top of page

Knjiga utisaka tokom i posle energetskih seansi Rekonektivnih Iscjeljivanja ® Energetskim transferom. Iskustva osoba koja ih približno tačno i precizno mogu opisati iz njihove perspektive opažanja, brižljivo su zapisivana i predstavljena u prikladnoj temi. Poštujući njihovu privatnost, lične informacije osoba su privatne prirode. 

        

RI ® Energetskim transferom | Knjiga utisaka | Danijela, 13 god. ~ Klivlend, SAD

Imam 13 godina i zovem se Danijela. Bila sam pod neprekidnim stresom, sve dok se Vi niste pojavili. Posebno prije moje prve seanse Rekonektivnog Iscjeljivanja, bila sam zaista pod stresom i ispunjena ljutnjom.

★ Prva seansa 

Tokom seanse, po prvi put, osjetila sam trnce i golicanje u mojim prstima. Takođe sam osjetila i veliki pritisak u koljenima i glavi. Vidjela sam lik mog tate iz budućnosti. Posle seanse, osjetila sam se jako opušteno i mirno, i imala sam dobru nedelju! 

★ Druga seansa

Dan prije nego što ste krenuli da radite drugu seansu za mene, plakala sam i imala sam glavobolju, kao i grozan dan. Tokom druge seanse, imala sam puno jakih mišićnih trzaja u rukama i nogama. Posle seanse, otišla sam u krevet sa bolovima rukama i nogama.

 

★ Treća seansa

Dan prije trece seanse, osjetila sam se stvarno bolesna, tako da sam za malo povratila. Tokom seanse, osetila sam energiju u obliku talasa i zatim utonula u dubok san. Probudila sam se dva sata kasnije sa bolom u vratu i grčevima u nogama.  


Dugoročno gledano, mislim da su mi Vaše seanse zaista pomogle, jer, prije ovih seansi, moja mama i ja smo imale naviku da se zaista mnogo svađamo. Posle seansi, zaista nam dobro ide, tako da osjećam da su seanse imale veliki uticaj na moj život, jer su izmjenile u meni puno toga. Hvala vam još jednom, Ivane!


​(Prevod sa engleskog jezika)                                                                                                                                                                       

Informacije vezane za utiske tokom Rekonekcije ®, Energ. transfera, Rek. Flore i Faune ♥ nalaze se u prikladnim temama.

RI ® Energetskim transferom | Knjiga utisaka | Danijela, 13 god. ~ Klivlend, SAD
Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Anita, 33 god. ~ Tivat 

     
"Imam problema sa slijepim crijevom, što naglašavam iz razloga jer sam u određenom momentu imala osjećaj kao da mi je neko toplim rukama obgrlio taj mali organ. Jako ugodan..."  Vidi utisak...

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Žana, 42 god. ~ Beograd

     
"Posebno je početak bio divan. Jutros se osećam lepo i opušteno. Imam sam lep san. Izražavala sam ljubav i dragost ljudima, ispunjavalo me je. Do sada sam bila vrlo škrta u izražavanju dragosti."  Vidi utisak...

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Tanja, 24 god. ~ Danilovgrad

     
"Prizor koji je ovoj seansi dao posebnu draž, je kada sam u potpunom mraku i zatvorenih očiju ugledala svoje ruke kako se podižu uvis i kao da je svetlost ulazila i izlazila iz njih."  Vidi utisak...

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Valentina, 30 god. ~ Budva

     
"Ako primim neku neprijatnu poruku na mobilnom, reagujem kao da čitam neku vijest iz dnevne štampe koja me se ne tiče. Sa mojim djetetom imam puno više strpljenja, pažnje, brižnosti i razumjevanja."  Vidi utisak...

bottom of page