top of page
​Rekonekcija™ 

Rekonekcija™ 

Rekonekcija™ (R) ~ ranije poznata i kao "Lična Rekonekcija" ~ predstavlja energetski model dizajniran da ubrza razmjenu energije, svjetlosti i informacija koje su zapažene u prirodnom potencijalu Rekonektivnog Iscjeljivanja™ (RI). Rekonekcija™ će pojačati interaktivne elemenate meridijanskih linija u Vašem tijelu i povezati ih sa meridijanskom mrežom koja okružuje globus, planete, zvijezde i koja zatim nastavlja njenu ekspanziju van prema univerzalnom energetskom polju.

Meridijani čovjekovog tijela (vidi eteričko tijelo) su otvoreni na krajevima. Model Rekonekcije uvodi nove meridijane (vidi aksiotonalne linije) koji se nadovezuju na izvorne meridijane ljudskog tijela. Novi meridijani "vezuju" izvorne meridijane sa kružnim-koordinacionim linijama mreže koja okružuje Zemlju (vidi kristalna mreža), i zatim nastavljaju da ih vezuju za njene energetske makro produžetke. Ta prirodna veza potiče i prikladnu rekonekciju "lanaca" i "niti" povezujući osobu sa paralelnim ravnima postojanja. (vidi teorija struna). Rekonekcija™ kao model tako pruža, otvara i ubrzava novi vid komunikacije (razmjenu energije, svijetlosti i informacije) između Vas i Univerzuma. Kontinuitet komunikacije iznjedrava prikladnu inspiraciju, niz efekata koji mogu ekspandirati, reflektovati se kroz ubrzanje potencijala, približavajući Vas ličnom bluprintu i multidimenzionalnoj prirodi. Duševnim prioritetima i perspektivnijoj viziji Vašeg života na Zemlji. Ukratko, uz tok Rekonekcije™, Mi se podsjećamo ko smo zaista. 

Prirodni tok seanse. “Udite. Lezite i zatvorite oči. Pustite sebe da plutate, ali nemojte zaspati." ~ Dr Erik Perl 

 

Od Vas se očekuje da legnete leđima udobno (bez jastuka) na masažni krevet, da zatvorite oči i da budete relaksirani. Prepustite se. Opažajte zbivanja koja se odvijaju u tijelu i umu. Da bi najprikladnije primili potencijal rekonektivnih frekvencija, najbolje da se prepustite i otvorite bez konkretnih očekivanja i vezivanja za krajnji tok i efekat. Seansa traje oko 45 min. Imajte u vidu da prije seanse isključite mobilni aparat. Nakit možete da zadržite na vama, ako je udoban. Vaša neutralnost i prepuštanje seansi je od vitalnog značaja za njen tok. To znači ne truditi se, ne usmjeravati energiju, ne koncentrisati se, ne vizualizirati, ne meditirati, ne koristiti posebne tehnike disanja...Opažajte, prepustite se.


Rekonekcija™ (R) se izvodi uživo, kroz dvije povezane seanse u trajanju od 45 minuta, jednom u životu. Pri tom, maksimalno trajanje između seansi važno je da ne prelazi 72h. 

PRIJE NEGO PRIMITE LIČNU REKONEKCIJU™ (R) KAO IZUZETNU ŽIVOTNU PRILIKU ZA RAST PRIRODNOG TOKA EVOLUTIVNOSTI, PREDLAŽEM VAM DA NAJPRIJE PRIMITE  DO 3 SEANSE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ (RI)  UŽIVO, ILI SEANSOM NA DALJINU.

Rekonektivno Iscjeljivanje™

     
Predstavlja povratak u optimalno stanje ravnoteže. Zbiva se kao prirodni rezulat interakcije sa opsežnim i inteligentnim  spektrom  frekvencija koji se sastoji od energije, svijetlosti i informacije™. 
Vidi temu

Efekti

     

Interakcija sa energijom, svijetlom i informacijom potiče i prikladne efekte koji u osobi otpočinju da razvijaju novu i prirodniju viziju zdravlja, harmonije, vitalnosti i Životnog Napretka™. Vidi temu

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Životni Napredak™

     
U toku interakcije, inteligencija rekonektivnih frekvencija zapravo "vidi" realan potencijal osobe i zatim pruža opsežnu realizaciju njenih potreba, u tačnoj brzini i ritmu univerzuma. Vidi temu

Knjiga_Utisaka_+_-_Rekonekcija_®_Rekonek

KNJIGA UTISAKA

     
Knjiga utisaka tokom i poslije seansi Rekonekcije™.  Iskustva osoba koja ih približno tačno i precizno mogu opisati iz njihove perspektive opažanja, opsežno su predstavljena u prikladnoj temi.  Vidi temu

bottom of page