top of page

Knjiga utisaka tokom i posle energetskih seansi Rekonektivnih Iscjeljivanja ®. Iskustva osoba koja ih približno tačno i precizno mogu opisati iz njihove perspektive opažanja, brižljivo su zapisivana i predstavljena u prikladnoj temi. Poštujući njihovu privatnost, reference navedenih osoba su privatne prirode. 

        

RI ® | Knjiga utisaka | Ksenija, 47 god. ~ Podgorica 

★ Prva seansa 

     

Za vrijeme prve energetske seanse osjetila sam treperenje lijevog očnog kapka i bol u predjelu izmedju obrva. Trnci u nogama i rukama su se u talasima naizmjenično smjenjivali. Osjećala sam pritisak u jednoj tački na nozi konstantno tokom cijele seanse (čak i određeni period nakon njenog završetka). U rukama sam osjetila ogromnu težinu i bol. Uglavnom, tijelo je pretežno reagovalo na onim mjestima na kojim sam imala neke manje ili veće zdravstvene probleme. Imala sam viziju nekog primorskog grada u daljini. Najčudnije od svega je muški glas koji sam čula iznutra, a koji mi je rekao: "Oslobodiću te paradentoze".

Nakon prve seanse osjećala sam kratkotrajna probadanja i bolove po tijelu.

 

 Druga seansa 

 

Drugu seansu sam osjetila u jačem intezitetu od prethodne. U stopalima i rukama su se smjenjivali topli i hladni talasi. Imala sam jake bolove na desnoj strani glave i žarenje u grlu. Osjećala sam kao da me nešto razvlači sa lijeve strane tijela. Bila sam kao u nekom bestežinskom stanju koje mi je baš prijalo, odavalo je osjećaj kao da lebdim. Opet sam vidjela onaj grad na moru. Zatim mi se javila slika mene i mog psa kako trčimo srećni i zadovoljni po plaži i igramo se. U sljedećem trenutku sam vidjela kako grlim svog psa i osjećam ga cijelim svojim bićem. Tada sam osjetila kako je pokupio dosta naše patnje, strahova i bola (uzeli smo ga neposredno nakon muževe smrti). Tada sam počela da plačem.

I nakon druge seanse su se javljali povremeni jaki i kratkotrajni bolovi. Tu noć sam prije spavanja imala neke bljeskove u glavi i trzanja ruku i nogu (a to sam imala i za vrijeme seanse).

 

★ Treća seansa 

 

U toku trećeg tretmana imala sam jaka žarenja u predjelu stomaka, u grlu i butinama. Javio se bol u petama i u kičmi. Osjetila sam uvlačenje stomaka i kao da mi se potpuno prilijepio za kičmu. Taj osjećaj uvlačenja je jako dugo trajao i bio je zaista čudan. Osjetila sam takođe povlačenje i razvlačenje od pupka pa na gore. Javile su mi se slike životinja koje su maltretirane i iskorištavane od strane ljudi, a zatim je ponovo uslijedio plač. Tada su se javili trzaji u predjelu ispod vrata, u rukama i u nogama. Peckanje po licu i tijelu se javljalo u toku sve tri seanse. Nakon toga sam vidjela sebe kako grlim neko drvo i osjetila sam mir i zadovoljstvo. Bila sam jako srećna, mogla sam da zagrlim cijeli svijet. Nakon seanse sam se osjećala fantastično. 

 

S obzirom da je prošlo tek nekoliko dana od završetka treće seanse relativno je kratko vrijeme da se nešto u većoj mjeri reguliše i stabilizuje. Imam jake bolove u donjem predjelu stomaka kao i malo blaža probadanja u želudcu. Imam jako pojačan nagon za spavanjem i smjenu raspoloženja. U pozadini ipak osjećam neki dublji mir i osjećam da će sve biti dobro. Hvala ti mnogo Ivane.

 

                                                                                                                                                                          Nazad ili vidi sledeći utisak

Informacije vezane za utiske tokom Rekonekcije ®, Energ. transfera, Rek. Flore i Faune ♥ nalaze se u prikladnim temama.

RI ® | Knjiga utisaka | Ksenija, 47 god. ~ Podgorica 

Marko, 33 god. ~ Tivat

     
"Posle tri seanse osjećam se potpuno relaksirano. U stresnim momentima reagujem mirno i spontano, a inače sam jako živčan i brzo planem. Tako da, dobio sam volju za poslom i motivaciju..." Vidi utisak...

Jagoda, 59 god. ~ Kragujevac

     
"Prava toplota koja mi je počela grejati levu ruku, vrat, grudni koš. Zatim se lagano počela širiti ka stomaku gde sam imala osećaj kao da mi stomak propada u krevetu. Imala sam osećaj kao da..." Vidi utisak...

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Ektarina, 47 god. - Pariz

     
"Pri početku osetila sam se jako teška. Potom, pritisak na grudni koš koji je u meni potaknuo blagi napad panike. Jako sam disala. Osetila sam da mi ruke idu u vis, kao da nisu više na krevetu..."  Vidi utisak...

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Ines, 29 god. ~ Podgorica

     
"Upečatljiva je i vizija ptice koja iz svog gnijezda, nijema i otvorenog kljuna, gleda ka nebu, nakon čega je ja uzimam i visoko i snažno bacam poput rakete, najviše što mogu. Iznenadni nalet..."  Vidi utisak...

bottom of page