazi, boje.

~ Golicanje, smeh/plakanje, kašalj, zijevanje, trzanje i grčenje mišića, osjećaj ježenja, blaga pulsirajuća bol. zujanje u ušima.

~ Toplota, hladnoća, Lakoća / težina u tijelu, krčanje crijeva, intezivno gutanje.

~ Pospanost, zjevanje, utisak utonuća u dušek kreveta, spavanje, i pritom, potpuno gubljenje osjećaja za vrijeme.

~ Vizije koje potiču introspektivna razmišljanja, muzika i zvukovi koji otvaraju potisnute emocije iz podsvijesti.

~ Brzi pokreti očiju (vidi REM - Rapid Eye Movement), kruženje tj. "igranje" očnih jabučica i obrva, suzenje očiju, povjetarac.

~ Izmjene u biološkim ritmovima, ubrzano/usporeno kucanje srca, ubzrano / usporeno disanje, promjene u mišićnim pokretima,

~ Utisak da tijelo i tjelesni ekstremiteti zauzimaju posve drugačiji položaj od realnog, njihovo izduživanje, protezanje.

~ Utisak "treperenja" uz osjećaj kao da je tijelo prikopčano na struju, utisak punjenja energijom, utisak plutanja.

~ Osjećaj "razlivanja", izlaženja iz sebe, lebdenja u vazduhu, osjećaj širenja (kao da vam se tijelo i njegovi ekstremiteti povećavaju, rastu).

~ Interakcija sa frekvencijama evidentno mijenja srčane talase, moždane talase, podiže nivo kiseonika u krvi. (Vidi Naučne Reference)

 

Važno. Reakcije koji se odvijaju tokom seanse imaju komplementarnu, recipročnu i relativnu prirodu.

Rekonektivno Iscjeljivanje™

     
Predstavlja
 povratak u optimalno stanje ravnoteže. Zbiva se kao prirodni rezulat interakcije sa opsežnim spektrom frekvencija koji se sastoji od energije, svijetlosti i informacije
.  Vidi temu

Rekonektivno Iscjeljivanje™

     
Predstavlja
 povratak u optimalno stanje ravnoteže. Zbiva se kao prirodni rezulat interakcije sa opsežnim spektrom frekvencija koji se sastoji od energije, svijetlosti i informacije
.  Vidi temu

Rekonekcija™

     
Predstavlja tačan energetski model dizajniran da ubrza razmjenu energije, svjetlosti i informacija™ koje su zapažene u prirodnom potencijalu Rekonektivnog  Iscjeljivanja
™.
  Vidi temu

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

KNJIGA UTISAKA 

     
Knjiga utisaka tokom i poslije seansi RI™ i R™.  Utisci osoba koji ih približno tačno i precizno mogu opisati iz njihove perspektive opažanja, opsežno su predstavljena u prikladnoj temi.  Vidi temu

bottom of page