top of page

KNJIGA UTISAKA | 3+ mjeseci kasnije

KNJIGA UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSI REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ I LIČNE REKONEKCIJE™ ~ 3+ MJESECI KASNIJE.

Vesna Maksimović | Zrenjanin | Jun, 2020. god. 

Ivanov rad odavno pratim.Razlog javljanja je iznenadna pojava žutila kod moje majke za koju je utvrđeno da je završna faza kancera jetre. Iz punog zdravllja. Zatečeni. Nakon ugradnje žučnog drena otpustena kući jer nikakve pomoći nema.Mami posle par dana ni trodoni ne pomažu. U groznim bolnim spazmima je. Ječi dva dana i dve noći. Razmišlja se o uvođenju opijata Opstrukcija uriniranja. Očajna zovem Ivana...i tako je ovo počelo...
 

DAN PRVI - nakon seanse blagi bolovi. Trodon pomaže.Noć provodi mirno rasterećeno i spokojno se oseća.
 

DAN DRUGI - dobija temperaturu, misle da je corona i naravno hitno u bolnicu. Iz bolnice je otpuštaju jer joj je pala temperatura i nakon 7 sati boravka u bolnici stižemo kući. Zaključujemo da je ništa nije bolelo tokom 7 sati. Ona živahna nakon svega.Pre seanse joj preventivno dajem trodon da je ne zaboli za svaki slučaj.Nakon seanse oseća se bolje, znatno bolje. Jede. Pije vodu.
 

DAN TREĆI - trodon ne koristimo više. BOLOVA NEMA. UOPŠTE. Vesela puna energije čavrlja sa nama. U kući radost. Smejemo se družimo....možda nismo normalni ali je iskra radosti tu među nama.Nema ni tračka neke brige niti turobnih emocija. Moja mama čeka svog Ivana Crnogorca. Za seanse se sada živi.
 

DAN ČETRVRTI- uspostavljena urinarna sekrecija, bolovi su prošlost, pritisak normalan, ona sjajno raspoložena. Kućni lekar u stanju šoka. Vežbamo sedenje a koliko sutra možda probamo i da ustane.
 

Ja ne znam šta nose naredni dani i sati. Ne znam koliko ćemo još biti svi zajedno i da li će joj i koliko biti bolje. Ovo stanje je ravno nemogućem sa aspekta medicine. Iz ugla života i ljubavi sve je moguće. Jedna je majka. Moja je borac, ratnik, a ja njen saborac.
 

Ivane Mirkoviću Crnogorče mamin HVALA VAM ŠTO POSTOJITE. Živi bili i svako dobro.
 

DAN PETI,ŠESTI,SEDMI I OSMI - bili kardiolog i lekar koji je vodi-stanje fizičkog tela dovedeno sa medicinskog aspekta do normalnog stanja-kardiološki znatno popravljena bez srčane ishemije (rekoše vidi se da je srce još pod stresom od patnje i bolova, ali ona nije dekompenzovana), edemi nogu koji su se peli do polovine butina su izčezli, nazire joj se jasno članak, (tek sad vidim koliko je smršala), imala obostrani pleuralni izliv sada su pluća oslobođena i u funkciji 100%, uspostavljeno pražnjenje creva, urinarni trakt bez problema, mučnina više nema, bolovi su bukvalno davna prošlost, jer ništa je ne boli-iz ugla vitalnih funkcija ona je oporavljena- sadržaj iz žučnog drena je imao boju tamnog taloga kafe, sada je duplo svetliji i transparentniji. Postala je zainterevovana za svet oko sebe, aktivna u razgovorima, sve manje kunja danju, gleda TV...Naravno ona je uležana, jako smršala bez snage da ustane. Od juče je bodrimo da se sve može samo ako želi, ovaj put mora ona, jer mi smo učinili za nju ono što smo mogli, a sada ona mora da se bori za sebe isto kao što bi se borila za nekog od nas i još jače...i da sinoć mi kaže doktor-znate kad ste me pitali pre 10 dana koliko dugo će patiti, rekoh vam pa to je jako nezahvalno reći, jer nekim ljudima se dogode ponekad mala poboljšanja, ali ovooooo ovo nije moguće, radili ste joj nešto?-da , pokušali smo da joj poboljšamo kvalitet života i smanjimo patnju, a dogodilo se neočekivano, dadoh preporuku doktoru za Ivana i šaljem sutra supruga da kupi knjigu E.Perla Solomon govori da je dam doktoru na dar.
 

DAN DEVETI, DESETI I JEDANAESTI - Eto toliko za sada.... Po opstim parametrima mama je dovedena u red...sada uglavnom spava vec dva dana... valjda se toksini jetre lagano skupljaju...nije preterano komunikatuvna mada je potpuno svesna...A evo i moje mame koja čim otvori oči pita za Ivana i govori:" Naravno sa nastavljamo sa rekonekcijom samo ako Ivan moze. A za kad me je sutra planirao?" Narednog jutra se probudila vise osnazena nego inace i nekako budnija i prisutnija.Sve u svemu polako napredujemo. Kako je bila odsutna prethodnihdana, juče je celo popodne bila vrlo razgovorljiva. Pomaci ostvareni - promene statusa fizičkog tela i odsustvo bolova u celosti su zadržani. Definitivno ne želi da umre. Yesss. Idemo dalje... verujem u mogućnost postepenog i laganog vraćanja fizičke snage, a to će valjda doći ukoliko se bar procesi na jetri zaustave i načini mali otklon... Kako god ja sam PREZADOVOLJNA.Malopre bila kucna poseta doktora. Mama vise nema pleuralne izlive oko pluca. Realno fizicki sanirana. Vesela je i srkuce sokic cvekla/sargarepa Ceska se doktorka i znacajno cokce pita pa sta ste joj radili? Objasnila sam joj za Erika Perla i Ivana. Poslacu joj i link ka ovoj stranici i potrazicu knjigu "Solomon govori" da joj poklonim. Mama porucuje da je bolje. Sve uspostavljene fizicke funkcije su stabilne. Sadrzaj iz zuci znatno svetliji. Sutra se vadi krv pa cemo videti da li ima promena. U poslednja 3 dana joj je paznja i zainteresovanost sve izrazenija. Naravno da ima oscilacija. Pokusavam da joj nekako poboljsam apetit jer mi se cini da bi mogla i fizicki da uznapreduje samo da ima vise snage...Mama u groznici, visoka temperatura. Iz postovanja prema Ivanu popila sok, ali ta presna verzija joj na zalost jos nekako ne ide. Podrigivala je do besvesti...i onda je prvi put TRAŽILA da pojede nesto.Trenutno dan zavrsimo sa par kasika supe, povrca i malo belog mesa kao papica. Nadam se bice i presnog uskoro. Ona je definitvo snaznija danas.I jaaaaako važna stvar vrednost CRP koja ukazuje na upalu i /ili kancer nekih tkiva je bila pre 2 nedelje 250 a sada je 116.
 

Ostali parametri koji su indikatori njenog stanja nisu radjeni jer medicina ni ne ocekuje promene na bolje. Pa dobro.
 

Promena ima radikalnih. Realno joj je bazna krvna slika losija obzirom da ni ne jede ili jako slabo jede ali nekako od danas ima života u njoj, nije kunjava i nadam se bice i to bolje uskoro.
 

DAN DVANAESTI - nema temperature više. Bila lekarka sve vitalne funkcije su u normali, pluca bez vode srce bolje radi, pritisak konacno normalan, edema skoro da nema, izlucevine iz drena lice na zuc, urin svetliji, bolova nema...realno ona je po svim parametrima dobro. Bila je bez snage ceo dan i pitala da li je u redu da umre. Rekoh jeste ako želis. E sad se predomislila pa je jela po par zalogaja za popodne i ponovo pije vodu, komunikativna je bas... rekla sam joj da sve sto je do mene, uradila sam na njoj je da se potrudi da jede i da se oporavi ako zeli. Posteno. Mislim da je shvatila.

PRAVILA O PRIVATNOSTI: VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNUEVIDENCIJU I NIKADA NEĆE BITI OTKRIVENE, IZNAJMLJENE ILI PRENESENE TREĆIM LICIMA. VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU REKONEKCIJE™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNU EVIDENCIJU I MOGU BITI PRENESENE TREĆEM LICU OD POVJERENJA, REKONEKCIJI DOO. INFORMACIJE U VEZI VAŠIH UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ I REKONEKCIJE™ NEĆE BITI OTKRIVENE UKOLIKO MI NE PRUŽITE PISANU DOZVOLU DA TAKO MOGU DA URADIM. IVAN MIRKOVIĆ ZADRŽAVA PRAVO DA U BUDUĆNOSTI PREGLEDA I AŽURIRA PRAVILA O PRIVATNOSTI DA BI REFLEKTOVAO AŽURIRANJA IZ KOMPANIJE (REKONEKCIJA DOO).     

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Momčilo, 47 god. | H. Novi 

Vidio sam pustinju, i kornjaču kako se polako kreće po njenom pijesku. Pjesak je kao užaren, crvenije boje. A kornjača je jako mala i tamno zeleno-smeđe je boje. Kreće se preko pustinje i pritom... Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Tatjana, 27 god. | Herceg Novi

Ali ono sto je zatim Rekonekcija učinila za mene u proteklom periodu je prevazišlo sve granice ikakvih mogućih mojih očekivanja. Promijenio mi se život a i pogled na njega iz korijena. Ne smatram se više istom... Vidi utisak

2018-09-27_18-59-15_edited.png

Ksenija, 22 god. | Beograd

"Nakon RI počela sam da više obraćam pažnju na stvari i dešavanja oko sebe i prestala da ih zanemarujem smatrajuci ih slučajnostima. Naime, raskrstila sam odnose sa ljudima od kojih mi je bilo teško..." Vidi utisak

07-11-2016 17-12-56.png

Marjana, 40 god. | Podgorica

"Zanimljivo da sam još od malena bila okrenuta nebu i sve što je povezano sa kosmosom i planetama. Uvijek sam zamišljala da komuniciram na neki način. Poslije Lične Rekonekcije se čovijeku zaista razbistre..." Vidi utisak

bottom of page