top of page

Knjiga utisaka tokom i posle seansi Rekonektivnog Iscjeljivanja ® (RI). Utisci osoba koja ih približno tačno i precizno mogu opisati iz njihove perspektive opažanja, brižljivo su zapisivani i predstavljeni u prikladnoj temi. 

          

RI ® | Knjiga utisaka | Ines, 29 god. ~ Podgorica (Oktobar, 2015)

 

★ Prva seansa ​

     

Prvi i najintenzivniji osjećaj bio je jak naboj energije koja se širi kompletnim tijelom, međutim najviše stacioniran duž solarnog pleksusa, u desnoj nozi (tačnije butini) i u predijelu lijevog jajnika. Seansu je pratio i snažan osjećaj obruča oko vrata koji je u nekim momentima i blokirao disajne puteve. Javlja se povremeno trzanje rukama i šakama tokom tretmana. Upečatljiva je i vizija ptice koja iz svog gnijezda, nijema i otvorenog kljuna, gleda ka nebu, nakon čega je ja uzimam i visoko i snažno bacam poput rakete, najviše što mogu. Iznenadni nalet smijeha se javlja negdje po sredini seanse, a nedugo nakon toga i snažan osjećaj usamljenosti i tuge koji rezultira plačom. Pred sami kraj seanse javlja se nepodnošljiv bol i pritisak u čeonom dijelu glave.

Nakon seanse javljaju se sve jači grčevi i probadanja u stomaku uz prateću mučninu, koji kulminiraju skoro do tačke nepodnošljivosti. Iznenađujuca je činjenica da se u nekom momentu čuo zvuk akustične gitare sa televizora, nakon čega bolovi momentalno prestaju. Izražen je osjećaj dezorjentisanosti, malaksalosti, “promaje u grudima”. Konfuzni snovi se javljaju iste večeri.

Danima nakon prve energ. seanse traje titrajuća bol i nemoć u desnoj ruci, osjetljivost, emotivnost, napetost, blaga anksizonost i povremeni, ali snažni, grčevi u stomaku.

 

 Druga seansa ​

 

Druga seansa prošla je u znaku ponovljenih bolova u desnoj nozi i desnoj ruci. Osjećaj kao da Vas je neko zazidao desnom stranom za ležaj i Vi ne možete da se pomjerite. Opet se javlja nemir i trzanje u rukama. Javlja se i osjećaj neprijatnog lebdenja, mučnina. Strah obuzima svaki atom mog bića. U blicevima se smjenjuju slike vjestica, vampira, zastrašujućih zmajeva, slike pornografskog sadržaja. Crnilo pred očima. Bijes. Zavist. Tuga. Ponovo se javlja plač izazvan čistom emocijom straha. U nekom momentu pojavljuje se glas koji kaže “Oslobodit’ ću te od raka i side”. Tokom cijele seanse neprestano molim Boga u sebi da mi pomogne. U nekom momentu jasno vidim sebe na nebu, pod njegovim nogama, gdje ga u suzama molim i preklinjem. On ćuti, uglavnom okrenute glave, ali se u nekom trenutku okrene ka meni i samo me posmatra.

Jak osjećaj dezorjentisanosti nakon seanse, međutim manji osjećaj napetosti i tješkobe koji je postojao prije same seanse. Konfuzni snovi se javljaju iste večeri, kao i ponovljeni bol i nemoć u desnoj ruci.

 

★ Treća seansa ​

 

Trecu seansu obilježio je osjećaj koji me prati od malena i koji se javlja u slučajevima bunila rezultiranim visokom temperaturom. Pritom, desna šaka postaje olovna i teška, sve veća i veća, postaje ogromna. Međutim, sada se taj osjećaj sa šake postepeno širi na kompletno tijelo. Osjećaj je bio stvaran i zastrašujuć. Počinjem da plačem. Agonija prestaje i zamjenjuje je jak nevidljiv pritisak najprije na desnoj, a zatim i na lijevoj ruci. Ruke se protiv moje volje okreću ka spolja i iz stisnutog grča šire ka plafonu. Cijelu seansu prate izraženi nemiri, trzaji i grčevi u rukama, naročito u desnoj. U nekom momentu pojavljuje se vizija mene u crno bijelom filmu. Javlja se osjećaj straha tako da se u viziji držim u mjestu i ne okrećem ni lijevo ni desno, kako bih se sačuvala od eventualnih dešavanja.

 

Nakon seanse osjećam smirenost. Pred spavanje se javlja jak grč u stomaku, koji poučena prethodnim iskustvom iz prve seanse, eleminišem zvukom akustične gitare. Konfuzni snovi.

 

Veoma je rano prognozirati bilo kakav napredak, s obzirom da od poslednje seanse nije prošlo ni nedjelju dana, međutim, već sada mogu da uporedim stanje duha prije i poslije. Bijes, nestrpljivost, razdražljivost, crne misli, mržnja i strah, svakog dana sve više popuštaju obruč u kom sam se našla. Ljubav, saosjećanje i nježnost, kao emocije koje prethodnih godina, uslijed tragedije koja ih je blokirala, nisu mogle uzeti svoj mah, sada svakim danom sve više dolaze do izražaja. Sveobuhvatni je osjećaj harmonije.

★Poštujući privatnost, lične informacije osoba su privatne prirode.                           

RI ® | Knjiga utisaka | Ines, 29 god. ~ Podgorica (Oktobar, 2015)

Njegoš, 31 god. ~ Danilovgrad

     
"Osjetio sam nemir u očima. Nisam ih mogao držati zatvorenim, nego su mi kapci "igrali" nekih 3-4 minuta. Na donjem dijelu leđa osjetio sam potisak, a u rukama sam imao osjećaj kao da lebde..." Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Žana, 42 god. ~ Beograd

     
"Posebno je početak bio divan. Jutros se osećam lepo i opušteno. Imam sam lep san. Izražavala sam ljubav i dragost ljudima, ispunjavalo me je. Do sada sam bila vrlo škrta u izražavanju dragosti..."  Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Tanja, 24 god. ~ Danilovgrad

     
"Da, ja sam baš osjetljiva tj. sve doži-vljavam dušom. Moj utisak poslije prve seanse je blaženstvo i zahva-lnost. Tako sam lijepo spavala, kao beba. I jutros se tako i osjećam. Zaista, tako sam..."  Vidi utisak

Ljubica, 23 god. ~ Podgorica 

     
"Prvo sam osjetila kao da su mi ruke podignute i da lebde u vazduhu. Potom osjećaj kao da mi je potiljak glave zalijepljen za krevet, a ostatak tijela pod uglom od približno 45°...." Vidi utisak

bottom of page