top of page

KNJIGA UTISAKA | Rekonektivno Iscjeljivanje™

KNJIGA UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSI REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ - SEANSA UŽIVO.

        

Marjana, 40 god. - Podgorica | Oktobar, 2016.

 

~ Prva seansa ​ 

Bilo je baš moćno. Od početka strujanje kroz cijelo tijelo, pulsiranje i jeza. Kontinuirano pulsiranje u glavi. Nijesam imala misli. Zatim osjećaj kao da mi je neko preko lica povlačio neku paučinu i kao da neko perom povlači preko mog lica i to je trajalo. Vidjela sam bijelog anđela i kasnije neki narandžasti kristal koji prvo svijetli, a zatim kao da se zatvara u neku kutiju. Anđeo je bio magličast, nijesam ga jasno vidjela. Nijesam mogla da se pomjerim, kao da me neko fiksirao. U pojedinim momentima nijesam osjećala tijelo. Moja svijest je bila tu, ali tijelo nije bilo. Osjećala sam ih odvojeno. Zvuk cijelo vrijeme u lijevom uhu. Imala sam bol i probadanje u želudcu, kao i bol u kičmi. Pritisak i pulsiranje na šestoj čakri. Kao da me neko isteže, osjećaj kao da "rastem" haha. Imala sam utisak kao da su mi noge do koljena u vodi. 


Poslije seanse osjećala sam se kao ujutro kada ustanem, naspavana. 

~ Druga seansa


Seansa je krenula sa bolom u srcu, grudima i glavi. Pri tom. imala sam utisak kao da udišem čisti kiseonik. Osjetila sam i kako me zubi bole, ali samo na lijevoj strani. Tokom seanse osjećala sam strujanje i pulsiranje kroz tijelo. Treperenje u donjem dijelu stomaka, jako intenzivno, ali ne i dugo. Imala sam utisak da mi se noge nalaze u nekom drugom položaju. Prsti su se par puta trzali. Zatim jak pišteći zvuk u lijevom uhu, ponovo jak kao i prvi put. Kao da čujem nešto sa druge strane. U sebi sam razmišljala o tim senzacijama, kao da sam nabrajala sve kroz šta prolazim. Vidjela sam indijanska pera sa nekim njihovim ornamentima, ono što indijanci nose na glavi, ali onu sa mnogo pera. I vidjela sam poslije sufija koji se vrti u krug.


Tog jutra sam dobro spavala, ali sam odmah posle seanse potpuno bila bez snage. Jedva sam se umila i pošla na spavanje. Imala sam osjećaj tješkobe, tuge i mučnine. I kad sam pošla na spavanje krenule su suze. Mislim da se sinoć desilo neko duboko emotivno pročišćenje, jer u toku seanse najjači doživljaj je bio neki hladni talas i jeza koji su prolazili kroz mene i onda taj osjećaj duboke tuge, kao da sam nešto proživjela, neku traumu, ali nešto što je bilo baš duboko u meni.

~ Treća seansa

 

U trećoj seansi je bilo puno dodirivanja, po cijeloj glavi je bilo aktivnosti i po nogama. Nijesam spavala, baš sam pratila. U jednom momentu me malo bilo strah, jer sam osjetila baš dodir i to na vratu sa lijeve strane, kao da me neko pritisnuo prstima, a trajalo je par sekundi. Mozak mi je cijelo vrijeme bio u trncima, zatim u jednom momentu kao da mi neko okreće mozak, haha. Zatim kao da mi neko provlači nešto kroz krunsku čakru. Noge su mi cijelo vrijeme bile pod pritiskom. Desno koljeno me jako boljelo, više puta, a to mi se i danas cijeli dan dešavalo sa tim desnim koljenom. Golicanje po stopalima, jeza koja kreće kroz noge, pa kroz cijelo tijelo, hladna, koja se pretvara u trnjenje. Po licu sam osjetila dodirivanje. A stopala kao da ih je u jednom momentu neko zakucao ekserima, bas tako, bol i takav baš osjećaj. U dlanovima sam u jednom trenutku osjećala kao da imam dvije energetske kugle koje se okreću i kao da vibriraju. Zatim su mi dlanovi bili vreli. Čula sam neko kuckanje sa lijeve strane pored sebe i opet taj zvuk visoke frekvencije u lijevom uhu.

 

Posle seanse me uhvatio takav napad smijeha. I baš sam se naspavala. Sanjala sam kako posmatram iz kosmosa asteroid koji pada na Zemlju. Zatim vidim cijelu Sjevernu Ameriku i razmišljam da ne padne na neko naseljeno područje. Zatim mijenja putanju ka Južnoj Americi i vidim kako pada u okean na jugu. Vidim taj udar i vodeni prasak. Danas sam bila čudna cijeli dan, potpuno isključena. Pa sam se primirila kući u tišini. Imala sam bolove u tijelu  i noge su mi vibrirale.


Posle seansi dobro se osjećam. Baš sam zadovoljna i zahvalna. Dobila sam veliku energiju. Mnoge obaveze koje sam već neko duže vrijeme planirala da odradim sam završila i to sa lakoćom ovih dana. Prezadovoljna sam i radujem se svemu što dolazi.

PRAVILA O PRIVATNOSTI: FOTOGRAFIJE NE PREDSTAVLJAJU PRAVI IDENTITET OSOBA KOJE SU PROSLEDILE NJIHOV UTISAK. FOTOGRAFIJE KORISTE NAJPRIJE RADI LAKŠE NAVIGACIJE U OKVIRU TEME "KNJIGA UTISAKA". VAŠE LIČNE INFORMACIJE U VEZI UPITA ZA VAŠU SEANSU REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™ SE KORISTE ZA MOJU INTERNU EVIDENCIJU I NIKADA NEĆE BITI OTKRIVENE, IZNAJMLJENE ILI PRENESENE TREĆIM LICIMA. INFORMACIJE U VEZI VAŠIH UTISAKA TOKOM I POSLIJE SEANSE REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA™  NEĆE BITI OTKRIVENE UKOLIKO MI NE PRUŽITE PISANU DOZVOLU DA TAKO MOGU DA URADIM. IVAN MIRKOVIĆ ZADRŽAVA PRAVO DA U BUDUĆNOSTI PREGLEDA I AŽURIRA PRAVILA O PRIVATNOSTI DA BI REFLEKTOVAO  AŽURIRANJA IZ KOMPANIJE (REKONEKCIJA DOO).                                                                                                                        

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Ema, 23 god. | Kraljevo

     
"Pesimizam se smanjio, optimizam je  izuzetno veći. Počela sam više da se smejem, manje se nerviram. Leva noga sa kojom sam imala problema, koja mi je otežavala hod, oporavila se skroz. Trčim!." Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Igor, 29 god. | Tivat 

     
"Kada je seansa privedena kraju, primetio sam da mi je bol u očima puno umanjen, za recimo 90%. Takođe, bolovi i utrnutost u mišiću desne noge koje sam imao od ranije su u potpunosti nestali."  Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Ana, 37 god. | Nikšić 

     
"Jako pozitivna i sve radim sa nekom posebnom lakoćom. Samo da ne počnem da im pjevam na poslu.   Izgleda da se vraćam u normalu. Primijetila sam i da mi u toku dana više ne pada energija."  Vidi utisak

Ivan Mirkovic Rekonekcija Rekonektivni praktičar Herceg Novi Crna Gora

Milica, 22 god. | Podgorica

     
"Zahvalna sam, za kratko vrijeme već se mnogo bolje i lakše osjećam. Osjećam da će sve biti još bolje. Imam mnogo manji strah nego ranije, imam veliku volju da se izborim sa tim. Mnogo više izlazim. Nadam se da..."  Vidi utisak

bottom of page