top of page

KNJIGA UTISAKA | 3+ mjeseci kasnije

Knjiga utisaka tokom i poslije seansi Rekonektivnog Iscjeljivanja™ i Lične Rekonekcije™ ~ 3+ mjeseci kasnije. Utisci osoba koja ih približno tačno i precizno mogu opisati iz njihove perspektive opažanja, predstavljeni su u prikladnoj temi. 

Jasmina Simeunović | Beograd | Oktobar, 2014. - 3 mjeseca kasnije

Imam utisak da je tretman počeo još danas kad smo se dogovarali oko njega. Vi Ivane posedujete izuzetno jaku energiju. Ceo dan sam bila uznemirena a negde oko 17:00h me je uhvatila tako jaka nervoza da sam deci rekla da se sklone od mene. Kako se bližilo vreme seansi ona je prolazila. Na samom početku sam osetila jak pritisak u grudnom košu koji je tokom celog tretmana bio prisutan jače ili slabije. Sledeći su bili ne tako jaki bolovi u desnom ramenu i levom kuku koji me muče već neko vreme. Po njihovom prestanku osetila sam se izuzetno lakom, kao da sam lebdela, da bih posle nekoliko trenutaka osetila ogroman protok energije kroz levi dlan a nešto kasnije i kroz desni. Sledi jako veliki pritisak na ramena i grlo, glavobolja, toplina na obrazima, i po kompletnoj glavi. Jako mi je bilo neobično kad su krenule slike i reči tokom seanse da mi se javljaju, iako sam bila potpuno opuštena. Bile su jako prijatne i lepe. Čak sam nešto nesvesno obećala Ivanu i ako se sve bude odvijalo kako bi trebalo, ako bog da, ja ću svoje obećanje ispuniti. Dragi Ivane, puno ti hvala, prava si duša od čoveka.  
 

Posle prve seanse sam osetila veliku nežnost i ljubav ka mužu, deci...plakala sam, a onda popodne je krenulo jako da mi se spava. Nestalo je volje, osećaj je grozan, pri tom, bolovi u stomaku, javio se strah...imam negde utisak da treba nesto da naučim a šta ne mogu da dokučim nikako.
 

~ Druga seansa
 

Energija je bila dosta slabijeg inteziteta nego prvi put. Prvo me je jako zabolela glava sa leve strane i osetila sam jaku toplotu. Po prestanku bola osetila sam energiju u levoj šaci, kao da mi neko masira prste na njoj. Osećaj energije se proširio na obe ruke i stomak, a pojavio se i pritisak u donjem stomaku (pre godinu dana sam operisana) i krenuo da se penje ka gornem delu. Sledi pritisak na ramena, grudi pa na grlo i tu sam u jednom momentu imala utisak da ću se ugušiti. Sve je u momentu prošlo i osećala sam samo veliku toplinu po celom telu, blage vibracije i potisak tela na krevet (osećaj da ne bih mogla da se pomerim). Pri tom sam imala utisak da sam strahovito teška. Odjednom je sve nestalo, seansa je bila završena. Danas je novi dan.

Sa velikom radošću mogu reći da sam sigurna, da više neću pušiti. Pre nekog vremena sam kupila elektronsku cigaretu i pored nje nisam mogla (ili htela) ostaviti cigarete. Posle druge terapije to mi je pošlo za rukom bez ikakvog napora. Za sad koristim elektronsku ali mislim da za desetak dana a možda i pre neću ni nju. Smirenija sam nego inače i imam više vere u sebe a to u meni budi zadovoljstvo. To je posle dve terapije.

 

~ Treća seansa

Juče je bila treća. Na samom početku nisam osetila ništa, kako je vreme prolazilo pojavio se pritisak u stomaku (deo gde je želudac) a koji se nastavio širiti ka nogama. Doslovce, ceo tretman sam osećala pritisak u tom delu. Pored toga mi se pojavila slika široke četke pred očima koja se njihala s leve na desnu stranu. U momentu sam shvatila da me energija čisti. Sledi jak pritisak u temenom delu glave i osećaj toplote. Potom pritisak na ramena i grlo, koje je svo vreme bilo jako suvo. Potom je energija krenula da se širi čitavim telom. Osetila sam toplinu po nogama i rukama. Sve u svemu, znam da ovde ima dosta posla ali sam sigurna da će od sada sa mnom biti sve u redu jer prvi put posle mnogo godina ne osećam nervozu i nemam grč u stomaku od momenta kad otvorim oči.

~ Četvrta seansa

Izuzetno jaka energija. Početak je krenuo sa ogromnom vrelinom u glavi i slikom pred očima (kao da neko pokušava da mi otvori grudni koš) uz osećaj da trebam pustiti da mi se duša otvori, da iz nje vani izađu sve muke koje se tu talože godinama. Slika nestaje, a mozak kao da vri. Jaka energija i vrelina u šakama se protegla do laktova i preplavila mi ceo torzo, počev od donjeg dela stomaka ka grudima. U jednom momentu sam imala utisak kao da su mi se svi unutarnji organi zagrejali do tačke ključanja. Potom energija u levoj nozi uz osećaj kao da neko pokušava da je izvuče. Osećaj pritiska u pleckama i ramenima (a znam da svu svoju muku i probleme držim tu). Zatim bol u vratu koji ekspandira ka glavi. U jednom momentu, osećaj i slika da gomila crne mase izlazi iz mene i odlazi negde gore. Tada sam jednostavno osetila da je seansa završena. Tako je i bilo. Dragi Ivane hvala ti do neba.

~ Peta seansa

Vrlo zbunjena. Terapija bila vrlo mirna. Pritisak u predelu solarnog pleksusa (kao da neko lagano oklagijom prelazi preko njega, vrlo prijatno) potom pritisak na grudi, na kraju potisak u glavi. Sve je ličilo na blagu masažu koja je budila osećaj zahvalnosti Bogu i Ivanu, divnoj osobi. Potom sledi vizuelni prikaz. Videla sam krošnje drveća sa divnim plavim nebom, po kojim oblačićem i Sunce koje je divno sijalo kroz krošnju uz osećaj mira. Malko sam ushićena, jer duboko u sebi znam da će sve biti onako kako treba.

Danas je novi dan. Dan posle pete terapije. Probudila sam se pomalo neispavana, ne baš dobre volje, ali mi je onda kroz glavu proslo ja sve mogu, ja sam srećna, ja sam vesela. Pozitivna afirmacija je čudo, i odavno to znam, ali sam negde smetmula sa uma. Znam sve će biti kako treba i da će sve biti dobro. Ljubim te Ivane i hvala ti na vraćenom spokoju.

JASMINA SIMEUNOVIĆ, POŠTANSKI SLUŽBENIK.

PRAVILA O PRIVATNOSTI: VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNUEVIDENCIJU I NIKADA NEĆE BITI OTKRIVENE, IZNAJMLJENE ILI PRENESENE TREĆIM LICIMA. VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU REKONEKCIJE™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNU EVIDENCIJU I MOGU BITI PRENESENE TREĆEM LICU OD POVJERENJA, REKONEKCIJI DOO. INFORMACIJE U VEZI VAŠIH UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ I REKONEKCIJE™ NEĆE BITI OTKRIVENE UKOLIKO MI NE PRUŽITE PISANU DOZVOLU DA TAKO MOGU DA URADIM. IVAN MIRKOVIĆ ZADRŽAVA PRAVO DA U BUDUĆNOSTI PREGLEDA I AŽURIRA PRAVILA O PRIVATNOSTI DA BI REFLEKTOVAO AŽURIRANJA IZ KOMPANIJE (REKONEKCIJA DOO).     

2018-12-22_3-39-33_edited.png

Tanja, 24 god. | Danilovgrad

     
"I sad se prelijepo osjećam i tako mi je nekako vid razbistren. Kao da su mi se vidici proširili. Kao da sam tek oči otvorila, baš mi je jasan pogled i nekako "veći". Ne znam da li sam Vam rekla, sinoć, nakon..."  Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Momčilo, 37 god. | H. Novi 

     
"Fizički se osjećam zdravije, pun energije, optimizma i sve to bez opravdanih razloga. Psihički se osjećam opuštenije, uravnoteženije, a moja umna energija se koristi racionalnije."  Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Tanja, 25 god. | Herceg Novi 

     
"Osjećam se srećnije nego juče.  Ta mi smirenost znači više nego išta. Zahvaljujem se Ivanu jer mi je smirenost i unutrasnji mir već i više nego dovoljan efekat Rekonekcije, a tek je..."  Vidi utisak

33574399_10216382066883806_1052701749879

Danijela, 47 god. | H. Novi 

"Konkretno u mom slučaju, došlo je do poboljšanja metabolizma, olakšane komunikacije kako na privatnom tako i poslovnom planu te veoma skokovitih promjena u smislu htjenja, želja i voljnog faktora." Vidi utisak

bottom of page