top of page

Knjiga utisaka tokom i posle seansi Rekonektivnih Iscjeljivanja ® (RI) ~ seansa na daljinu. Utisci osoba koja ih približno tačno i precizno mogu opisati iz njihove perspektive opažanja, brižljivo su zapisivani i predstavljeni u prikladnoj temi. 

          

RI ® | Knjiga utisaka |  Valentina, 30 god. ~ Budva (Oktobar, 2014)

 

★ Prva seansa ​

 

Prvo sam osjetila strujanje kroz tijelo, od stopala, prema glavi. Zatim težinu u kompletnom tijelu, a najviše u predijelu od kukova prema glavi, kao ravnomjeni pritisak. Potom ruke, u kojima sam imala osjećaj upale mišića i težine, nisam mogla da ih voljno pomjerim. Potom naizmjeničnu hladnoću i toplotu po tijelu. Stopala su mi se nekoliko puta u toku seanse trzala, kao da ih neko povlači za prste u nazad (prema glavi). Koljeno mi je bridilo, kao kad igra živac, blago poigravanje, uz pritisak u listovima nogu. U toku seanse otčepio mi se sinus na lijevom obrazu i počeo da curi. Imala sam još nekoliko senzacija, poput bolnih tačaka u abdomenu i grudnom košu (osjećaj kao da je na tim mjestima nešto začepljeno a da su pod pritiskom ti čvorovi postajali otčepljeni uz utisak raspršivanja).

 

Posle seanse sam se prijatno osjećala, ujutru sam nešto duže spavala.

 

★ Druga seansa ​

 

Ushićena zbog sledeće seanse, legla sam na krevet i odmah pri početku sam dobila utisak da ležim na plaži, njenom pjesku, potpuno relaksirana, bez priliva misli. Odmah zatim, počinje strujanje energije od stopala prema gore i njihovo trzanje. Zatim desno rame je počelo da se izvija, kao da se namješta, kao da ga neko povlači prema gore pa ponovo vrati u prvobitan položaj. Kako je energija putovala prema glavi osjećala sam sve jači pritisak u njoj a koji je bio jako prijatan. Zatim sam osjetila ugodan potisak na sredini dlanova a tako i na glavi (krunska čakra). Potisak u obliku kruga, kao da mi neko palčevima pritiska taj deo. Prvi dio seanse pored svih tih senzacija je bio prilično ugodan, a pri kraju mi je bilo jako naporno da ležim, uhvatila me nervoza, nisam mogla da se namjestim, nemir u mislima, bukvalno sam htjela da se ustanem, da prekinem seansu, ali to nisam učinila, mada sam bila na "granici". Zatim sam imala osjećaj da je na krugovima u dlanovima počela ulaziti energija, a na glavi izlaziti (kao kit kada izbacuje vodu) i posle toga mi je bilo lakše. Imala sam osjećaj da bi jako dugo mogla ostati pri toj senzaciji. Seansa se tada završila i osjetila sam veliko olakšanje, kao da je neko skinuo teret sa mene. Okrenula sam se na stranu i u momentu zaspala.

 

Sledećih dana primjetila sam da sam uopšte puno mirnija, nije me mnogo toga moglo iznervirati, što bi me inače moglo iznervirati. Kao da sam bila na lijekovima za smirenje. Sa svim osobama sam imala posve drugačiji pristup, a tako i sa idejama, planovima, organizacijom. Kao da sam nakupila puno pozitivne energije. Sve mi je nekako lakše i spontanije polazilo za rukom.

 

★ Treća seansa ​

 

U početku opet relaksacija. Iste senzacije, tok energije od stopala prema glavi ali ovog puta i od dlanova prema glavi. Potom trzaji ruku, trnci u prstima i velika težina u rukama do ramena. Zatim se ta težina prenijela na pluća (grudni koš). Iznenada me hvata nelagodnost, nervoza, nije mi prijalo da ležim. Imala sam osjećaj ukočenosti, uhvatilo me namještanje da bi mogla da ostanem u ležećem položaju. Koliko sam se god trudila da budem relaksirana, nisam to uspjevala postići. Oči su mi se van moje volje počele kretati u mnogim pravcima a jednom su se isto tako, van mog uticaja otvorile i odmah potom, zatvorile. Šta god da me je zagolicalo, nisam mogla da se počešem, (kao da mozak izdaje naredbu, ali da ruke ne reaguju) da pomjerim ruke u kojima sam imala osjećaj da su utonule u dušek kreveta. Zatim kao da me je neko počeo izvlačiti za ramena, za vrat, glavu, kao da me navlači da legnem što ravnije na krevet. Kada su mi ramena dosegla taj ravni položaj, lopatice su mi se pripile na podlogu i imala sam osjećaj kao da sam priljepljena za tvrdu drvenu podlogu ispod kreveta. Osjetila sam da su mi leđa potpuno ravna, da nemam izvijenu kičmu i mnogo mi je prijao taj momenat tako da sam u tom položaju zaspala (iako nikada u životu nisam mogla da spavam na leđima). 

 

Posle energetskih seansi osjetila sam veliko olakšanje u leđima i koljenima sa kojima sam imala dugogodišnje probleme. Mentalne blagodati posle druge seanse su se takođe nastavile. Dobila sam dodatnu pokretačku i psihičku snagu. Na poslu reagujem uz puno manje stresa, a ako primim neku neprijatnu poruku na mobilnom, reagujem kao da čitam neku vijest iz dnevne štampe koja me se ne tiče. Sa mojim djetetom imam neuporedivo više strpljenja, pažnje, brižnosti i razumjevanja. Ivane, puno Vam hvala.

★Poštujući privatnost, lične informacije osoba su privatne prirode.                           

RI ® | Knjiga utisaka | Ljubica, 23 god. ~ Podgorica (oktobar, 2014 god.)

Njegoš, 31 god. ~ Danilovgrad

     
"Osjetio sam nemir u očima. Nisam ih mogao držati zatvorenim, nego su mi kapci "igrali" nekih 3-4 minuta. Na donjem dijelu leđa osjetio sam potisak, a u rukama sam imao osjećaj kao da lebde..." Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Žana, 42 god. ~ Beograd

     
"Posebno je početak bio divan. Jutros se osećam lepo i opušteno. Imam sam lep san. Izražavala sam ljubav i dragost ljudima, ispunjavalo me je. Do sada sam bila vrlo škrta u izražavanju dragosti..."  Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Tanja, 24 god. ~ Danilovgrad

     
"Da, ja sam baš osjetljiva tj. sve doži-vljavam dušom. Moj utisak poslije prve seanse je blaženstvo i zahva-lnost. Tako sam lijepo spavala, kao beba. I jutros se tako i osjećam. Zaista, tako sam..."  Vidi utisak

Ljubica, 23 god. ~ Podgorica 

     
"Prvo sam osjetila kao da su mi ruke podignute i da lebde u vazduhu. Potom osjećaj kao da mi je potiljak glave zalijepljen za krevet, a ostatak tijela pod uglom od približno 45°...." Vidi utisak

bottom of page