top of page

KNJIGA UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSI REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ - SEANSA UŽIVO.

Zdravko, 59 god. - Nikšić | Decembar, 2015 god.

~ Prva seansa ​

     

Kao prvi utisak osjetio sam toplotu, potom blagi dodir dlana na gornjem dijelu tijela, i dalje prema glavi. Tražeći koncentraciju, pojavljuje se nemir u kapcima, slijepoočnicama, čelu, obrvama, sinusima. Ti djelovi tijela počinju da trepere, da igraju, kao da su prikopčani na struju. Trudim se da žmurim a kapci se sami otvaraju i nemam potpunu kontrolu nad njima. Potom sam, uz toplinu na stomaku, iznenada i van moje želje, udahnuo veliku količinu vazduha. Zatim osjećam vidnu promjenu u disanju, pri kojoj je svaki sledeći udah pravilnijeg ritma i dublji. (Promjena koja mi je najviše godila kao bivšem pušaču). Osjećam opuštanje tijela, kao da se krevet polako izmiče ispod mene. Oslobađam se napetih misli, potpuno opušten u momentu, kao da mi dolazi san. Svjestan svega oko sebe, prostora, zvukova, svijetla, pred očima mi se pojavljuju boje, neki objekti i dalje osobe koje se samo prikažu i nestanu. Na kraju seanse, kada sam ustao sa kreveta osjetio sam jaku zeđ.

 

Dugo nakon prve seanse uživao sam u harmoniji misli. Osjetio sam spokoj u svakodnevnici. Moje misli su postale kratke i efikasne.

 

~ Druga seansa ​

 

Od trenutka kada sam spustio potiljak na krevet, kroz kompletno tijelo, počevši od glave prema nogama, osjetio sam talase. Osjećaj kao da ležim u plitkoj vodi, pa se moje tijelo ubrzano ljulja naprijed - nazad. Nervi su mi radili jedno vrijeme na leđima. U nekim momentima imao sam osjećaj da se moje tijelo izdužuje (osjećaj kao da me nešto povlači za noge, kao da me izvlači). Nakon kratkog perioda, javljaju se grčevi u želudcu i stomaku, praćeni toplotom. Jak bol u lijevoj strani potiljka, kao neko probadanje. Potom bolovi u kukovima, koji su se smjenjivali jedan za drugim, nekoliko puta. Te bolove sam prepoznao kao posledicu svih uticaja koje sam doživio u bližoj i daljoj prošlosti. 

 

Nakon druge seanse, u prvih par dana, povremeno i na kratke periode, javljali su mi se isti bolovi da bi zatim potpuno prestali.

~ Treća seansa 

​Pred početak treće seanse prvo su krenuli žmarci u kapcima, sinusnom dijelu i čelu. U početku sam osjetio blagu toplotu u predjelu pleksusa, koja se ubrzo "razlila" tj. raspodijelila se širom tijela. Vrlo kratko sam osjetio bolove u glavi kao i bolove u lijevoj ruci. Na momente su mi odlazile misli na neka dešavanja iz bliske prošlosti. Trenutne preokupacije. Neki ljudi iz okoline. Kao na smjene. Čas sam svjestan i prisutan. Sledeći trenutak sam na nekom mjestu u nekom dešavanju i tako nekoliko puta uzastupno. U jednom momentu iz odsutnosti me trgne talasanje lijeve ruke, zatim i cijelog tijela. Tokom kompletne seanse osjećao sam pojačano pulsiranje u grudnom dijelu. Kasnije se i toplota raspodjelila kompletnim tijelom, a na momente sam osjećao i intenzivnu vrućinu. U jednom trenu, postao sam potpuno psihički "odsutan" (kao da sam bio u snu) a zatim me probudi bockanje u stomaku. Nekoliko minuta kasnije, dešava mi se ista stvar. Dok sam doživljavao razne senzacije, osjetio sam jak bol u gornjem dijelu stomka. Toliko intezivan da sam se trgnuo u mišljenju da mi je neki predmet zadao udarac. Nevjerovatno. Na kraju, jasno sam osjetio i momenat kada su prestale vibracije, kada se zavrsila seansa.

Poslije tri seanse primjetio sam da su mi lakše misli, da sam puno staloženiji. Fizički sam odlično! Hvala Vam.
                   

PRAVILA O PRIVATNOSTI: FOTOGRAFIJE NE PREDSTAVLJAJU PRAVI IDENTITET OSOBA KOJE SU PROSLEDILE NJIHOV UTISAK. FOTOGRAFIJE KORISTE NAJPRIJE RADI LAKŠE NAVIGACIJE U OKVIRU TEME "KNJIGA UTISAKA".  VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNU EVIDENCIJU I NIKADA NEĆE BITI OTKRIVENE, IZNAJMLJENE ILI PRENESENE TREĆIM LICIMA. INFORMACIJE U VEZI VAŠIH UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™  NEĆE BITI OTKRIVENE UKOLIKO MI NE PRUŽITE PISANU DOZVOLU DA TAKO MOGU DA URADIM. IVAN MIRKOVIĆ ZADRŽAVA PRAVO DA U BUDUĆNOSTI PREGLEDA I AŽURIRA PRAVILA O PRIVATNOSTI DA BI REFLEKTOVAO  AŽURIRANJA IZ KOMPANIJE (REKONEKCIJA DOO).      

2018-12-22_16-39-20.png

Vera, 47 god. | Trebinje

     
"Zaista Ivane, u tebi ima nešto posebno i to se ne može opisati. Ti si jednostavno okean pozitivne energije koja mi je kroz tvoju seansu omogućila da i ja zaplivam u tom okeanu. Hvala ti iz srca."  Vidi utisak

16-04-2017 00-24-06.png

Danijela, 27 god. | Budva

     
"Kada ste stavili ruke iznad moje glave, odmah mi se pojavila slika zlatne, užarena kugle koja je počela da se okreće oko svoje osi i da pritom kao da ide prema meni. Jaka svijetlost je sijala..."  Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Tanja, 25 god. | Herceg Novi 

     
"Osjećam se srećnije nego juče.  Ta mi smirenost znači više nego išta. Zahvaljujem se Ivanu jer mi je smirenost i unutrasnji mir već i više nego dovoljan efekat rekonekcije, a tek je prošao..." Vidi utisak

2018-12-22_3-11-07.png

Ljubica, 23 god. | Podgorica 

     
"Poslije seanse sam se osjećala odlično, puna energije, radosti! Bolovi su u potpunosti nestali. Kada sam legla nisam mogla da spavam od sreće i viška energije. Tri dana posle toga sam se osjećala...  "  Vidi utisak

bottom of page