top of page

Knjiga utisaka tokom i posle seansi Rekonektivnih Iscjeljivanja ® Energetskim transferom. Iskustva osoba koja ih približno tačno i precizno mogu opisati iz njihove perspektive opažanja, brižljivo su zapisivana i predstavljena u prikladnoj temi. Poštujući njihovu privatnost, lične informacije osoba su privatne prirode. 

        

RI ® Energetskim transferom | Knjiga utisaka | Jelena, 28 godina, Nova Pazova

Na predlog drage poznanice odlučila sam se za Rekonekciju. Nisam mnogo razmišljala, jednostavno sam htela to da odradim. Rad sa energijom mi nije stran tako da sam odlučila da mi se Rekonekcija radi na daljinu. Ono sto me je najviše mučilo su posledice dijabetesa koji imam skoro 20 godina. Periferna cirkulacija mi je bila jako loša, imala sam konstantan osećaj utrnutosti u stopalima i grčeve u listovima.

          

 Prva seansa 

 

Tokom prve seanse mislim da sam istog momenta osetila kako u stopalima kako krv cirkulise, tokom tih pola sata taj osećaj nije prestajao, konstantno je vibriralo poput talasa od stopala do kukova. Isto tako osetila sam kako mi nervi rade na vrhovima prstiju na rukama, kao da su sami iskakali, i kod srca u par navrata kao da me nešto stikalo i kasnije pulsiralo. Jedina emocija koju sam osećala bilo je ogromno oduševljenje jer sam osetila da ova osoba može da mi pomogne. Tu noć nisam mogla da spavam jer sam osetila da ipak postoji nešto što može da mi pomogne. Sutradan mi je najveći utisak ostavilo vibriranje srčane čakre i toplota u nogama.

Nocas oko pola 3 sam zaspala i u 4 me prvo probudila vrućina u nogama i nemoj da se smeješ ali osetila sam napad nekih loših energija, nervozu. Mada to se meni znalo dešavati i kada je pun i mlad mesec. Kao da me neko štipa, dira, ne mogu to da objasnim. I u prstima na nogama me probadalo, pa svrbelo, svasta nesto. Nisam se plašila ali je bio neprijatan osećaj. Sutra ujutru se desila ogromna tenzija između mene i tate u toku koje sam se mogla 3 puta posvadjati, ali nisam to učinila, samo sam pustila jer je od mene ovisilo u kom će pravcu to otići. Još uvijek osjećam toplinu u kompletnim nogama.

 

 Druga seansa 

 

Druga seansa je bila skroz drugačija, osećala sam vibriranje i u rukama i nogama, ali me prolazila jeza niz kičmu i imala sam osećaj hladnoće konstantno, a pred kraj je počela cela leva ruka da me boli do ramena, kao da mi je neko čupao kosti. Srce mi je par puta zastalo, ali onako blago, nista previše jako. Osetila sam "leptirića" kod srca. Ali na primer, ruke su mi se ugrejale u roku od par minuta, a bile su kao led. I tu noć sam spavala 11 sati i osećala neopisiv umor. 

Danas sam zaljubljena u ceo svet. Posle dugo ponovo osećam svoju srčanu čakru. Posle druge seanse osećam se onako konstantno isto, smireno. Nemam nikakve emocionalne ispade. Jednostavno mirno.

 

 Treća seansa 

 

Tokom treće seanase sam se osećala najsmirenije. Osetila sam vibriranje, ali ni blizu kao prvi put. Ruke i noge su mi takođe bile tople. Leva šaka me opet bolela, ali puno manje nego prvi put. Pred kraj osetila sam probadanja do te mere da sam se grčila. Kao igle da su me ubadale i desna strana lica mi se potpuno ukočila. 

 

Posle treće seanse mnogo manje su mi ukočene noge, bas osetim efekte. 

 

Ono sto je ostavilo najveći utisak na mene je konstantni osećaj smirenosti nakon sve tri seanse, toplota u nogama i oživljenost delova tela koje sam osećala da su umrtvljeni. Kao neko ko je prošao kroz razne energetske tretmane i ima iskustva sa istima najtoplije preporučujem svim osobama koje imaju zdravstvenih i drugih problema da pokušaju jer sam sigurna da ako imaju želju ovo može da im zaista pomogne.                                                                                   

Informacije vezane za utiske tokom Rekonekcije ®, Energ. transfera, Rek. Flore i Faune ♥ nalaze se u prikladnim temama.

RI ® Energetskim transferom | Knjiga utisaka | Jelena, 28 godina, Nova Pazova

Tara, 49 god. ~ Kragujevac

     
"Prava toplota koja mi je počela grejati levu ruku, vrat, grudni koš. Zatim se lagano počela širiti ka stomaku gde sam imala osećaj kao da mi stomak propada u krevetu. Imala sam osećaj kao da..." Vidi utisak...

Ljubica, 23 god. ~ Podgorica 

     
"Prvo sam osjetila kao da su mi ruke podignute i da lebde u vazduhu. Potom osjećaj kao da mi je potiljak glave zalijepljen za krevet, a ostatak tijela pod uglom od približno 45°..." Vidi utisak...

Jagoda, 49 god. ~ Kragujevac

     
"Prava toplota koja mi je počela grejati levu ruku, vrat, grudni koš. Zatim se lagano počela širiti ka stomaku gde sam imala osećaj kao da mi stomak propada u krevetu. Imala sam osećaj kao da..." Vidi utisak...

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Ektarina, 47 god. - Pariz

     
"Pri početku osetila sam se jako teška. Potom, pritisak na grudni koš koji je u meni potaknuo blagi napad panike. Jako sam disala. Osetila sam da mi ruke idu u vis, kao da nisu više na krevetu..."  Vidi utisak...

bottom of page